Anket: MT 25 mi TNT 250 mi?
- Katılımcı sayısı
- 86. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
MT 25 - TNT250 Sizce? (R25 Bonus)
Reklamlar
-
ABS olmamasını nasıl buluyorsunuz MT 25'de? Nedense, 250 cc'lere, daha doğrusu bütçe olarak 4-5 bin Euro'lara çıktıktan sonra, motosiklette artık ABS de olsun düşüncesindeyim...
Kawasaki Z250 SL, ABS'li model var mesela beğendiğim... Yorumlara baktığımda, şehir içinde kıvrak, şehirler arasında da uzar gider yeri geldiğinde ... Cruiser rahatlığı aramadıktan sonra, uzun yolda; hem şehir içi hem şehirler arası için uygun gibi sanki ...
Tip vs., beğeni meselesi elbette; ama ne bileyim, ABS olmalı diyorum, 15 bin liralara çıktıktan sonra, artık, 2016'larda, yeni bir motosiklet alırken.
Yoksa, MT 25 tip olarak da güzel. ABS'si olsa, o fiyata, baya güzel olurdu!
Bu arada not: Avrupada'da artık euro bilmem ne normları gereği üreticiler ABS'siz motosiklet satamıyorlar diye bir şey okuduydum sanki, dahha yeni, buralarda.
Adamların ellerindeki ABS'siz modelleri Türkiye'ye boşaltmalarını doğru bulmuyorum.
Reklamlar
-
Z300 ve z250 sl naked olarak 250-300 sınıfının seri başıdır aga 😃. Başlıktaki aletlerden hangisi derseniz gidin bi üstüne oturun makinenin. İçinizdeki sese kulak verin o sizi yönlendirir.
-
-
Uzun yol yapacağım diyorsun, o yüzden naked bir motosiklet tercih etmek pek akıllıca olmaz. Nakedle uzun yol yapılır mı, tabiki yapılır ama yorar. Ben olsam 2. el Duke 390 alırdım (KALİTE KALİTE KALİTE) ama senin ihtiyaçların r25 diyor. En azından ben öyle anladım.
İyi forumlar...
-
Ben de MT25 kullanıcısıyım.2600 km dir MT25 sürüyorum.Sürüşü çok zevkli motor.Titreşim yüksek hızlarda çok çok az rahatsız etmiyor.Şehir içi için ideal bir makine.Motordan çok memnunum.Uzun yoldan kastınız kaç km bilmiyorum ama ben hafta sonları çevre illere gidip geliyorum, 300-400 km yaptığım oluyor.100-110 ile sürüldüğü zaman zevkli oluyor fakat daha yüksek hızlara çıkmak istediğinizde rüzgar ciddi şekilde rahatsız ediyor ve yoruyor.Yakıt tüketimi basarsanız 5 civarında olur.Benim 2600 km ortalamam 3.8 lt.Maksimum hız 174 gördüm bir daha da denemedim.Son olarak lastiklerin değiştirilmesi gerekiyor.Ben diablo rosso 2 ile değiştirdim.Yaklaşık 800 TL de onun masrafı var.Diğer bir sıkıntı da yağmurlu havada sürecek olursanız arka çamurluk bir işe yaramıyor artçı koltuğu vs. heryer çamur oluyor haberiniz olsun.Benim motor hakkındaki düşünce ve izlenimlerim bunlar.Sonuç olarak MT25 tavsiye ederim çok keyifli bir makine.
-
GezeGeze adlı üyeden alıntı
ABS olmamasını nasıl buluyorsunuz MT 25'de? Nedense, 250 cc'lere, daha doğrusu bütçe olarak 4-5 bin Euro'lara çıktıktan sonra, motosiklette artık ABS de olsun düşüncesindeyim...
Kawasaki Z250 SL, ABS'li model var mesela beğendiğim... Yorumlara baktığımda, şehir içinde kıvrak, şehirler arasında da uzar gider yeri geldiğinde ... Cruiser rahatlığı aramadıktan sonra, uzun yolda; hem şehir içi hem şehirler arası için uygun gibi sanki ...
Tip vs., beğeni meselesi elbette; ama ne bileyim, ABS olmalı diyorum, 15 bin liralara çıktıktan sonra, artık, 2016'larda, yeni bir motosiklet alırken.
Yoksa, MT 25 tip olarak da güzel. ABS'si olsa, o fiyata, baya güzel olurdu!
Bu arada not: Avrupada'da artık euro bilmem ne normları gereği üreticiler ABS'siz motosiklet satamıyorlar diye bir şey okuduydum sanki, dahha yeni, buralarda.
Adamların ellerindeki ABS'siz modelleri Türkiye'ye boşaltmalarını doğru bulmuyorum.
AB kurallarınca sanırım orda abs olmayan motorlu taşıt satışları yasak, türkiye öyle bir kural getirmediği için, fabrikanın ve türkiye de bulunan distürbitörlerin insiyatifine kalmış bir olay, bir de abs fiyat farkı motorun üstüne konunca motor fiyatı artıyor doğal olarak o fiyata satarmıyım kaygısı var sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:14 ----------
€mre adlı üyeden alıntı
Tipi çok hoşuma gitti mt25'in ona rüzgarlık takılsa tipsiz oluyor. Şehir içi kullanım için ideal ama uzun yola da gideceğim ayda 1-2 defa..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
Şu ön cam iş görür bence:
https://www.youtube.com/watch?v=W319P5zWPrc
[/COLOR]piyasa da bulıunan rüzgarlıklar ciddi derecede motorun görüntüsünü bozuyor, motorun üstünde doğru oturma pozisyonu alıyorsanız sizi o kadar rahatsız etmiyor rüzgar, güzel bir mont ve güzel bir kask ile.
-
Çok güzel görüşler belirtmişsiniz arkadaşlar, böyle yapıcı konuşan insanlara bayılıyorum. Aynen mt25 rüzgarlıksız daha güzel, rüzgarlıkla tip gidiyor ama yine de fena değil. 78alihan78 sizinle aynı düşüncedeyim, insanın motora ilk önce içi ısınacak, bizim amacımız motoru sadece araç olarak kullanmak değil bundan zevk almak.. Yakın zamanda yamaha bayisine gidip mt25 ve r25 modellerine bir bakıcam. Görüşümü ondan sonra belirtirim.
-
Bu r25 i neden üretmişler ozaman?Şehir içi gidon dönmüyor, bozuk yollarda grenajı ayrılıyor (muş).Sürtünmesiz engebesiz cam gibi bir yüzeyde kullanılsın diyemi üretmişler acaba? Diye bir düşünceye düşmediniz mi hiç ? Yada super sport kullanıcıları diye büyüüüüüüük bir grup var bu adamların çektiği kabir azabı olmalı ozaman =) Belki bir bakış açısı olur sizin için.
-
Tnt 250 kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim.
boy ve kilo olarak sana yakının mt25 küçük durdu sevmedim.TNT 250 daha iyi bir görüntü ses mükemmel. güç 31.5bg gayet iyi şehir içi için oldukça kıvrak artçı için geniş oturum ve oldukça konforlu.
Tabii karar senin
-
Bugün bayide inceledim boyum 1.90 kilo 77 mt25'e de oturdum, r25 le aynı motor tek fark r25 in grenajsız hali. MT25 kilolu olmadığım için altımda çok küçük durmadı ama r25 tam oldu bana. Kırmızı beyaz - Mavi ve Gri renklerinden en çok griyi beğendim o da satılmıştı. Satıcı da griyi beğendi. Gri daha tok daha yüksek cc'li ve daha bir racing daha bi asil duruyor. Şimdi karar aşamasındayım bir buçuk ay bekleyip gri mi alsam hemen şimdi kırmızı beyaz mı bilemedim. Bir de beni üzen şu fahiş fiyatlı trafik sigortaları var, ne yapacaz bilmiyorum.
-
Şu motorun güzelline bakın yapmayın
[IMG][/IMG]
-
Boy 1.90 anlatabiliyor muyum? Ayrıca o resimdeki mt125
-
Şehir içinde r25 kullanılmaz mı ? :D:D
-
DraQuila adlı üyeden alıntı
Şehir içinde r25 kullanılmaz mı ? :D:D
Bindikten sonra tatmin oldum, kullanılır :D Gri - Kırmızı Beyaz (Gri istersem bir bucuk ay bekliyeceğim) sizce hangi renk?
-
-
benelli tnt 250 sahibiyim mt25 e de alana da saygım sonsuz ama bence gidip 2sinide sürmelisin sonra kararını buraya yazarsın
-
racing için 250cc bana sinek vızıltısı gibi geliyor bende mt25 var gayet memnunun racing alacaksan 600cc den aşağı bakma derim
-
tekniker1461 adlı üyeden alıntı
racing için 250cc bana sinek vızıltısı gibi geliyor bende mt25 var gayet memnunun racing alacaksan 600cc den aşağı bakma derim
150 cc'den direk 600 e geç bişey olmaz diyosun, hmm oldu görürsem söylerim Ayrıca mt ile r25 arasında tek fark grenaj ikisine de bindim.
-
benelli çok güzel indirim yapmış , tnt 250 - 13.900 tl olmuş
şimdi çarşı karıştı... 2 bin tl fark var arada ?
gerçekten kafam karıştı ....
-
İki motoru da mıncıkladım. Ben 190 125kg biriyim MT25 altımda küçük duruyor. TNT250 biraz daha kalıplı açıkçası MT25'ten daha kaliteli duruyor. İnce işçilikleri olan bir makine. İkisini de deneyin zaten karar verirsiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)