Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Yeni sigorta yaptıracaklara duyurulur.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    pulsar 200NS
    Bu duyuruyu özellikle istanbul için yapıyorum. Malum istanbul Türkiyenin en kalabalık kenti olduğu için en riskli şehir olarak görülüyor, fakat bu da hali hazırda olan dolandırıcılara fırsat oluyor. Şimdi trafik sigortalarının istanbulda fiyat ortalaması 300 400 tl civarı olması gerekmekte, normal olarak, fakat fiyatlar 600 ile 1500 tl arası çıkabiliyor. Yani siz baktırıyorsunuz 1500 tl çıkıyor sigortacı 20 yere sorduk diyor en ucuzu bu" Hadi ordan kardeşim. O tür satıcıları çok gördük biz. Geçen sene bana Halksigortanın benim için en az 500 tl olacağını söylediler halbuki bu söylemden 2 ay önce 195 tl ye yine bi forumda tanıştığım bi arkadaş yapmıştı, sonra o arkadaşı aradım tekrar 178 tl çıktı dedi. Yani işin özü bu her sigortacıya güvenmeyin. Benim motosiklet için 3 sigortam oluyor bu, 3 sigortayı da halk sigortaya yaptırdım 3'ün de de uygun fiyatlara yapıldı. Kimse yanlış anlamasın reklam için söylemiyorum bunları, gidip ne idüğü belirsiz acentalara 1000, 2000 tl leri bayılmayın diye diyorum. halkbank devletin bankası, bildiğim kadarıyla hiçbir yabancı yerli ortağı yok, bankalarında sigorta işine bakıyorlarmı bilmiyorum ama bakıyorlarsa en garanti yolu bu olacaktır. Siz siz olun güvenmediğiniz yere sigorta falan yaptırmayın. Bu konuda ünlü siteler de var oralara da bakabilirsiniz, en azından önceki yıllarda sigorta sitelerinden aldığım teklifle halk ın bana verdiği teklif aynı çıkmıştı. İyi forumlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sağol, teşekkürler. Halk, ziraat, demir, ergo bunlar genelde uygun fiyat veriyorlar.

Aynı firma için iki farklı acentenin farklı fiyat verdiğine ben şahidim. hem de öyle 10-20-50TL fark değil bayağı bayağı 300-400TL fark çıktı.
    senolas bunu beğendi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Yüzde 10 hasarsızlık indirimi ile Bajaj Pulsar için Mapfre sigortadan 2202 lira fiyat teklifi aldım Şu anda en uygun Axa sigorta görünüyo 598 lira.
    MotorKafa bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Activa 100 (2004)
    Arkadaş yaaa 3 yere sordum bana 1250 çıktı yaptırdım valla çaresiz...

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    bence arkadaşın numarasını payaş hem o kazansın hemde biz

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Bin kere söyledim binbirinci kez tekrar edeyim.
    Eğer zorunlu bir hizmet alacaksanız devletin desteklediği kurumları, hususi bir hizmet alacaksanız ise özel sektörü seçin.

Ucuz trafik sigortası mı arıyorsun? Araya aracı koymadan ziraat sigorta, halk sigorta yada benzeri bir kuruma uğra.
    senolas bunu beğendi.

Motosikleti
    pulsar 200NS
    hocam o firmaların değil acentelerin üçkağıdı, herkes karını farklı alıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------

paylaşayım 05375298124 hangi şehirde olduğunu bilmiyorum, iki defa sigorta yaptırdım bu arkadaşa, ikisindede ilgilendiler sağolsunlar Adı taner
    berk_cglr ve Onurhan D bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    dün Ergo'dan yeni motor icin 288 Tl.ye yaptırdım.İl:tekirdağ,plaka tekirdağ

Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam motor ne, yas kaç, kaçıncı motorunuz?

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı 000000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bin kere söyledim binbirinci kez tekrar edeyim.
    Eğer zorunlu bir hizmet alacaksanız devletin desteklediği kurumları, hususi bir hizmet alacaksanız ise özel sektörü seçin.

Ucuz trafik sigortası mı arıyorsun? Araya aracı koymadan ziraat sigorta, halk sigorta yada benzeri bir kuruma uğra.
    bu cümlemide bana çatır çatır yedirdiler. üstteki mesajımı göz ardı edin.

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Bence bu konu silinsin, insanlarda boş yere umutlandırılmasın.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Yeni aldığım motosikletim 2015 Kawasaki Versys 1000 için yaptırdığım sigortanın tutarı aşağıda. Geçen sene 225 TL yaptırmıştım, bu sene zam bizide vurdu ama binlik olmadı en azından.

NOT: Axa Oyak Sigorta.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    model: 2015 YZF-R25,
    Geçen sene 310TL ödemiştim. Bu sene 953TL fiyat verildi. ( hasarsızlıkla )
    Şirket ziraat sigorta.

700TL axa verdi, bende oraya kayacağım sanırım. araştırıyorum şu an.

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Ben de 3 yıldır halk sigortadan yaptırıyorum ve oldukça uygun teklif alıyorum.

Ancak şu anda eureko sigortada personel ve 1.derece personel yakınlarına trafik sigortasında %59 indirim var. Sanırım tüm doğuş grubu çalışanlarını kapsıyor. Eğer böyle bir imkanınız varsa mutlak surette değerlendirin. Bir tanıdığım 1200'ün altında hiç bir yerden teklif alamazken, buradan 400 küsür'e yaptırdı. 1 haziran'da halk sigortadan ve eureko'dan aldığım teklifleri bu başlığa yazıyor olacağım

Crixa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha 1100 dragstar
    en düşük ışık sigorta verdi 500 tl 300 civarına bulursam yaptırcam yoksa sigortasız gezecem

osmanico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    Axa yada allianz. Bunlrdan biri bana 7500 lira mı ne teklif vermişti. Kahkahaya boğulmuştum. Sonra Demir sigortadan 290 liraya yaptırdım. Ocak 2016

Crixa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha 1100 dragstar
    geçen sene demir sigorta dan 80 tl yaptırdım bu sene hıncını almak için 1200 tl fiyat verdiler kaza da yok yas 27 anlamıombu fıyatları

Motosikleti
    AR 200 GY
    dostum aynı sorun bendede vardı 1500 6000 arası fiyat çektiler zaten motor 3500 lira sonra babamı uzerine aldık 600 e kapattık

Ben şunu anlamıyorum, 2015 1000cc verys'e 397 tl çıkmış axa'dan, ben 2016 pulsar ns150'ye 914'e yaptırdım. Biz mi kazıklandık anlamadım, üstelik en uygunu bu dediler, anadolu sigortada az falasını söyledi. tabii motosiklete 6.5 sene ara verince eski hasarsızlıklar geçersiz kaldı, ama otomobillerden hasarsızım, artı yaş 45 ehliyet yaşı 22, motosiklet ehliyeti yaşı 10, bunlar hiç etkili olmuyormu bu işte artık yahu. üstelik motorcu adamın firmasında yaptırttık bir de uygun olsun diye, en uygunu axa dediler motoru almış bulunduğum için yaptırdım mecburen, şimdi bu fiyat normal mi 34 plaka 150cc alet için(sıfır motor bile olsa). Seneye verilecek teklife göre ben de tek tek dolaşacağım sigortacıları ve banka sigortalarını bu durum da. Sıfır 1200cc otomobilime 607 liraya sigorta yaptırdım, 150cc motosiklete 914 lira bu nasıl bir iştir arkadaş. İşin acaibi grupama 2500 lira dedi yav. kafayı yemişler hakikaten.

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ikametgah istanbul mu ?

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)