Alpinestars alan zaten param çok saçıyorum demek için alıyo o ekipmanı ve dolayısıyla reklam tabelası gibi geziyo.
Alpinestars örnek müşteri profili
ortalama 2.000 liraya satılan monta yazsınlarda 300-400 liralık montlara niye yazıyolar kardeşim
Bu durumdan ben de şikayetçiyim. Sökülebiliyorsa alır almaz sökerim.İşin garibi aldığı malın üzerinde yazmamasına rağmen farklı marka yapıştırmalarını da ek olarak yapıştıranlar var.Motora akü markası, yağ markası yada kask markası yapıştırmak niye yapılır mesela?Bunları eleştirmeliyiz ki görgüsüzlük ve kapitalizm kazanmasın.
şu tarz olunca aslında güzel duruyor, fakat ben de baskılı t shirt bile giyemem, her motosiklet ekipmanında vs bir marka etiketi oluyor gerçekten kötü bir durum.
yarışlarda reklamlar olduğu için , yarışçı gibi hissetmek isteyen vatandaş motoruna yağ etiketi de yapıştırıyor , kaskında reklam da istiyor. repsol mesela reklam aracını normalinden daha pahalıya satıp reklamını da yapıyor.
vatandaş da kendini repsol pilotu gibi hissediyor(:D)
alpinestar logoları falan ise bambaşka bir şey. direk param var sen beni yaşat ben de seni anlamına geldiği için , kocaman olanları tercih ediliyor.
ben de baskılı tshirt giymeyen insanlardanım ama repsol seviyorum
Napsın onlarda reklamlarını yapmaya calisiyor. Ben çokta takilmiyorum bu konuya. Mesela birinin uzerindeki montu begeniyorum gidip markasini sormak yerine söyle bir bakıp görebiliyorum. Sıkıntı yok.
90 lı yıllardan önce resmi racing yarışlarında reklam olmazsa olmazdı...yani aslında bizim moto giyiminde bu algı gereği hep böyle oldu..
http://a1leathershop.com/leather/gal...jacket_250.jpg
bence yanlış anlaşılmasın ama o kadar para verip o marka logosunu insan görmek ister...
yani Mercedes alıyosun önünde Mercedes demiri olmaması düşünülemez...
Olsun , olacakta elbette , özel ürettirmeyeceksek markasız olarak, elbette marka olsun, ama kaskta koca punto (yazım tekniğinde boyut irilik) harflerle değil, markasını dahi zikr etmek istemiyorum 3 harfli kasklar örneğin, hatta 4, hatta 5 harfli dev gibi almışım takkeyi takmışım kelleye alnımın üsütünde tabak ebadında firmanın ismi, koy markanı yana sağa sola herne.. yöne ama ceviz kadar olsun bişe dediğim yok..
Okumuyormusunuz yazdıklarımı özümsemiyormuyuz anlamadımki?
Ceviz kadar yazıyı nasıl okuyalım? Adamin dibine girip yazı mı okumaya calisicam? Motosikletle giderken baska bir motosikletli arkadasim yanimdan geciyor mesela ve ekipmani artik kaski, montu neyse gozume ilisiyor begeniyorum bakiyorum markasina çok denk geldi öyle. Ceviz kadar yazi bir ise yaramaz yani. Ne biz okuyabiliriz nede adamlar reklam yapmiş olur. Yazmak icin yazsinlar diyorsun sen boşuna yani. Ne var bu derece rahatsız olacak anlamadım bende.
Okumayın, okumanıza gerek kalmayacak şekilde "özgün" model çıkarsınlar, motor sınıflarında olduğu gibi, sembol kullansınlar okumaya gerek kalmadan fotoğrafik olarak leb demeden anlaşılır daha iyi değilmi?
Marka öğrenmek iş değil artık, en kıytırık markanın model skalası esas olan.
Yazılanlardan görüldüğü üzere takılmayacak konu değilmiş, yalnız rahatsız olan bendeniz değilmişim konudan.
Beni rahatsız etmiyor bilmiyorum görmektende rahatsız olmadım hiç. Çok rahatsız oluyorsanız sizin istediğiniz gibi olanlarda var mesela benim kullandiğım marka kaskın kocaman butun kaskı kaplayan marka yazili olan modelide var benimki gibi alnında ceviz buyuklugunde ve yazinin renginin pek belli olmadigi modelide var. Ha tasarımından dolayı markayı gormeselerde anlasilacak bir kask yinede ama var yani minik yazililarda yok değil tercih sizin. Ben hiç buna dikkat ederek almamistim ekipmanlarimi kaskimin aksine montumun arkasinda dev gibi yazi ve onunde buyuk amblem var. Ben takılmıyorum bunlara.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)