HONDA PCX AZ ÖNCE YERİ ÖPTÜM.
Reklamlar
-
Forumda konuşulacak mevzu aranıyor heralde . Adam 10 la düştüm demiş 2 sayfa tartışma çıkıyor
Reklamlar
-
sawman adlı üyeden alıntı
Yol bir ara sokaktı yolun köşesine yavaşça yaklaştım içten(90 derecelik bir sokak) yolu kontrol ederek köşeden tam bir durma yaşanmadan gaz verip dönüşe başladım ve kendimi yerde buldum fren kesinlikle yapmadım.Bu gün Lastikleri değiştirmek için gittiğimde Forumda bir arkadaşın tavsiyesi üzerine arka lastiğin basıncına baktırdım ve arka lastiğin olması gereken değerin(31-36) çok altında 21 olduğunu görünce kendime çok kızdım.Demek ki elle ve gözle kontrol yetersizmiş.Yolla tek bağlantımız olan lastiğin hem kalitesi hem olması gereken basınç değerlerinin altında olması bu sevimsiz olayı yaşattı.
Lastiğin özel bir durumu yoksa normal olanı 28 32 yada 29 33 dür. 31 36 ile leylek gibi olursun diyeyim.
-
Ön lastik basıncından bahsetmemiştim (31-36) Arka lastik basıncı bilgi scooturk'ten alınmıştır.
-
sawman adlı üyeden alıntı
Yaklaşık 2 yıl kadar 2013 pcx kullandım .Daha sonra satarak 2015 pcx aldım az önce köşeyi dönerken sürat 10 km bile yoktur arka tekerlek kuru zeminde kaydı ve yere yapıştım.İnanamadım nasıl böyle düşülür diye pilotaj olarak bi sıkıntı yoktu biraz yukarı eğim vardı dönüşte sanırım bu tekerleklerin değişimi şart arkadaşlar çok dikkatli olun..
çok büyük geçmiş olsun.
Ben daha beterini yaşamıştım, sukuteri aldığım ilk gün durduğum yerde (sanırım gazı açarken ön frene basarak) motoru kaydırmayı becerdim hatta motorla birlikte yandaki kaldırıma çıkmışım. Hatırladığım tek şey ise motorun yerde kayıp gitmesini arkadan izlediğimdi. Hatta o sırada ulan bu motor nası böyle yerde kayıp gidiyor diye de düşünüştüm. İşte öyle bir şey
Michelin şart hocam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)