Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Okula motor sokmama

REKLAM ALANI
    MotoGlock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Alıntı okoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kilit felan bilmemde sen bir alam takdır en iyisi alarmdır hemen dikkatleri üzerine toplar, yoksa kilide felan güvenmem, ışıklarınıda bağlat alarmın tamamdır.. 150tl ye gayet güzel bir alrm takdırabilirsin servisinden veya 20 30tl lik kendin takabileceğin alarmlarda var.
    alarmlı disk kilidim var olur mu?
    Kontrol edebildiğin güç güldürür, edemediğin öldürür.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    bir iki gun dikkat cekmemek lazım bole durumlarda, kalın bir zincir tası yanında agır olacak ama yapman gerekecek, okulun camından gorcegın bir yere kilitlemeye çalış.. nasıl cekiolarmış cekemezler, ama su anda tum dıkkatler motorda olcagından içeri almazlar.. biraz sabret sen unutacaklar ufaklık..
    MotoGlock bunu beğendi.

Hondolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayır çavuş değil, almanların yahudilere taktıklarından.

disk kilidine karşıyım, mazallah diskini yamulturlar, zaten kolay kırılıyorlar,
    alarm motorun selesinin altında olur, seleyi koparıp ulaşmaları gerekir susturmak için.

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Bizim sokakta da arabanın biri park halindeki başka bir arabaya çarptı.
    Napalım şimdi sokağa araba giremez mi diyelim?
    Bu kafadaki adamlar eğitim sisteminin içinde olduğu sürece bi arpa boyu yol almaz bu ülke.

Sen de bu arada hakkını ara hacım. Ya okulu komple araç trafiğine kapatır, otoparkı kaldırır, yada paşalar gibi okuluna motorunla girersin.
    MotoGlock ve jimi_hendrix bunu beğendiler.

Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim sokakta da arabanın biri park halindeki başka bir arabaya çarptı.
    Napalım şimdi sokağa araba giremez mi diyelim?
    Bu kafadaki adamlar eğitim sisteminin içinde olduğu sürece bi arpa boyu yol almaz bu ülke.

Sen de bu arada hakkını ara hacım. Ya okulu komple araç trafiğine kapatır, otoparkı kaldırır, yada paşalar gibi okuluna motorunla girersin.

bunu okuyunca tüm ümidimi yitirdim ama güzel bi tartışıcam. en azından kendim rahatlıyım.
    Kontrol edebildiğin güç güldürür, edemediğin öldürür.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kaskını takıp çal müdürün kapısını. gel deyince duv duv duv diyerek gir içeri. durumu anlayıp anlayış gösterecektir

mülk kamunun, karar alır tüm kamu personeli park etmeye hakkı vardır der, orası özel bir arazı, trafik polisi felan karışamaz o araziye, belki mahkemeyle, veya mülk yöneticisi isterse, veya müdürün daha üst amiri karışabilir,

sen kamu personeli değilsin, öğrencisin haliyle park edemezsin, okulda var 500öğrenci her biri aracıyla gelse nasıl olacak bu iş?

"sen öğrencisin" pek bi hakkın yok orada, bu yüzden lise 18-19 yaşında reşit olduğun zamanda biter, üni başlar, uni kuralları yönetimi farklıdır, hak istiyorsanız toplanacaksınız imza kampanyası milli eğitime felan başvurup hak talep ediceksiniz, okul müdürü yok diyorsa, başka türlü oluru yok işin, ama konuşmakda fayda var sevilen bir öğrenci isen, idareci insiyatif kullanır halleder senin sorununu, daha öncede dedim, git odasına sevgili müdür babam da başla işte diyaloga )) gel bir tur atalım atla arkaya de.. bak sevdirirsen eminim olur yol verir sana ))

şaka şaka sakın böyle, bu tarz öğrenciye yakışmayacak bir diyaloga girme,
    sen git usulca konuş maduriyetini anlat, altan alttan sözünü kesme efendi gibi dinle,
    mırın kırın yapiosa kesinlikle uzatma, başka bir gün tekrar git yanına hocam sıkıntı oluyor benziliğe bırakıyorum feran yine şansını dene iyi bir gününde olur verebilir, (velin okula gidip birde o izah etsin oluruna baksın), sonuçda ağzından olur almak birazda senin yaratıcılığına bakar, şaşırt heyecanlandır olurunu al )

sakın ola üsteleme, kavga etme, herşey senin için daha kötü olabilir, normal hal ve hareketlerin değişmesin, idarenin kulağına anında gider.. eminim sınıfda idare ile diyaloğu iyi öğrenciler vardır hemen iletirler yani.. sana aol yolu gözükebilir..
    MotoGlock, yüksel66 ve Romedon bunu beğendiler.

ZamboKage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SATILDI.
    Dostum takma benim peder Milas Mesleki Ve Teknik Anadolu lisesinde müdür yardımcısı burda lojmana ait araba garajı var diyorlar motosiklet bırakmayın trafik polisi çağırıp çektirtecez her sabah gel bak 15-20 tane motosiklet var arabaların önünde arkasında yanında hani nerde çeken eden ? yok çünkü çektirtemez adamların herşeyi tam neyini çektirecekler ? bizim okul daha beter okulun içinde tek teker yapan mı ararsın yan yan çıkanımı devir kesenimi herşeyi var ama birşey diyemiyorlar eğer araç yasağı koyarsa o alana hocalar dahil arabayla giremez onun için kasma gir içeri koy paşa paşa motorunu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Özel park yeriyse istediklerini çektirirler. Haksızlık yapılıyor diye dava açabilirsiniz. Bu durumda "ölümlü kaza oldu, öğrencilerimizin iyiliğini düşünüyoruz" derler, bu durumda "araba olsa n'olacakti" der avukatınız, kaza istatistikleri girer işin içine, vs. Belki kazanırsınız davayı.

Ama özel park yerine "niye benim aracımı çektiriyorsunuz" diyemezsiniz, daha dogrusu dersiniz, polis çağırırsınız, polis anında birşey yapamaz, şikayetçi olabilirsiniz, ordan adliyeye geçer mesele.

Motosikleti
    F850 Gs
    Ne alaka... okul içinde bir araç kaza yapınca araçları da mi sokmayacaklar . Öyle iş mi olur, ne demek ulaşımı engellemek. resmi olarak izinleri mi var ? Hakları olamaz...

Merdo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    okula bak yav, yukarıda söylenmiş tam türkiye özeti, gücü eline alanın saçmalaması.

burası benim çiftliğim yiyen ben ne dersem o, sende çiftliğimdeki küçük vak vak ördeksin, sokamazsın diyorsam zokamazsın.. zorlama daha.. seni küçük vak vak seni.. )))

Geyikdir kimse alınmasın.

Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Ya hadi okulun içinde olsa kaza eyvallah yolda çocuk giderken yapmış sağır bi abiye çarpmış allah rahmet eylesin de, yapacak bişey yok yani bu hepimizin başına gelebilri arabaylada olabilir diye ben bunu m.yardımcısına söyledim karar aldık biz dedi geçiştirdi manyak.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    dışarı kapının önünede bırakmana izin vermeyen müdürün arabası mutlaka vardır,senle tartışır kavga ederseniz ,,arabanın boyasına 1 kutu hidrolik dökerim araban mahfolur de,,bak nasıl park ediyorsun

toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kbakmayın ama bişi diyecegim. bizim buranında bir ilçesinde öle apaçiler varki sokak aralarında virrr die geçmeleri. 100clik motora soba borusu gibi egzoz takıp hem milleti rahatsız edip hemde o dar sokaklarda gazlamaları beni bile tirsiyor. imaj böyle olunca tepkide böyle oluyor. ne diyim kardeşim allah sabır versin. varsa yakında bir otopark ile anlaş abonelik yaparsan ücret düşük olur. 2 otopark ile anlaşmam var. ayda 50 50 veriyorum ikisine ;)

kursaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R125-Mt-09-CBR650R
    Hocam merhaba benim okulumda bu konuda sıkıntı çıkarıyor ve yapabilecek birşey kalmıyor ne yazıkki bunun yerine okulun hemen yanında bulunan kafelerle anlasıp zinciri disk kilidini takıp sadece arada bir göz kulak olmasını istemek yeterli olur diye düsünüyorum cünkü 2 kilit arasından açık bir dükkanın hemen dibinde herkes tarafından görülebilecek bir yerdede o motoru çalabileceklerse anahtarı vereyim götürsünler

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)