ispark katlı otoparkın motosiklet kabul etmemesi
Reklamlar
-
Merhaba,
Evimin çok yakınında kapalı otopark var gedikpaşa katlı otoparkı. Ne abonelik kabul ediyorlar, ne de günlük saatlik kesinlikle motosiklet kabul etmeyiz diyorlar. Çok saçma değil mi? Var mı bunun bir izahı?
Ve bir kaç günlüğüne İstanbul'a geleceği, Avrupa yakasında bildiğiniz katlı otopark var mı motoru koyabileceğim? Özellikle Sultanahmet fatih Eminönü tarafında.
Teşekkürler
Reklamlar
-
O dediğin otoparka arabamı bırakıyorum her sabah. Yeni abonelik vermiyorlar. Ben de zamanında birkaç şey verip almıştım. Zaten bölgede park yeri yok adamlar her halukarda full çekiyor.
Daha yukarıda president hotel'in otoparkı var bir de oraya bak.
-
Eminönü katlı otopark var... gülhane tramvay durağı yakınında..
-
üsküdardaki is parka koy vapurla motorla karşıya geçersin boğaz havası olur
-
Gülhane değil de İTO'nun yanında, tam tramwayın eminönü durağında, sarayın arkasında, kalan bir otopark var.
-
Ben geçen gün Kadıköyde 4-5 otoparka uğradım motosikletimi bırakmak için hepsi de motosiklet almıyoruz dedi.Sadece bir tanesi alıyoruz dedi o da arabayla aynı ücretmiş.Güldüm geçtim.Motosikleti nedense çoğu yer kabul etmiyor.
-
Hubalahubhub adlı üyeden alıntı
Gülhane değil de İTO'nun yanında, tam tramwayın eminönü durağında, sarayın arkasında, kalan bir otopark var.
Senin bahsettiğin yer 3 - 4 senedir çalışmıyor. İtonun yanındaki yer kapandı.. eminönü emniyet şubesinin yanında. Marmaray duranın arkasında kalıyor.
-
-
Özel işletme sonuçta sorumluluğunu alamayacağı yada yeterli kâr sağlayamayacağı işi yapmayabilir.
-
dogukanbalci adlı üyeden alıntı
Senin bahsettiğin yer 3 - 4 senedir çalışmıyor. İtonun yanındaki yer kapandı.. eminönü emniyet şubesinin yanında. Marmaray duranın arkasında kalıyor.
Olur mu ya açık olması lazım bir kaç ay önce araçla doluydu içi. Neyse babamın yeri değil ya arada mesafede yok zaten alternatif olsun.
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
-
Konuyla aşırı bağlantılı değil ama yeri gelmişken sorayım. Haziran gibi Kadıköy'e taşınacağım. Bilenler için tek büfenin biraz üst tarafı, barlar sokağının arkası diyeyim. Oralara yakın üyelik kabul eden otopark bilen var mıdır?
-
Uçan Kar adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Evimin çok yakınında kapalı otopark var gedikpaşa katlı otoparkı. Ne abonelik kabul ediyorlar, ne de günlük saatlik kesinlikle motosiklet kabul etmeyiz diyorlar. Çok saçma değil mi? Var mı bunun bir izahı?
Ve bir kaç günlüğüne İstanbul'a geleceği, Avrupa yakasında bildiğiniz katlı otopark var mı motoru koyabileceğim? Özellikle Sultanahmet fatih Eminönü tarafında.
Teşekkürler
işyerim tam gedikpaşa otoparkın karşısında mercan ispark motorları alıyor fakat motorlar için çok kuytu köşe bir yer ayırmış.
çıkış kapısına yakın, görünen bir yere bırak
-
bozok_54 adlı üyeden alıntı
Özel işletme sonuçta sorumluluğunu alamayacağı yada yeterli kâr sağlayamayacağı işi yapmayabilir.
Bu görüşe katılmıyorum. İspark özel şirket olarak kurulmuş olsada belediye ye ait olup amme hizmeti vermektedir. aynı durumu bende yaşadım. küçükçekmece belediyesine ait otoparkı aydın üniversitesi 49 yıllığına kiralamış fakat motor almıyorlar. bu kabul edilebilir bir durum değil. orası otopark olarak hizmet verilmek için kiralanmış ve koşulları bulunmakta. Ama maalesef burası türkiye halk için değil rant için çalışılır. bütün metrolar, otobüsler, halk ekmek hepsi belediyeye ait ispark gibi bir şirket bunların kafalarına göre davranması kabul edilemez.
Motorlu Günlükleri - İnazuma F - Pek Yakında Yayında
-
bozok_54 adlı üyeden alıntı
kamuya hizmet veren bütün özel işletmeler, devlet denetimine tabidir ve herkese eşit yaklaşmak zorundadır.
Ben de üzküdar merkezdeki katlı otoparka bırakmak istedim kabul etmediler, belediyeye şikayet ettim, cevap bekliyorum bakalım ne olacak.
Soda Ayran Cool
-
Bugün, Kadıköy'deki Starbucks'ın önünde birşey dikkatimi çekti... Orada her zaman yüzlerce motosiklet olur. Bugün "Motosiklet park etmeyin, çekilecektir" diye tabela asılmış. Bu neyin kafasıdır?
-
merhaba arkadaşlar benim şikayetimle ilgili nasıl bir dönüş olur bilmiyorum.
Otopark konusunda isparktan yada belediye otoparklarından motosiklet almıyoruz şeklinde dönüş alan arkadaşlar ilgili yerlere şikayette bulunabilir mi. Motosiklet kullanıcıları ikinci sınıf vatandaş değil herkes gibi bizde bu ülkeye vergimizi ödüyoruz. ben motorumu dışarıda kilitli bırakmak zorunda değilim. bizlerde otopark hizmetinden yararlanma hakkına sahibiz. benim şikayetim 10 günü geçti fakat dönüş olmadı. konuyla ilgili aradım şikayetimin Küçükçekmece emlak ve iskan müdürlüğünde olduğunu öğrendim takipçisi olacağım.
Motorlu Günlükleri - İnazuma F - Pek Yakında Yayında
-
denizildir adlı üyeden alıntı
Bugün, Kadıköy'deki Starbucks'ın önünde birşey dikkatimi çekti... Orada her zaman yüzlerce motosiklet olur. Bugün "Motosiklet park etmeyin, çekilecektir" diye tabela asılmış. Bu neyin kafasıdır?
Bende şimdi sizden duydum. Kadıköy'e her gittiğimde bende oraya park ediyordum motoru. Oraya bırakma buraya bırakma ortalığa bırakırsan ceza keserler bu nedir yha!
Motosiklet kullanımınıda yasaklayacaklar herhalde bu gidişle. Saçma sapan işler çıkarıyorlar. Kesinlikle mantık dışı.
-
Teşekkür ederim. Sanırım Mercan'a bırakacağım inşallah alırlar.
Yalnız Bu katlı otopark dolu olmasından falan değil, almıyor kesinlikle. Ben mesela pazar günü, yani otopark boşken 1 saatliğine girmek istesem bile adam sokmuyor. Normal araç fiyatı bile ödesem giremiyorum. Buna hiç hakları yok.
-
Mantigini cozemedim ya araba parasida odesen neden almiyolar ki ? Acaba calinma ihtimali sebebiylemi.
-
OğuzÖztürk adlı üyeden alıntı
Bende şimdi sizden duydum. Kadıköy'e her gittiğimde bende oraya park ediyordum motoru. Oraya bırakma buraya bırakma ortalığa bırakırsan ceza keserler bu nedir yha!
Motosiklet kullanımınıda yasaklayacaklar herhalde bu gidişle. Saçma sapan işler çıkarıyorlar. Kesinlikle mantık dışı.
Sadece Starbucks'ın önündeki o boşluk için mi tabela asmışlar? Belediyenin kendi park yeri yaptığı bina duvarının dibindeki sarı çizgilerin orası içinde mi geçerli bir uygulama?
Piaggio Carnaby 200
Yamaha XMax 250 Ironmax
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)