ybr kullanıcıları gerçek anlamda motosikletimizin hakkını verebiliyormuyuz
ybr kullanıcıları gerçek anlamda motosikletimizin hakkını verebiliyormuyuz
yediği önünde yemediği arkasında.
kim hakkını alıyo ki. gıkını çıkarsın, azını burnunu kırarım walla
soru enteresandı, cevabı da öle oldu sanırsam
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
aslında bende bu sorudan pek bırsey anlamadım.....
125cc bır makıne ıcın ne yapmalıyım sırtıma alıp tasısam olurmu..??
ben ybr kullanmıyorum ama ybr kullanan arkadaslar merak edıyorum bu soruya nasıl bır cevap verecekler...
____it's my life_1982____
batuhan ben cevap verdim ya abi
böle soruya böle cevap
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
sen hakkını verıyomusun?söle bi aöıklama getir bakalım yaf
gerçek anlamda değilde sanal anlamda hakkını veriyorum
sorun değil hiç sorun değil
gaza basmak ya da basmamak işte bütün mesele buSelçuk1981 adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Şimdi ben diycem gidipte ybr alcağınıza gidin honda cg 125 alın herkes kafa tutacak bana
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
hakkını verebilmekten kasdın ne açar mısın biraz?
yani?
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
motosikletin teknik verilerinin kullanıcısı tarafından hangi oranlarda sağlandığını kastediyorum ...mesela güç son sürat v.b. ben şu ana kadar yaptığım son hız değerini kimseden duymadım... bununla birlikte motosiklet en uygun kullanım şartlarında daha az yıpranır örn benim ybr 11000'civarında egzostta kızıllık bile oluşmadı 125 lik motorun hakkı ne olurki yaklaşımında bulunan arkadaşlarım 300 km de çürüttüler egzostuwatergun adlı üyeden alıntı
aslında işi bilen arkadaşlar çok iyi anladılar
nası yani?_ hakkını vermeklı egzoz un ne alakası warki?_ asıl faz yüklenip hakkını verirsen egzozu kaybedersn benm bildiğim?_?
CBR 600F Honda,
vallahi ben veremiyorum kusura bakmayın.Selçuk1981 adlı üyeden alıntı
son gördüğüm sürat 85-90 km (yusuf modunda), egzost rengi hala aynı, çürütemedim. bir kere bakıma götürdüm, yağını falan değiştirdim (insane şahittir)
benim hakkım varsa, helal olsun, o da helal etsin artıkın.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
ybr nin oyunumu çıktı piyasayasonix adlı üyeden alıntı
YBR'nin hakkini vermeye kalksam 1 hafta sonra yayan kalirim.Siz hakkini vermek istediginiz bi 125 cc istiyosaniz Titan.TEST EDILDI ONAYLANDI&By SmirnouF
(Lutfen bana kizmayin,bi buket cicek herhalde YBR'cileri yumusatir )
aslında hakkını herkes veriyor ama ybr 105 km hızı geçmiyor ne yani şimdi ybr nin cigerini söküp pistondu gömlekti silindir di genişletip açalım da 2 ay sonrada motoru perte mi çıkaralım hakkını tam anlamıyla verelim yani demi...
Titanlar piyasaya daha önce sürüldüklerinden dayanıklılık olarak kendilerini ıspatlamış motosikletlerdir.yani sağlamlık konusunda titanla ybr arasında kıyaslama yaparsan sen iddianı somutlaştırabilirsin.zaten honda titanın fiyatının fazla olma nedeninin bundan(piyasada denenmiş ve daha iyi tanınıyor olmasıdır bana göre).ybr yi savunan ise biraz daha hikayeden konuşmuş olur.performans içinse makina olarak ybr artı dadır zaten fabrika verileride bunu gösteriyor.SmirnouF adlı üyeden alıntı
benim ybr daha 600 km de ve 110 gördü dahada ileri gdecekti aama yol izin vermedi
turkmenaga adlı üyeden alıntı
125cc lerin zaten normal standarti 120-125 km hiz.ama motor acildiktan sonra cok hafif bi rampa asagi ibre 140 gosterdi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)