ybr picasso bagajına sığar mı?
Reklamlar
-
citroen c4 pıcassonun bagajına arka koltukları da kapatırsam yamaha ybr sığarmı? Ve nasıl taşımalıyız? motoru yatık bi şekilde konmaz diye duydum doğrumu? Şimdiden teşekkürler
http://aileotomobilleri.com/wp-content/uploads/2014/06/citroen-c4-grand-picasso-nasil.jpg
Reklamlar
-
arabayada motorada zarar binemeyecek durumdaysa otobüs.
-
berkay3212 adlı üyeden alıntı
arabayada motorada zarar binemeyecek durumdaysa otobüs.
yaklaşık 100km çanakkale merkezden bigaya otobüs bulamayabilirim
-
Tekerleri, ön ve arka çamurlukları sökerek sığdırabilirsin. Motoru yan yatıracaksın, yağını boşaltman gerekebilir.
Şu motoru İstanbuldan Ankaraya chevrolet lacetti sedan arabanın içinde getirdim. Ön çatal, şase ve motor hariç herşeyi söktüm ankaraya gelince geri topladım. Motorun yanında bir adet bilgisayar masası ve bi sürü eşyam da gelmişti arabada.
-
Bendede picasso var ama o arabaya o motoru opseler sokmam....
100 km diyorsun,bin git iste?...
-
Ben ford connect in bagajina sigdiramamistim.
-
100 km için araba ile taşınacaksa, motosiklet bakkala falan gitmelik heralde Hocam binerek gitmek en mantıklısı bence. en fazla 1 saat sürecek yolculuk
-
Bende discover 125 i partnerin bagajina koltuklari komple sokup sigdira bilirmiyim diye dusunuyorum
-
benim motoru caddy'e sığdırabilmiştim picasso koltukları yatık olunca baya bir geniş iç hacmine kavuşuyor..ama gidonu tekerlekleri falan sökebilirsen kutu gibi girer içeri
-
BatuhanK adlı üyeden alıntı
100 km için araba ile taşınacaksa, motosiklet bakkala falan gitmelik heralde
Hocam binerek gitmek en mantıklısı bence. en fazla 1 saat sürecek yolculuk
binme gibi bi şansım yok ehliyetim henüz yok
-
ford connect e honda today i zor sigdirmistim.her tarafını çizmiştim.kiyma bence arabaya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)