Joymax 250i hakkında fikir...
Reklamlar
-
Herkese Merhaba ,
Burada çok yeniyim o yüzden yanlış bir ifade kullanırsam şimdiden affola.. 3 senedir Honda pcx 125 kullanıyordum. 1 Nisan'da çalındı maalesef. SYM joymax 250i almak istiyorum. Ama tereddütte olduğum noktalar var fikirlerinizi rica ediyorum. Boyum 1.69cm Kilom 55kg XMax denedim fakat ayağım yere parmak ucunda bastığından eşimle birlikte bineceğim için(85kg) tedirgin oldum. Sonrasında Joymax'te karar verdim. Sizce kullanmakta sıkıntı yaşar mıyım? Sele yüksekliği ve ağırlık olarak sorun olur mu ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
joymax kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyprum
-
Joymax 250 güzel ve rahat motor o tarzda pekte karşılaştırılacak motor yok zaten, en akla yatan o olabilir senin için.
-
yükseklikte ve ağırlığında sorun yaşamam değil mi?
-
Burgman 200'ü de gözden geçirin derim. Yer-Sele mesafesi çok kısa. Ağırlığı 165 KG civarı dolu olarak.
-
Xmax ile kıyas yaparsak joymax'in yanında çok yüksek kalır. Tam detaylarını bilmiyorum ancak daelim s3'te joymax civarı yükseklikte bir motor, ancak joymaxte bagaj avantajı vs var...
-
Ona da baktım ama içime sinen Joymax veya Gts 250 oldu. Joymax daha güzel geldi tabi rahat kullanabilirsem. Olmazsa pcx'e geri dönüş yapacağım maalesef :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------
Evet Bagaj çok avantajlı gözüküyor 2 kapalı kask ve ufak tefek parçaları alıyormuş
-
Fiyat açısından 2. elleri oldukça düşen motorlar temiz bir 2. el bulursan gts250i evo alabilirsin daha hafif ve sürümü de daha kolay olacaktır.
-
Suren bayan kullaniyor memnundu ayaklariniz yere degecektir bayii de test edebiliyorsunuz
-
Aralarında 3 kilo fark var çok farkeder mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------
Deneyeceğim mutlaka teşekkür ederim
-
Joymax biraz daha geniş kilolarına hiç bakmamıştım ama gts250i daha hafif gelmişti bana
-
İkisini de deneyeceğim öyleyse
-
benim boy 1.70 kilo 95 ayaklara rahat rahat yere degiyor alcak bir motor joymax okadar alcakki bazı kasislerde altı vuruyor kiloadanda olabilir eşimle beraber binerken bir performans yönünden bir sıkıntısı yok ama diğer maxi scooter lara göre biraz alcak bi motor yol üzerindeki cukurlardan gecerken bile sürtüyor
-
Diğer maxi scooterlarda da ayak yere tam basmıyor :S
-
Rüya Şahin adlı üyeden alıntı
Herkese Merhaba ,
Burada çok yeniyim o yüzden yanlış bir ifade kullanırsam şimdiden affola.. 3 senedir Honda pcx 125 kullanıyordum. 1 Nisan'da çalındı maalesef. SYM joymax 250i almak istiyorum. Ama tereddütte olduğum noktalar var fikirlerinizi rica ediyorum. Boyum 1.69cm Kilom 55kg XMax denedim fakat ayağım yere parmak ucunda bastığından eşimle birlikte bineceğim için(85kg) tedirgin oldum. Sonrasında Joymax'te karar verdim. Sizce kullanmakta sıkıntı yaşar mıyım? Sele yüksekliği ve ağırlık olarak sorun olur mu ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
dostum ben sayfasında uzun uzun yazdım
boyumuz aynı kılomuz farklı ben 95kg
bu alette ıkı ayagn yere degmez tek ayagın tam basar
kullanım konfor serı surat artcı 5 yıldız 10 numara bır alet
hıc dusunme baska sey arastırma al gıt
xmax ben denedım cok yuksek ve cok zorlandım ısın acıkcası
sym markasını da yabana atma
ben 6 sene sym gts 250 kullandım rutın bakım dısında kurus masrafım olmadı gecen ay 24.000km de 6700tl ye sattım
ha bak ıkı motorun karsılastırmasını da sayfasında yazdım okumanı onerırım
2.el alacaksan temız bulursa gts 250 de dusunebılırsın evo da
onların jant yapısı joymaxe gore bır boy kucuk
onlar bızım gıbı kısa boylular ıcın mukemmel aletler
sen sozume ıtımat et sym den sasma kal saglıcakla
-
teşekkür ederim önerileri dikkate alacağım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)