racing mi daha hızlı, touring mi?
Reklamlar
-
Touringten kasıt arka tekerde 140 hp krankta 160 hp ikiyetmiş giden Ducati Multistrada ise bunu geçebilecek kombinasyonda racing motor ve 2 çift g.öt uyumu bulunabileceğini sanmıyorum...
Arkadaş fantezi olarak sormuş yani...
trafik kuralı yok hız sınırlaması yok bu kısım gerçek dışı şarlar olarak ama, yollar bizim yolumuz g.öt bizim pamuk g.öt ümüz olsa ne olur diye.
Birde cc skalası var
500 cc de mesala kawa kle500 ve ZXR400 ile artçılı bi kapışma olsa Şahane olur. racing 60hp , enduro 58hp yüksek tork rahat oturuş.
top speed ve uzun düzlüklerde Race arayı açsada kle500 üçte iki mola ihtiyacıyla ZXR400 ü eker Tahminim race her 100 km de mola vermek zorundayken kle 150 km yi molasız çıkarır 2 mola ile iş biter. Biterde yine 2 gün kendine gelemezsin.
Bide şu var. işi psikopata bağlayıp her 50 km de 2-3 dk mola verise ZXR400, enduroya yetişme şansı vermeyebilir
Reklamlar
-
-
Bana göre tur motoru ,konforundan dolayı racingden önce varır. Sürücüyü racing kadar yormayacağı için rahat bir şekilde hedefine varacaktır.
-
SS de sürekli 299 da gidecek babayiğit varmı sormak lazım
-
Bu arada tabiki bu düşünce tamamen fantazik ve gerçekle bağlantısı yoktur. sonuçta güvenli ve keyifli sürüş hepsinden önemlidir.
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Bazı arkadaşlar, benzini 1dk. da alıyor ve hep 299 la gidebiliyormuş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------
Bu arada tabiki bu düşünce tamamen fantazik ve gerçekle bağlantısı yoktur. sonuçta güvenli ve keyifli sürüş hepsinden önemlidir.
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Bazı arkadaşlar, benzini 1dk. da alıyor ve hep 299 la gidebiliyormuş.
-
mermi gibi bi adam toz yutturur. fakat ortalama insan düşünürsek touring ile giden daha çabuk varış noktasına ulaşır
-
Menemen dolmuşları daha hızlı
-
uzunda veya kısada artçıda var ise bir zzr 1400ün herhangi biryere 1000lik racingden daha geç gideceğini sanmıyorum.
heryere daha önce gider bence
-
Sende touring varsa kesin touring daha iyidir.
-
Hızlı giden motor değil pilottur. O yüzden altındakine değil üstündekine bakmak lazım diyor ve çekiliyorum...
-
Artçılı uzun yol ve çanta avantajından bahsedip süreyi sormuş arkadaş. Ss istediği kadar hızlı olsun, rahat ve kullanışlı makineyle daha çabuk giderim demek istemiş.
Ayakta alkışlıyorum arkadaşı. Buradaki tek Einstein benim sanıyordum, yalnız olmadığımı gösterdi..
-
MT.NET forumlarında bir konuyu daha geride bırakırken okuyorum sadece yazamıyorum herkese kazasız belasız
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
İstanbul'dan Aydın'a(yaklaşık 600km) senede birkaç defa 800cc sport touring ile gidiyordum, yakınlarda 1000cc racing'e geçtim, aynı rotada sürdüm. arada hiç de anlatıldığı kadar fark yoktu. Bileklerim, belim ağrımadı/kopmadı. 1 senelik 1000-2000km'de satılık motorları görünce koca sene binmeden nasıl durdular şaşırıyorum. Bence oturuş/tutuş tekniğine ve aldığın zevke göre genel önyargılardan çok daha farklı bir deneyim yaşayabilirsin.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)