Bellik ne işe yarar, neden kullanılır? Görüşleriniz lütfen.
Reklamlar
-
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Belliğim budur (135 cm) 365 gün kar yağmur çamur ve soğukta motor kullandığım için her sene yenilerim. Bir bütün gazeteyi kuru temizleyiciden aldığım elbise naylonu ve şeffaf ambalaj bantı ile muhafazaya alırım.
Motorcu için en önemli şey önce böbrekler sonra beldir. Motorcunun düşmanlarından birisi de havadaki nemdir. Belli bir sürat sonrasında o nem soğu iliklerine kadar işleten bir buz haline dönüşür ve tatlı tatlı vücudunun her yerine işlemeye başlar. Üşütmeyeceksin. Üşüttün mü önce belinle uğraşırsın sonra böbreklerini eline alırsın. Beline böyle bişey sarıp göğsüne de bir gazete koyup ayağına mesh giydin mi korkma. Motorcu zırhına büründün demektir
Piyasada satılanlar palavra aksesuarlar bence. Pistte yarışanlar için icad edilmiş. Pratikte bizim gibilere faydası sıfır.
Daha hafif havalarda çay bahçelerinde hanımefendilere dağıtılan bedava şallardan edinip beline çengelli iğne ile sarmakta idare eder.
http://i.hizliresim.com/qMZEd3.jpg
Gazetenin, göğüs bölgesi için mükemmel bir soğuk hava kalkanı olduğunu biliyordum. Fakat böbrekler için hiç düşünmemiştim.
Reklamlar
-
Hortlatmak amacıyla değil ama benim gibi sıfırdan bunu merak eden arkadaşlar varsa özetle:
iç organlarınızı özellikle böbrekleri korumak amaçlı birşeymiş.
kaza anında da mantıken bir kat daha oluşturmasıyla faydalı olabiliyormuş.
sayenizde aldım bir tane. teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler