Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Üstüne süren sürücüyü dişçi koltuğunda yakalıyor (reklam içerir)

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre

Arkadaşlar düşünsenize üstünüze süren makdül böyle biryerde elinize düşüyor :D
    antilop_skul ve Murat Ustaoğlu bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Murat Ustaoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Bu tiplerin hepsi aynı..okulda da aynı, mahallede de aynı, askerde de aynı, isyerinde de aynı..yüzlerinde gereksiz bir ebleklik var..Allah bizden uzak tutsun..iki diş fazladan çekmek lazım..akilda kalici etki yapsin

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motorculara saygı duyulmasını istiyosak suratı asıp sağa sola el kol yaparak yardırmak yerine insanlarla sürekli iletişim halinde olarak onlara motorcunun aslında hayata ve yaşadığı çevreye ne kadar bağlı insanlar olunduğu gösterilmelidir. çünkü bizler motorun üzerindeyken ne kadar kıskanıldığımızın farkında olmalıyız bence.. yani bir adım atsak karşıdan iki adım gelicek motorcuların sayısı çoğalacak aslında doğru düzgün sevdirmeyi becersek motosiklet kullanıcılarının en fazla olduğu ilk beş ülke arasında yer alırız

Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorculara saygı duyulmasını istiyosak suratı asıp sağa sola el kol yaparak yardırmak yerine insanlarla sürekli iletişim halinde olarak onlara motorcunun aslında hayata ve yaşadığı çevreye ne kadar bağlı insanlar olunduğu gösterilmelidir. çünkü bizler motorun üzerindeyken ne kadar kıskanıldığımızın farkında olmalıyız bence.. yani bir adım atsak karşıdan iki adım gelicek motorcuların sayısı çoğalacak aslında doğru düzgün sevdirmeyi becersek motosiklet kullanıcılarının en fazla olduğu ilk beş ülke arasında yer alırız
    Kesinlikle... çoğu sürücü trafik ona aitmiş gibi davraniyor ... ona dat buna dut...
    Herkese herşeye korna çalan tipler var. Dün bunlardan biri ile sürdük delirdim resmen...

Ben araç kullanıcısı olsam sen hayırdır der olay cikarirdim .

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)