Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

racing mi daha hızlı, touring mi?

REKLAM ALANI
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Touringten kasıt arka tekerde 140 hp krankta 160 hp ikiyetmiş giden Ducati Multistrada ise bunu geçebilecek kombinasyonda racing motor ve 2 çift g.öt uyumu bulunabileceğini sanmıyorum...

Arkadaş fantezi olarak sormuş yani...
    trafik kuralı yok hız sınırlaması yok bu kısım gerçek dışı şarlar olarak ama, yollar bizim yolumuz g.öt bizim pamuk g.öt ümüz olsa ne olur diye.

Birde cc skalası var

500 cc de mesala kawa kle500 ve ZXR400 ile artçılı bi kapışma olsa Şahane olur. racing 60hp , enduro 58hp yüksek tork rahat oturuş.

top speed ve uzun düzlüklerde Race arayı açsada kle500 üçte iki mola ihtiyacıyla ZXR400 ü eker Tahminim race her 100 km de mola vermek zorundayken kle 150 km yi molasız çıkarır 2 mola ile iş biter. Biterde yine 2 gün kendine gelemezsin.

Bide şu var. işi psikopata bağlayıp her 50 km de 2-3 dk mola verise ZXR400, enduroya yetişme şansı vermeyebilir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cevap veriyorum; araba
    telike bunu beğendi.

Bana göre tur motoru ,konforundan dolayı racingden önce varır. Sürücüyü racing kadar yormayacağı için rahat bir şekilde hedefine varacaktır.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    SS de sürekli 299 da gidecek babayiğit varmı sormak lazım

SuSpect - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys KLE 650
    Bu arada tabiki bu düşünce tamamen fantazik ve gerçekle bağlantısı yoktur. sonuçta güvenli ve keyifli sürüş hepsinden önemlidir.

Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bazı arkadaşlar, benzini 1dk. da alıyor ve hep 299 la gidebiliyormuş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------

Bu arada tabiki bu düşünce tamamen fantazik ve gerçekle bağlantısı yoktur. sonuçta güvenli ve keyifli sürüş hepsinden önemlidir.

Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bazı arkadaşlar, benzini 1dk. da alıyor ve hep 299 la gidebiliyormuş.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mermi gibi bi adam toz yutturur. fakat ortalama insan düşünürsek touring ile giden daha çabuk varış noktasına ulaşır

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    Menemen dolmuşları daha hızlı
    Onurhan D, telike, BatuhanK ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    uzunda veya kısada artçıda var ise bir zzr 1400ün herhangi biryere 1000lik racingden daha geç gideceğini sanmıyorum.

heryere daha önce gider bence

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Sende touring varsa kesin touring daha iyidir.
    BatuhanK bunu beğendi.

Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    Hızlı giden motor değil pilottur. O yüzden altındakine değil üstündekine bakmak lazım diyor ve çekiliyorum...

Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Artçılı uzun yol ve çanta avantajından bahsedip süreyi sormuş arkadaş. Ss istediği kadar hızlı olsun, rahat ve kullanışlı makineyle daha çabuk giderim demek istemiş.

Ayakta alkışlıyorum arkadaşı. Buradaki tek Einstein benim sanıyordum, yalnız olmadığımı gösterdi..

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    MT.NET forumlarında bir konuyu daha geride bırakırken okuyorum sadece yazamıyorum herkese kazasız belasız
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

becytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw S1000RR
    İstanbul'dan Aydın'a(yaklaşık 600km) senede birkaç defa 800cc sport touring ile gidiyordum, yakınlarda 1000cc racing'e geçtim, aynı rotada sürdüm. arada hiç de anlatıldığı kadar fark yoktu. Bileklerim, belim ağrımadı/kopmadı. 1 senelik 1000-2000km'de satılık motorları görünce koca sene binmeden nasıl durdular şaşırıyorum. Bence oturuş/tutuş tekniğine ve aldığın zevke göre genel önyargılardan çok daha farklı bir deneyim yaşayabilirsin.

HamzaBey95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Değişik bir konu olmuş Milyar dolarlık firmalar, milyon dolarlık ar-ge yatırımlarıyla binlerce mühendisi çalıştırarak 2 motor üretiyor, birinin ismine "süper spor" diğerine de "spor tur motosikleti" diyorsa herhalde vardır bir bildikleri Hani bu durumda "Uzun yola çıkarken kısa mesafe performans motosikleti mi daha iyi olur yolsa spor uzun yol motosikleti mi?" diye bir soru sormak değişik olmuş azıcık
    HYO-GT250R
    İstanbul

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)