Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Reklam Tabelası Olmak

REKLAM ALANI

Alıntı EldekiDebryj adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beni rahatsız etmiyor bilmiyorum görmektende rahatsız olmadım hiç. Çok rahatsız oluyorsanız sizin istediğiniz gibi olanlarda var mesela benim kullandiğım marka kaskın kocaman butun kaskı kaplayan marka yazili olan modelide var benimki gibi alnında ceviz buyuklugunde ve yazinin renginin pek belli olmadigi modelide var. Ha tasarımından dolayı markayı gormeselerde anlasilacak bir kask yinede ama var yani minik yazililarda yok değil tercih sizin. Ben hiç buna dikkat ederek almamistim ekipmanlarimi kaskimin aksine montumun arkasinda dev gibi yazi ve onunde buyuk amblem var. Ben takılmıyorum bunlara.
    Benim sizi anladığım gibi , sizinde ben ve bendeniz gibi düşünenleri anlamanızı beklerim, işte bütün mesele bu.

Kaskımı seçtiğim dönemde sade olsun, markası alnımda olmasın diye, kurusıkı olmuş bitmiş artıkta daha marka alım gücüm var iken,3 sene evvel venom vf303 aldım mesela..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Alıntı Carbondioxid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim sizi anladığım gibi , sizinde ben ve bendeniz gibi düşünenleri anlamanızı beklerim, işte bütün mesele bu.

Kaskımı seçtiğim dönemde sade olsun, markası alnımda olmasın diye, kurusıkı olmuş bitmiş artıkta daha marka alım gücüm var iken,3 sene evvel venom vf303 aldım mesela..
    Birsey diyemem insanlar cok degisik seylere takilabiliyorlar siz kendinizce haklı olabilirsiniz. O zaman tabiki marka yazisinin minik oldugu modellere yonebilirsiniz kendi adınıza ben buna bisey demiyorum zaten ama butun urunler markasi kucuk olsun derseniz ozaman olmaz cunku diger insanlarda belki ozellikle marka yazisini tercih ediyorlardir oyle begeniyorlardir. Rahatsiz olmuyorlardır. Bunu demek istedim.Yoksa siz istediginiz gibi alın yada sökturun kaziyin markayi veya buyuk yazani almayin ne demir ki

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Benimde nedense yazılı afilli şeyler hoşuma gidiyor.
    snappy x bunu beğendi.

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Kimiside o sticker için deli olur işte...

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Bir logo ya da yazı karakteri yaratabilmek için onbinlerce dolar harcayacaksın.
    Ortaya çıkan logoyu tanıtmak için yazılı ve görsel basın da dahil olmak için milyonlarca dolar gömeceksin.
    Benzer ürünler satan yerlerde senin ürünlerinin ön plana çıkması için stantlar, köşeler, tezgahlar oluşturacaksın.
    Tüm bunlar için milyonlar dökerken, en önemli reklam aracın olan malının üstüne logonu koymayacak ya da görünmeyecek şekilde koyacaksın. Yani bedava reklam yapacağın tek mecrayı es geçeceksin.
    Kaldı ki en iyi reklam ürününün ortalıkta çok görülmesiyle olur gerçeği ortada dururken bunu yapacaksın.

Bilmiyorum ama çok aptal olmak lazım böyle bir şey için.

Günümüzde bir mal üretip satmak için gereken sermaye kadar hatta daha fazlasını reklam için harcamak gerekliliği net bir şekilde ortadayken, tek bedava reklam olanağın ve en önemli reklam mecran olan müşteriyi boş bırakmak ahmaklıkla bile izah edilemez.

Bu durum hoşa gitmeyebilir bu gayet doğal. Ama reklamın üründen ön planda olduğu günümüzde bu asla değişmeyecek bir durumdur ve değiştirmeye kalkan firma uzun yaşamaz.

Ürün kendi karakteriyle farklılık yaratsın, bu özelliği ile öne çıksın demek de gerçeği değiştirmez.
    Bugün bir Ferrari'yi diğer otomobillerden ayıramayacak insan zor çıkar ama ferrari her aracına o at logosunu koyar.
    Diğerleri de aynı.
    Yani sistem bunu gerektiriyor yapacak bir şey yok.
    oluroyle ve krmzhr bunu beğendiler.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Hondolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=Carbondioxid;3889666]Allah kurtarsın duacınım
    Egonda kalınmış

Alıntı Hondolog adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Egonda kalınmış
    Damarlıdır'da

Gün gelir kan alırlar, dikkat et kendine delikanlı birde forumu ben sen gibi düzeysiz arkadaşlardan arındırmalılar bence

Bahar kaşıntını birazdan giderirler, sağa sola salça olmadan tuz alıp koşmadan ölçüp tartmalısın bazı laflarını, evvela aynaya bak bişey görebilirsen tabii.

Tartışmaya lüzum yok. Üretici firmaya mail atarsan bu konuda yardımcı olurlar.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)