siyah vizörü gündüz kullanıp yanında şeffaf vizörü taşıman en sağlıklısı. Yok ben biraz güvenlikten ödün verip taşımak istemiyorum diyorsan güneş gözlüğün hayırlı olsun
siyah vizörü gündüz kullanıp yanında şeffaf vizörü taşıman en sağlıklısı. Yok ben biraz güvenlikten ödün verip taşımak istemiyorum diyorsan güneş gözlüğün hayırlı olsun
güneş gözlüğü polarize olacağı için uv ışınları daha iyi keser herhalde. vizörde iş görür tabi.
Film çekenler felan var
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Aynı dertten muzdarip birisi olarak mevcut güne gözlüğünü kask ile kullanamadığımdan dolayı, 2 yıl önce kask ile beraber bir gözlükçüye gittim. Gözlüklerin yapılarını, yüze oturuş şekillerini, güneş korumalarını, kask ile birlikte kolay takılıp çıkarılabilir olup olmadığına baktım ve slazenger marka bir gözlük aldım.
Böylelikle yanımda ayrıca güneş gözlüğü taşımaktan da kurtuldum. Malum gittiğiniz yerde kaskı ve kıyafeti çıkarıyorsunuz, gözlük gözünüzde dolaşmaya devam ediyorsunuz.
Ayrıca müthiş bir şekilde güneş ışığını kırıyor, güneş tam karşınızdan gelse bile gözünüzü kamaştırmıyor.
Dediğim gibi önemli olan iyi bir gözlük almak. Ben bu şekilde alıştım ve gayet te rahatım. Kaskı taktıktan sonra gözlüğü takıyorum. Çıkartırken de önce gözlüğü, sonra kaskı çıkarıyorum.
Koyu renk vizörlü kaskları da kullandım. Ama emin olun güneş ışığını filtrelemiyorlar. UV korumaları var denilse de bana göre yok. Ben o nedenle koyu renk vizörü sevmiyor ve kullanmıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)