Cbf 150 den sonra arka canta ligi kullanabileceğim 250 cc lik motor tercihi hakkında kararsızim benzer tecrübeleri olan arkadaşların önerilerini rica edebilirmiyim.
Cbf 150 den sonra arka canta ligi kullanabileceğim 250 cc lik motor tercihi hakkında kararsızim benzer tecrübeleri olan arkadaşların önerilerini rica edebilirmiyim.
ninja 250 sl en azindan yamaha ve honda gibi manavdan dagiltilmiyor istanbul gibi bir sehirde bir tane ninja 250 sl görmedim her gun trafikteyim
Bu forumun bir tane gözde 250cc modeli var.10 mesajdan 8 i onu önerir.Ama çanta olayını tabi biraz sıkıntı.Onu da halleden var farklı şekilde.
Hyosung gt250
Tnt25 önerebilirim
Herkes kendi motorunu öneriyor, ben de Hyosung önereyim
Şaka bir yana, amaç çanta takıp konforlu bir sürüş yakalamaksa, 250cc'lerin bu sınıftaki gözdesi inazumadır.
Şuraya bi Kawasaki Z250 SL yazayım da; gelen geçen yorumlara bakarak benim de bir fikrim oluşsun.
Mct250onkarakter
||| 500Px.com/Arranger ||| Flickr.com/photos/132925453@N03 ||| Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg |||
suzuki inazuma tabiki
Suzuki Inazuma, topcase yerinede sırt çantası önerilir, topcase çok şekil bozuyor.
http://daelimtr.com/Motorsikletler/Daystar-250
Ninja 300 al bence tecrüben sağlamsa ya da RC390. Çantalık falan demişsin sonradan gördüm onu Suzuki Inazuma en mantıklısı bence öyle çanta falan takacaksan.
yedek parçası ucuz olsun az yaksın dersen pulsar 200ns
yada yzf r25
rc390 ninja300 almana gerek yok
motosiklet dediğiniz araç kullanım tarzlarına göre değişiklik gösteren bir vasıta..siz öncelikle nasıl bir sürüş istiyorsunuz genellikle ne amaçla kullanacaksınız..mesela ben(enduro ve naked seven biriyim)uzun yol ve şehir içi olarak kullanırım motorumu. 250 cc klasmanına yakın baja pulsar 200ns ya da muadillerine bak derim(KTM duke 200 fena)..ya da mondıal rx3i evo derim ama tartışmalı bir konu
Bütçen varsa çanta takıcaksan suzuki inazuma bütçen az ise honda cbf 250
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN: ::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)