Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Fatura üstünden noterde satuş

REKLAM ALANI

arkadaslar merhaba ben bir motor aldm 20 gün önce 125cc motoran, faturayı adıma cıkardılar fakat sigorta fiyatları malum aracı babamın üstüne yapabilirsem cok iyi olacak sigorta uygun cıkıyor .acaba nasıl olacak ruhsat plka cıkaramadım dogal olarak sadece faturam varelimde acil yardımm

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tefoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S200
    Alıntı slotoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar merhaba ben bir motor aldm 20 gün önce 125cc motoran, faturayı adıma cıkardılar fakat sigorta fiyatları malum aracı babamın üstüne yapabilirsem cok iyi olacak sigorta uygun cıkıyor .acaba nasıl olacak ruhsat plka cıkaramadım dogal olarak sadece faturam varelimde acil yardımm
    merhaba,
    denenebilecek yolları hemen sıralayayım

1. motoru aldığın yer belki faturayı iptal edip babanın adına tekrar kesebilir ya da değiştirebilir vs. (olur ya da olacak demiyorum ama sorulabilir)
    2.sigorta, plaka ruhsat halledilip sonra motoru babanızın üzerine yapabilirsiniz. bu durumda sigortadan parayı geri alabilirsiniz (tamamını değil yalnız kesinti olacaktır), sonra yeni sigortayı daha düşük fiyattan yapabilirsiniz
    3. böyle bir şey var mı bilmiyorum ama araştırılabilir, motoru aldıktan sonra belli bir süre satış hakkı vs vardır böylece babanıza devredebilirsiniz (2.el de ruhsat yenilemeden satılabiliyormuş sanırım 0 motor içinde belki böyle bir şey vardır)
    4. motoru alalı çok olmadıysa ve kullanmadıysanız iade şartlarını araştırın, belki iade edebilme şansınız vardır, böylece babanızın üstüne direk alabilirsiniz motoru.

benim aklıma gelenler şimdilik bu kadar 1-3-4 olmasa bile 2. oluyor, en kötü ihtimal onu yapabilirsiniz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)