HONDA PCX AZ ÖNCE YERİ ÖPTÜM.
Reklamlar
-
Yaklaşık 2 yıl kadar 2013 pcx kullandım .Daha sonra satarak 2015 pcx aldım az önce köşeyi dönerken sürat 10 km bile yoktur arka tekerlek kuru zeminde kaydı ve yere yapıştım.İnanamadım nasıl böyle düşülür diye pilotaj olarak bi sıkıntı yoktu biraz yukarı eğim vardı dönüşte sanırım bu tekerleklerin değişimi şart arkadaşlar çok dikkatli olun..
Reklamlar
-
ABS gerek yok frenleme yapmayı bileceksin diyenleri böyle alalım, geçmiş olsun...
-
yeniii adlı üyeden alıntı
ABS gerek yok frenleme yapmayı bileceksin diyenleri böyle alalım, geçmiş olsun...
Hocam ben frenle ilgili bir sey goremedim. Abs konusu nereden cikti?
-
Evet buda abs haklisiniz. ?
Gecmis olsun hocam.
Lastik havalarini kontrol edin sik sik.
-
Moderatör
yeniii adlı üyeden alıntı
Kardeş ABS 10 km süratte çalışmıyor bilgin olsun.
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Kardeş ABS 10 km süratte çalışmıyor bilgin olsun.
Abi :DASD:AS:DA:SFA:FS
-
yokuşta eğim varsa max. limitini kullanmışınızdır. asfalt kalitesi ve anlık haliyle lastiğin durumu pilotajla beraber yetersiz geldi demek ki
-
Donuste yeterli gaz acmamis olabilirsiniz
-
Olur öyle kardeş. İrc ise hemen borç harç bul hemen lastik al. Ben 2. sava mc38 leri yarın taktırıyorum. ön-arka 220tl.
-
weirdo1 adlı üyeden alıntı
Olur öylee kardeş. İrc ise hemen borç harç bul hemen lastik al. Ben 2. sava mc38 leri yarın taktırıyorum. ön-arka 220tl.
efendim ?
adam fren falan dememiş ki, abs ye vurdurdunuz lafı. 2 yıldır da kullandığınıza daha önce pcx, lastik havalarının kontrollü olduğunu varsayıyorum.
Geçmiş olsun
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
-
Ya pilotaj pilotaj deyip duruyorsunuz, duyanda Tek motorlu PİPER spor uçak zannedecek, motosiklet sürmeyi pilotluktanmı sayıyorsunuz, bisiklet kullanırkende pilotaj hatası olabilir mesela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
-
-
Kardeşim,10 km. süratte düşüyorsan,ben sana sadece acemi derim.
-
kardeş lastik değiş irc ile normal böyle şeyler , ve eğitim al
-
Yukarı dogru eğim vardı.Dönüşe geçmiştim motoru yatırmamıştım.Ç
ok ani oldu bazı şeyleri anlarsınız hissedersiniz.Bu çok garip oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------
Acemi olduğumu düşünmüyorum 14 yaşında 86 yılında bilenler bilir puch maxi ile başladım 87 yılında mobylette flash daha sonra puch monza(elden 3 vitesli) ve mz 150 ile devam ettim.Kendime eski motorcu demek istemiyorum ama 13 yaşından 20 yaşına kadar motosiklet kullandım..
-
-
Gecmis olsun, kazasiz belasiz.
-
ya arkadaş. adam 180 hp lik makina kullanyıor 5 yıl boyunca öyle böyle degil. daha bir kazası yok. ama gel gör ki geçenlerde durduğu yerde düştü. olur böyle şeyler. geçmiş olsun...
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)