Arkadaslar kırmızı renk 2014 model 14 bin km'de cb125e yarin alıyorum kısmetse fiyat 3.200 tl anlastım nasıl sizce ?
Tessekürler..
Arkadaslar kırmızı renk 2014 model 14 bin km'de cb125e yarin alıyorum kısmetse fiyat 3.200 tl anlastım nasıl sizce ?
Tessekürler..
Hayırlı olsun inşallah sana sıkıntı çıkarmaz kazasız belasız sürüşler
O km de ve o model 3200 1000 tl altına almışsın. iyice baktır sıkıntılı olmasın. Link versen yardımcı oluruz da sen biz alırız diye korkuyorsun belli ki. Sıkıntı olmaz ver bakalım.
iyi bak km düşük olmasın
Bedavaya almışın, inşallah pistonları söküp yerine lastik pompası takmamışlardır :D
Motoru aldı isen sorgulama keyfini sür
Güzel bi seçim. Benimki70.000de ilk sahibiyim. Hayırlı olsun.
Neden bu kadar şaşırdınız ki nette 90.000 de olan da var 110.000 de rektefiye görmüş 17.000 e gelmişte var.Ayrıca sizin motor gerçekten piyasasına göre çok ucuz herşeyine dikkat ettiniz mi.Tramerden falan sorgulattınkz mı ?Dikkat edin km düşürmüşte olma ihtimali yüksek.Hayırlı olsun bu arada
Güzel fiyat ama biraz ucuza getirdiğiniz için insanlarda şüphe duyuyor, illaki bi sıkıntısı vardır gözüyle bakılıyor. Aynı motorun 2012 ni aktif olarak kullanıyorum, çok memnunum, çok büyük sorunlarını görmedim, yolda gidişi torku gayet iyi, artçılı dahi gitsen rahat rahat gidiliyor. Yakıt olarak şehir içi 370 km gördüm full depoda, şehir dışında 450 km üzerine çıkacaktır. Depo 12 lt hayırlısı olsun şimdiden. İyi bir seçim yapmışsınız. O bajaj vs diyenler honda'nın kıymetini bilmiyorlar. Honda sağlamdır, sorun çıkarmaz kolay kolay, düzgün sürdükten sonra problem yok.
guzel fiyat bencede hayirli ve ugurlu olmasi dilegiyle tekriniz duz bassin ekipmanlarinizida tamamen halledersiniz umarim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)