Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

foruma geri dönüş ve f/p ekipman tafsiyesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    s.a değerli motosiklet severler en son foruma 2 yıl önce girmiştim şifremi kaybetmemle başka bir hesap açıp girmek istedim o gün üye olamamıştım sinirlenip vazgeçmiştim herneyse 2 yıl önce bir scooterim vardı halendaha var :D o aralar vitesliye geçmeyi çok istiyodum felan 3.000km kadar tecrübemle daha sonra yetersiz olduğunu anlayıp kaliteli bir lastik alıp herkezin dağılır dediği çinli scooterimle bayaa vakit geçirdik halendaha kız gibi ve tam tamına kazasız belasız 35.000(otuzbeş bin)km yol yaptım binmeye devam etmeyi planlıyodum ama kardeşimin peşimden motosiklet sevdasına düştü ve abi ben ehliyete yazıldım deyip geldi scooterimi ona verdim şimdi yeni bir motosiklet alıcam büyük ihtimalle ybr 125 alıcam öğrenciye en uygun gördüğüm motosiklet olması sebebiyle tabi 2 yıl içinde kaskım bitti resmen atıcam montum ve pantolonumda küçük gelince kardeşime verdim şimdi yeni fiyat performans ekipman tafsiyesi bekliyorum max:750-1000 verebilirim ama olmaz derseniz gerekirse borca girerim sağlamını alırım öneri bekliyorum.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/129568-vitesli%27ye-baslama-zamani.html 2 sene önce burda beni uyaran ronnytechno nickli abimizede çok teşekkür ederim orda yazılanın ne anlama geldiğini şimdi anlıyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    mostro bunu beğendi.

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    peki boyunluk olarak ne önerirsiniz en çok korktuğum fobim olan yer boynum açıkta kalınca güvende hissedemiyorum

Motosikleti
    MT-25 ABS
    Kask seçiminde hocama katılıyorum , mont olarak dURT markasının kendi sitesine bakabilirsin.Pantalon olarak da forumda yerli üretim kevlar kot yapacak bi abimiz vardı bi bak istersen .Eldivene karışmıyorum .Kaskı mümkünse deneyerek al galiba biraz dar kalıp bir kasktı.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)