Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

herkeze selamlar

REKLAM ALANI

aranıza yeni katıldım abilerim ablalarım yaş 16 yolun başı A1 ehliyetine yazılmış bulunmaktayım teorik derslere başladık

bu arada motoru düşünmeye başladım regal raptor 125 e fakat ilk motorum olmuycak ikinci ve ilk vitesli motorum olacak

sizlere sormak istediğim regal nasıl bir markadır ayrıyetten bir arkdaşımda 125 yerine 150lik regal al bişey olmaz hem satışıda kolay olur dedi malum 2 sene sonra A2 aldığımızda satmamız gerekecek durum bu sizlerinde fikir ve görüşlerinizi almak istedim

konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    125 ile 150 arasinda pek bir fark yok. 5-10 km süraat oynar bildiğim kadariyla.. regal çin malı bir markadir. son zamanlarda çok tutuldu.

A1 125 cc ye izin veriyor ondan herhangi bir polis çevirmesi olsa yinede ceza yermiyim yoksa yemezmiyim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    Alıntı lazkaptan11 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    A1 125 cc ye izin veriyor ondan herhangi bir polis çevirmesi olsa yinede ceza yermiyim yoksa yemezmiyim
    kaç kere yazıldı çizildi, YERSİN

peki regal 125 nerden bulabilirim bi istanbulda var fakat istanbuldan izmire sürerek getiremem

kuzan14 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600RR
    Yukarda ehliyet ile ilgil açılmış bi konu var sabit, ayrıca konu başlığın yanlış. Kısacası 126 cc bile olsa ehliyetsizlikten ceza yersin, regal almak zorunda mısın dostum tonla 125 cc motor var her keseye uygun onları araştır, bütçen neyse yaz buraya motor önersin arkadaşlar

Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    Herkez Değil,Herkessss

Mesleki deformasyon bilader...

Recep demire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125 Cafe Racer
    Kardeşim benim ilk motorum çin malıydı çok çektim. Şimdi 2100 TL ye 2006 model ybr aldım 60 bin km de olmasına rağmen taş gibi motor. Bence bi araştır kafana yatarsa japon al derim

Motosikleti
    F850 Gs
    Merhaba

Hoşgeldiniz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)