Mondialin yeni ürünü: Mondial 150 Mh Drift
Reklamlar
-
Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı? 2016 yılında piyasaya sürülecekmiş. Fotoğrafını gördüm çok güzel bir makineye benziyor. Bilgisi olanlar yeşillendirirse sevinirim.
Fotoğraf: http://www.turbotuning.gen.tr/wp-content/uploads/2015/12/mondial-150-mh-drift.jpg
Reklamlar
-
125 drift kasasina 150mcx motoru koy oldu iste sana 150 drift ta daa
-
Görüntü olarakta değişikler var kardeşim öyle olduğunu bende biliyorum
-
125 drifti 135 cc degilde 125 cc getirseler :(
-
mustafa42121 adlı üyeden alıntı
125 drifti 135 cc degilde 125 cc getirseler :(
neden kardeşim?
-
hasanyildir adlı üyeden alıntı
neden kardeşim?
Yeni ehliyet yasası
-
AhmetCan1903 adlı üyeden alıntı
Yeni ehliyet yasası
ne oluyor yeni ehliyet yasasında bi yeşillendiriver beni
-
hasanyildir adlı üyeden alıntı
ne oluyor yeni ehliyet yasasında bi yeşillendiriver beni
16 yaş icin 125cc gecmesi lazim galiba drift 135cc diye kullanilamiyo 16 yasinda
-
AhmetCan1903 adlı üyeden alıntı
16 yaş icin 125cc gecmesi lazim galiba drift 135cc diye kullanilamiyo 16 yasinda
anladım. Allaha şükür yok öyle bir derdimiz
-
Artık yollarda daha fazla tırrek göreceğiz demek.
-
Draconian adlı üyeden alıntı
Artık yollarda daha fazla tırrek göreceğiz demek.
Harleyde bile görüyorum ben tirrek bunda çok normal 😊
-
kurye için olmasada mondialin sevdiğim modellerinden biri 50000km yapabilen parçası ucuz kendiside nispeten ucuz bir fiyatta olan. severek kullandığım 10 ay boyunca tırakya turları yaptığım 163cc ye yükselttiğim eksozunu değiştirdiğim mondiallin güzelbir modelidir. çinliler den favorim olan 2 model den biridir kusuru sadece boşa geçme problemi var .velturede o problemde yok tu titreşimi 90kmh dan sonra aynalar titriyor 110 rahat yapıyor 150cc de arayışta bulunanlar rahatlıkla alabilir parçası bol ve ucuz çalışmam yol kalcam gibi derdide yok .
-
Bu da mı Zongshen acaba diğerleri gibi?
-
nokiaxxx adlı üyeden alıntı
kurye için olmasada mondialin sevdiğim modellerinden biri 50000km yapabilen parçası ucuz kendiside nispeten ucuz bir fiyatta olan. severek kullandığım 10 ay boyunca tırakya turları yaptığım 163cc ye yükselttiğim eksozunu değiştirdiğim mondiallin güzelbir modelidir. çinliler den favorim olan 2 model den biridir kusuru sadece boşa geçme problemi var .velturede o problemde yok tu titreşimi 90kmh dan sonra aynalar titriyor 110 rahat yapıyor 150cc de arayışta bulunanlar rahatlıkla alabilir parçası bol ve ucuz çalışmam yol kalcam gibi derdide yok .
Bu daha piyasaya sürülmedi diye biliyorum. Hiçbir bayilikte yok. 125 mh driftin cc sini yükselttin sen galiba.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------
denizildir adlı üyeden alıntı
Bu da mı Zongshen acaba diğerleri gibi?
Zongshen nedir?
-
Çok tipsiz yahu bedava verseler binmem
-
Zongshen çinde bir motosiklet fabrikasi. Mondial veya asya ve bir cok diger marka motosikletleri orada uretip ulkeye getirip biraz makyajlayip kendi logolarini basip satiyorlar.
-
freewill adlı üyeden alıntı
Çok tipsiz yahu bedava verseler binmem
Yapma be hacı büyük motorlarla yarışamaz da kendi sınıfında çok estetik duruyor agresif bi havası var😀
-
-
matrix506xx adlı üyeden alıntı
ÇÖP...ÇÖP...ÇÖP...
Neyle başlayalım 600lükle mi?
-
Çorum İl Temsilcisi
Bu motora çöp diyen ya çok zengindir. Ya çok cahildir aga ben başka bişe demiyorum diyemiyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)