Durt softshell yazlık mont
Reklamlar
-
Iyi akşamlar,fiyatı ve ozellikleriyle dikkatimi cekti. Onayli omuz ve dirsek korumalari varmıs. Sirt ve gogus korumali armor kullaniyorum ikisini birden giyerim diye dusundum. o yuzden almayi dusunuyorum. Sorum şu ki; kullanan var mı? Memnun musunuz?
Reklamlar
-
ben durt marka mont kullanıyorum içi astarlı korumaları omuz ve dirsek gayet güzel hatta korumalar en1621-1. Gayet güzel tam bir yıl olcak nerdeyse her gün giydim hiç bi sorun yok dikiş falan atmadı fiyat performans bakımından tercih edilebilir marka eldiveninde kullandım o biraz tırt çıktı.bence alınabilir bu dediğiniz de gayet güzel duruyor.Ama yazın biraz terletebilir gibi çünki tam fileli değil ve anlattıklarına göre rüzgar geçirmiyormuş ben yazlık durt montla bile terliyorum.
-
bende durt,un montunu kullanıyorum güzel rüzgar geçirmiyor ve sağlam durt,un eldivenleri süzel
AMA durt,un dizlikleri hiç iyi değil
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN
: ::
-
Sırt ve gögüs koruması ? armor yeleklerdenmi ? biraz daha kibar sırt ve gögüs koruması yokmu arkadaşlar ?
-
Yelek degil fileli kol sirt gogus korumali armor var,yurtdisindan almistim
-
Rüzgar geçirmiyorsa yazın yakar benden söylemesi.
-
Softshell yerine,durt air system siparis ettim. Kullanan var mı?
-
Montu alırsan dirsek ve omuz korumalarınıda değiştirmelisin bence.
-
Durt Air System Modelini aldim. Bakalım gelince yazarım nasıl oldugunu.
-
-
-
Mont elime ulasti. Korumalarin hepsi ce onayli fakat sirtta soft koruma var. yazlik kullanima asiri uygun mont. Icinde cikarilabilen termal astarla geliyor. Fiyatina gore cidden kaliteli tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------
Bu arada sadece son yaziya bakanlar icin softshell almadım,durt air system modelini aldım
-
Az once durt montun icindeki korumalari cikartip montu makinaya attim. Bu korumalar cok yumsak geldi. Normalmi bu sizce? Yani dusunce korurmu bilemedim. Daha sert koruma arayisinami girsem?
-
Hocam en 1621-2 onayli korumalar. Bu onayı aldığına gore iyidir diye düşünüyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)