Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Aliexpress dainese mont

REKLAM ALANI

Motosikleti
    MT-25 ABS
    Merhaba arkadaşlar alınırmı sizce ve vergi ne kadar öderim Türkiyeyle baya fiyat farkı var. Alan veya kullanan arkadaşlarımız varsa lütfen yardım ediverin.Tecrübesizim bu konularda .motorumuda almadım daha .iyi forumlar http://m.aliexpress.com/item/3249625...aff_platform=y

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kuzan14 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600RR
    80 euro'nun üstü sıkıntı ona göre hesabını yap

Motosikleti
    MT-25 ABS
    Alıntı kuzan14 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    80 euro'nun üstü sıkıntı ona göre hesabını yap
    Sıkıntı derken hocam vergi falanmı ? ne kadar öderim

okican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lambretta V200 Special ABS
    Fiyat farkı var çünkü ürün taklit. Farkındasınız umarım.

Motosikleti
    Kawasaki EL-250 ,Mondial Z-ONE 150
    bu monta hiç vergi vermezsin , 100$ üstü %20 vergiye girer

kuzan14 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600RR
    Gümrükte kalma riskini göze alıyosan sıkıntı yok

Motosikleti
    Kawasaki EL-250 ,Mondial Z-ONE 150
    ? niye kalsın ki gümrükte? gümrükte ancak yasaklı mal kalır , telefon ilaç vs .

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS
    Hocam 100 dolar altindaki ürüne herhangi bir vergi uygulanmıyor. Fakat ürün gerçek değil ve aldığın zaman anladığım kadarıyla korumalarını kendin alman gerekli sadece dış omuzda koruması var içi boş. Sirt ve dirsek korumasindan hiç bahsedilmemis sadece cep oldugu yazıyor. Hani cakma alacağına bu kadar butcen varsa durt air system alabilirsin. Ben yeni siparis verdim elime ulaşmadı fakat durt ceketleri için hep iyi seyler soyleniyor ve arkadasim kullanıyor gayet memnun.

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    kardeşim bu ürün taklit haberin olsun alma ölürsün

Motosikleti
    MT-25 ABS
    Arkadaşlar bende 1/3 diyat oranindan şüphelendiğim için yazmiştım . Bütçem taş çatlasa 800 mt revenge kask alacağım diğerlerine 500 kalıyor... Gümrükte kalma derken hocam ?

andacicbe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lifan LF250B
    İyi akşamlar, ya ben yanllış biliyorum ya da insanlar bilmeden sallıyorlar biri euro demiş biri dolar demiş, işin aslı 75 eurodur.75 eurodan düşük ise vergi ödenmez fakat yüksek ise yani 75-1500 euro arasındakilere sabit vergi uygulanır buda %20'dir.Vergisini hesaplayabilirsiniz kendiniz, gümrükte illaki kalır diyede birşey yok ben yıllardır yurtdışından ürün alan bi insanım, yanlışım varsa yine düzeltirsiniz

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    1- ürün taklit
    2-ürün takılmaz
    500 limitin varsa ikinci el temiz bir şey al.Bunlar bok gibi metaryelden üretilmiş ,resimle alakası olmayan poççik şeyler.

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Prohell al gelen mal belli en azından.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Taklit urun, kimse garanti veremez, asfaltta yuksek isiya nasil dayanir kimse bilemez..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    kız arkadaşım italyadan binbir güçlükle cumartesi günü alpinestars mont aldı bana.www.motorama.it den ama elden aldı.burdaki satış fiyatı 1300 1200 arası o aldı 150 avroya 470 liraya geldi.bizi burda harbiden ......... seviyorlar hatta adam indirim yaptı 160 dan 150ye çekti.indirim yaptı diye adama sövdüm çünkü türkiye geri dönüş yolunda havalimanında taxfree den vergisini alıcaktı limit 155 avroymuş 20 avro italyada kaldı
    bu arada ürün sahte sahte işe sakın girme
    F54 bunu beğendi.

Alıntı burak burk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kız arkadaşım italyadan binbir güçlükle cumartesi günü alpinestars mont aldı bana.www.motorama.it den ama elden aldı.burdaki satış fiyatı 1300 1200 arası o aldı 150 avroya 470 liraya geldi.bizi burda harbiden ......... seviyorlar hatta adam indirim yaptı 160 dan 150ye çekti.indirim yaptı diye adama sövdüm çünkü türkiye geri dönüş yolunda havalimanında taxfree den vergisini alıcaktı limit 155 avroymuş 20 avro italyada kaldı
    bu arada ürün sahte sahte işe sakın girme
    Agv k5 modeli 155 euroydu. Yani dusun hiz bu kaska 1300 tl asgari ucretle 1000 tl verirken, italyanlar minumum 1500 euro maasla 155 euro veriyor.
    Hele birde outlet magazasina gitmistim fiyatlari gorunce kafayi yemistim...
    burak burk bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    Alıntı Mexico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Agv k5 modeli 155 euroydu. Yani dusun hiz bu kaska 1300 tl asgari ucretle 1000 tl verirken, italyanlar minumum 1500 euro maasla 155 euro veriyor.
    Hele birde outlet magazasina gitmistim fiyatlari gorunce kafayi yemistim...
    2 kere dükkana gitti ilk gittiğinde sallamamışlar bile 10 tane model söledim yok yok yok.ertesi gün yine gidiyor shoei kask tanıtımı insanlar full falan tekrar soruyor ne hikmetse bu sefer 3 4 tane çıkarıp atmışlar.satıcı resmen ya alıcaksanız alın 150 200 liralık mal demeye getirmiş konuyu onlarda işte türkiyede bu fiyatlar 3 le 4 le çarpın falan deyince adam acıyor tek tek tüm modelleri çıkartmış.burda bu aldığınız ürün bizim durt venom ls2 fiyatında orta hatta alt seviye falan demiş satıcı.kız arkadaşıma sordum ya adamlar ne alıyordu die valla bilmiyorum shoei kask falan alıyorlardı 2 tane falan pahalımı kalitelimi onlar diye sorunca dedim sen memlekete dön artık 1 mont yeter
    F54 bunu beğendi.

Motosikleti
    Rks cruiser 250
    http://m.aliexpress.com/item/32220593302.html

korumaları nasıldır :D

Motosikleti
    MT-25 ABS
    Alıntı exhell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://m.aliexpress.com/item/32220593302.html

korumaları nasıldır :D
    Buda çakmadır hocam biz durt yada prohele yönelelim

Alıntı KaskReis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bende 1/3 diyat oranindan şüphelendiğim için yazmiştım . Bütçem taş çatlasa 800 mt revenge kask alacağım diğerlerine 500 kalıyor... Gümrükte kalma derken hocam ?
    Hocam bende Mt revenge kask bakıyorum ama bedeni yok siz nereden alacaksınız?

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)