Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

m.banggood.com'dan Ekipman almak/Toplu sipariş/Gümrük olurmu/Motor almadan ekipman al

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha R25
    Kaskımı bilindik orjinal olduğundan emin olduğum bir marka/model tercih edeceğim.

Onun dışında kalanlar Türkiye'dede replica burdada replica bakıyorum eldivenler 60-70 tl bu sitede aynıları (benzer değil aynı) 30 tl motorumu sadece dandik bir kaskla sürüp hayatımı harcıyacaktım ama hayallerime ters ve apaçi olmak istemedim sırf bu yüzden neredeyse 1 yıl olacak apaçi motorları almıyorum para biriktiriyorum güzel bir makine almak için baskılar oldu bana sitede bence haklılardı bende dediklerini zaten bildiğim halde yapacağım.

Soru: Bu siteye güvenilirmi ?

Toplu sipariş versem farklı ürünleri gümrükte sıkıntı oluyormu ? olursa ne gibi ?

Alacağım ekipmanlara lütfen bir bakın yorumunuz çok önemli iyi kötü hepsine açığım.

Link : http://m.banggood.com/HX-P19-Motorcycle-Stainless-Armor-Racing-Protective-Elbow-Knee-Pads-p-1031843.html (Dizlik-Dirseklik)

http://m.banggood.com/Motorcycle-Driving-Genuine-Leather-Full-Finger-Gloves-Motocross-Racing-Pro-biker-MCS-06-p-1043664.html (Eldiven-sanırım suni deri

Vucut zırhlarıda var ama güvenemedim cross için nede olsa ve yolda sürtünmede kopacak gibi emanet duruyo ben koruyucu yelek alırım ya da sırtlık takarım.

Not: konu var böyle ama yazdım cevap veren olmadı geçen hafta.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Romedon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-636,Bajaj PULSAR 200 RS
    Bu siteyi bilmiyorum fakat aliexpress ile aynı mantık sanırım.
    Türkiyede bilindik markalar harici 80 90 tlye kadar olan her ürün zaten çin malı. Yani aliexpresten aldıklarından daha kaliteli değiller. Eldiven alınabilir buradan fakat monttur kasktır kesinlikle ama kesinlikle alınmamalı.Hayati yerlerini koruyan hiçbirşeyi çinden alma.

Hondolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Toplam miktar 1500 euroyu, aynı üründen 5 taneyi ve kargonun toplam ağırlığı 30 kgyi geçmeyecekse %18-20 vergiyi kapıda ödeyeceksen bizim ülkemiz açısından hiç bir sorun olmayacaktır. Banggood bilindik bir site.
    MeehMT bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha R25
    Alıntı Romedon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu siteyi bilmiyorum fakat aliexpress ile aynı mantık sanırım.
    Türkiyede bilindik markalar harici 80 90 tlye kadar olan her ürün zaten çin malı. Yani aliexpresten aldıklarından daha kaliteli değiller. Eldiven alınabilir buradan fakat monttur kasktır kesinlikle ama kesinlikle alınmamalı.Hayati yerlerini koruyan hiçbirşeyi çinden alma.
    Aynen size katılıyorum kask ve mont ordan ama dediğim gibi gerisini burdan alacağım maddiyattan ziyade tarz ve çeşit bakımındanda bu tarz siteler mükemmel bir alternatif. Ama sorun güvenlik

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------

Alıntı Hondolog adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Toplam miktar 1500 euroyu, aynı üründen 5 taneyi ve kargonun toplam ağırlığı 30 kgyi geçmeyecekse %18-20 vergiyi kapıda ödeyeceksen bizim ülkemiz açısından hiç bir sorun olmayacaktır. Banggood bilindik bir site.
    Hocam gümrük vergisi ödemeden alamıyormuyum limkteki 2 ürünü toplam 3 ürün ediyor birisi set vergi ödermiyim ?

Hondolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    75 euroyu geçmiyorsa vergi yok, ben yüklü para harcayacaksın sandım, pardon.
    MeehMT bunu beğendi.

Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Sitede sıkıntı yok. ben defalarca alış veriş yaptım. ben DX, Banggood ve ebay gibi siteleri tercih ediyorum çünkü paypal kullanabiliyorum. Aliexpress te iyi ama paypal kullanılmıyor bu nedenle tercih etmiyorum. Bugüne kadar bu tür sitelerde gördüğümü mutlaka ebay da da arattım ve çoğu zaman daha ucuza ebaydan aldım. Selamlar.
    MeehMT bunu beğendi.
    2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Eldiven alide daha ucuz canlısını gördüm oldukça uyduruk
    MeehMT bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha R25
    Alıntı Naci63 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sitede sıkıntı yok. ben defalarca alış veriş yaptım. ben DX, Banggood ve ebay gibi siteleri tercih ediyorum çünkü paypal kullanabiliyorum. Aliexpress te iyi ama paypal kullanılmıyor bu nedenle tercih etmiyorum. Bugüne kadar bu tür sitelerde gördüğümü mutlaka ebay da da arattım ve çoğu zaman daha ucuza ebaydan aldım. Selamlar.
    çok teşekkür ediyorum içim rahatları şimdi paypal alıp sipariş vereceğim en azından bi dizlik ve dirseklik alırım birde eldiven

volkanmet86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 200 MCX / CG Cafe Racer / Pulsar 200 NS
    o siteden ben de bişeyler aldım. track number veriyorlar ayrıca 1 dolara kargoyu sigorta ettirebiliyorsunuz. yanlız bana biraz yavaş geldiler. bugün 8. gün malzemeler daha yeni yola çıktı. netherland post ile gönderiyorlar sağlam firmadır. isterseniz dhl falan filan da seçebiliyorsunuz.
    MeehMT bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha R25
    eldiven seçimi arasında kaldım tarz değil koruması önemli bir baksanız sizce hangisi daha korumalı ?
    http://m.banggood.com/Full-Finger-Safety-Bike-Motorcycle-Racing-Gloves-for-Pro-biker-MCS-01B-p-935279.html bu mu ?

http://m.banggood.com/Full-Finger-Carbon-Safety-Street-Bike-Motorcycle-Racing-Gloves-Scoyco-MC12-p-68926.html bu mu ?

http://m.banggood.com/Motorcycle-Driving-Genuine-Leather-Full-Finger-Gloves-Motocross-Racing-Pro-biker-MCS-06-p-1043664.html ?

http://m.banggood.com/Full-Finger-Motorcycle-Safety-Gloves-Racing-Carbon-Fiber-SCOYCO-MX49-p-1043999.html en pahalısı bu ve en çok bunu beğendim ama diğerlerinden farkı sanırım dış görünüş yanlışmıyım ? TR fiyatlarına göre en pahalısı normal fiyat :D

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    75 euronun altını sakın dhl secmeyin..
    MeehMT bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha R25
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    75 euronun altını sakın dhl secmeyin..
    Tam anlamadım hocam şu dirseklik ve dizliği kesin alacağım akıl hocam olursanız sevinirim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)