Sinek, böcek vb. bilimum haşerata çözüm?
Reklamlar
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Ben arı da yaşadım o olayı. Kaskin içine girip hava akımı ile dönerek tekrar girdiği gibi çıkıyor...
bilinçli bir sürücü değil iken(20 TL lik kase kaskını ceza yememek için taktığım zamanlarda) yolda esnerken ağzıma arı girmişti ve dudağımdan sokmuştu. konuyla alakası yok ama paylaşmak istedim.
sinekleri ve vizörü ıslak mendil ile silip selpak ile kurulayınca vizöre zarar verir mi ?
Reklamlar
-
Yolda kaskıma tak tuuk diye arılar çarpınca bi tebessüm oluyo yüzümde 😂
-
yasoyaso adlı üyeden alıntı
Yolda kaskıma tak tuuk diye arılar çarpınca bi tebessüm oluyo yüzümde
arılar sormaz mı azizim kaskla kafa mı atılır diye :D aynı tebessüm bndede oluyo
-
O sinekler var ya kurşun gibi geliyolar ey hayvan niye benim gözümü nişan alıyon gele gele gözüme giriyor kaç kere gözüm çıkacaktı buna çözüm yok arkadaşlar vizörü kapatınca bu sefer motorun tadı çıkmıyor
-
Tur camı büyük ölçüde önlüyor, ancak 200 km de bir temizlemek de fayda var.Camsil ile ıslatıp biraz bekleyip kuru bez ile silmek pratik çözüm.Ne kadar beklerse o kadar yapışıyor pislikler, onun için sık sık temizlemek gerekiyor.Özellikle pislik geceleri büyük sıkıntı yaratıyor.Gündüz bir nebze idare ediyor ama akşamları görüşü inanılmaz düşürüyor.10 dk mola ve temizlik şart.
-
Yolcu0 adlı üyeden alıntı
bilinçli bir sürücü değil iken(20 TL lik kase kaskını ceza yememek için taktığım zamanlarda) yolda esnerken ağzıma arı girmişti ve dudağımdan sokmuştu. konuyla alakası yok ama paylaşmak istedim.
sinekleri ve vizörü ıslak mendil ile silip selpak ile kurulayınca vizöre zarar verir mi ?
Islak mendille vizor silme taraftari degilim ben. Kılcal cizikler olabilir diye hiç deneyimlemedim, Hiç silmedim netice ne olur bilemiyorum.
-
O arıları öldüre öldüre neslimizi kurutacaksınız temizlik yapmak istemiyorsanız çare; yavaş gitmek.
-
-
bagajda bi fiber bi de normal toz bezi taşıyodum da bi de su taşıcaz artık.
-
Uzun yolda giderken debriyajı asıldım sorun yok, bıraktım ama 2 parmak gelmiyor orada kaldı.
Zorlayınca arada bişeyler sünerek manetten parmaklarımı ayırabildim sağa çekip durana kadar 1 kaç defa daha debriyaj kullandım.
Durduğumda 2 parmak birbirine yapışık kalmıştı.
Sonradan anladım iğrenç bir şey olmadığı.
Debriyaj manetinde patlayan bir bal arısı o günkü hasılatıyla birlikte orada can vermiş meğer..
Kurumaya başlayan balın üzerine de parmaklar gelince yapışıp kalmışım oraya..
Hiç üşenmeden tixinmeden kaskı ıslak mendil ile silip temizliyorum.
Benim için sorun olmuyor.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Hubalahubhub adlı üyeden alıntı
İnce yağmurluk kullanın, ustunuze, kask icin de bim poseti
komik değil usta.
-
Aklıma bi anım geldi. Kuryelik yaparken akşam üzeri kaskıma yarasa girmişti. Vizör açıktı ve kaskı kafamdan dışarı atmıştım. Hayatımda başka bişey beni bu kadar korkutmamıştı. Allahtan hafif rampa aşağı ve düz yoldu. Direksiyonu bırakıp kaskı kafamdan atmıştım. Eğer ki Kask'ın ipi bağlı olsaydı o yarasa gözlerimi oyardı galiba :D
-
bi keresinde şu hamamböceklerinin uçanından geldi vizöre kafa attı. hayvanı da uzaktan gelirken gördüm. kaçmaya filan çalıştım ama nafile. şerefsiz yüzünden motordan düşecektim. neyse, bu çarpınca bi patladı. iğrenç. hemen ilk petrolde durup tazyikli suyla anca çıkarabildim.
-
Canlılar ile İletişim iyidir. Hatta en güzeli açık kask takin.(!)
Bknz:
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)