Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Pulsar 150 ns mars almiyor!!

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    Alıntı newmoto76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kawasakiyi yatırdığında kullanılan akü kalitesi nedeniyle tek marşta alır bu normal

Ancak Hintli ve Çinlilerde motosikletin aslında önemsiz gibi görünen kritik materyallerinden malzeme kalitesinden kaçındıklarını görüyoruz.

Sulu akü bir tarafa , doğru düzgün bir akü takmak bu adamlara zor geliyor. Sonra insanları garantiyle uğraştıracak sen istemezsen zorlamazsan aküyüde vermeyecekler..

Bu kafayla gidecekleri yer belli zaten..
    Anladım dostum yuasa akü var motorda teknik donanım falan pek bilmem.Bence pulsar hemen taşlanmasın akü için bir kez masraf yapılsa uzun süre sorun çıkarmaz gibi. Kawadan uzak kaldım kısa sürede olsa 400 kmde sıfır sayılacak mondial z180 one kullandım Allah belasını versin bu motoru heryerde kötülerim artık.Bu çinliyle pulsarı kıyaslarsam z180 den inip pulsara binince kawasakiye binmiş gibi olursun.Kalitesini bilmem ama pulsar dengeli heran motor altında patlayacakmış hissi vermiyor gaz tepkisi frenleri vites geçişleri fena değil.Mondiale ilk bindiğimde kawadan sonra sanki ilk kez motor sürüyomuş gibi oldum pulsarda sorun yaşamadım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    İlk motorum Yamaha YBR125'di motor soğuk zamanlarda hiç çalışmıyordu , vurdurmayı , ayak marşı ile çalıştırmayı vb hep onda öğrendim.Bir sefer akü tamamen gitti garantisi devam etmesine rağmen yetkili servis para istedi , benim de zamanım olmadığından uğraşamadım o zamanın parası ile 120 tl bayıldım.Pulsar'ı kışın aldım en ufak sorun yaşamadım , yaşasamda servisi ile diyaloğum daha iyi sorularıma cevap alıyorum aynı sorunu yaşasam , onların zaten garantisi olduğunu söyleyeceklerinden ve benden para istemeyeceklerinden eminim.
    Hocam garantisi devam eden motor servise ilet sorununu çözeceklerdir.

Motosikleti
    Pulsar 150 NS
    Beyler sorun cozuldu ayak marsi ile calistirip 4 5 tur attik halloldu ekrem beyde hemen yazdi sagolsun ama ilerleyen gunlerde bir aku degisimi sart gibi

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)