Ne yaparsan yap yakıtını çalarlar. En iyisi görüntü alıp şikayetçi olmak. Adamların cezasını senin vermen çözüm değil. Başımdan geçen bir olayı anlatayım kısaca. Bir gün minibüste gidiyorum ön koltukta oturuyorum adamın biri artistlik yaptı şoföre önünde ani fren falan yapıyor yolcular bi öne bi arkaya gidip gelmeye başladı, kısacası beni döver misiniz diye yalvarıyor adam. Şoföre dedim kır şunun önüne inip dövelim. Adam bana bir hikaye anlattı;
Köyün birinde namusu ve şerefi için yaşayan biri varmış. Köyde de bir tane namussuz şerefsiz bir adam yaşıyormuş. Adam gel zaman git zaman ben bunu vurursam köyün namusu ve şerefi kurtulur diyip adamı çekip vuruyor. 5 yıl hapis yatıyor tekrar köyüne bir dönüyorki köyün hepsi şerefsiz olmuş. Evladım bunları vura vura biz bitiremeyiz boş ver dedi yolumuza devam ettik..
Depoya su doldur bir defa onu çeksinler.Bidahada çekmezler :D
Benzinini onlar boşaltacağına aynı yerden sen boşalt . Yanında taşı. Geri geldiğinde tekrar depoya döküp yola devam ...
Bu kadar parklar fikirlerin arasına benim de katkım olsun...
1-2 litre benzine 4-5 litre tiner ekleyip depoya doldur birak. Bunu yaparken de birkac litre bir pet siseye benzin almayi unutma. Tinerli karisim calininca depodan tum siviyi bosaltip benzinini ekleyip devam.
Cigerleri yansin pezevenklerin.
spy mı alarmın hangisinden? benim soledigim markanın ana baglantı noktasının tam ustunde bir hassaiyet ayarı var.. coğaltırsan mesela kedi ustune oturdu çalar, veya 1 2 metre yanında dur hemen uyarı vererek çalar dokunmasına gerek yok yani 10 sn durması kafi, ki benzini çalması takribi 5 dk falan bulur hortum içine cekti, kovaydı bidon neyse içine akıtana kadar, o arada uyarı veriyor kumandaya..
fikrim su ki bu adamlar devamlı senden bu işi yapmaz, bilirler pusu kurcağını...
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
pusu at hahahah
TVS'nin deposu kaç litre ki benzinini çalıyorlar allahım akıl fikir ihsan eylesin.
Spy 5000 cidden güzel çalınma riskinide azaltıyor hem alarmlı hemde bir çalıştırıp kaçırmaya çalışırsada siz kumandadan onaya basmadan motor gitmiyor stop ediyor
Depoya tiner koyan bi abimiz vardı n'oldu o
Fikirleriniz icin tesekkurler depoya tinerle su koyma olayi guzelmis ama onu sonra tam bosaltabilirmiyim icinde kalirsa benim motora zarar verirmi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)