250CC Motosiklet Tavsiyeleriniz
Reklamlar
-
Arkadaşlar, 250lik motor almak istiyorum ama bir türlü işin içinden çıkamadım. Size kriterlerimi sunayım.
Çift far olmazsa olmazım.
Supersport/Racing sınıfı olacak.
Servis sıkıntısı olmayacak.
R25 çok güzel motor ama nedense içime sinmeyen şeyler var. Bulunduğum ilçede 3 tane mavi R25 var.
CBR Repsol modeli çok hoşuma gidiyor ama çok düz bir motor gibi geliyor bana.
Kawasaki SL250 WSB çok hoşuma gitti ama içime sinmeyen bu motorda da çift far olmaması.
Megelli 250R nin görünüşü kusursuz ama ölü bir motor. Almak için değil sadece görüntü muhteşem.
Keza KTM RC200 gövde mükemmel, lastikler, abs tartışılmaz ama o ön kafa grenajının hali nedir ya, örümcek kafası gibi.
Valla çok kararsızım. Acaba herşeyi bir kenara bırakıp CBR250 RR'yi mi bekleyeyim.
Motosiklet tecrübesi olan biriyim. Görüşleriniz benim için çok değerli. Teşekkür ederim.
Reklamlar
-
valla absli bir kawasaki veya ktm size farklılık ve kaliteyi sonunda yaşatacaktır . eskişehirde bile en az 25-30 tane var bu r25 ten heryer r25 olmuş yamahının başarısımı sektordeki boşlukmu bilmiyorum ama turuncu repsol cbr de farklı ve guzel olabılır . tamamen butceye baglı ama bence absli kawasaki veya ktmyi düşünün ben absye onem veriyorum benım goruşum bu yonde absisiz motor alıcagımı sanmam bundan sonra
-
KTM ve Kawasaki'nin incelemelerine yorumlarına baktım. Gerçekten tereddütte bırakacak motorlar değil. Ama bu alacağım son motor olacak galiba. Bir defa alacağım için gösterişli de olsun istiyorum. Şimdi arkadaşımda R25 var. Turlarda uzun yolda CBR ile R25 arasında büyük fark olur mu?
-
Hocam ; CBR 250 ya da R25.
R25 çift silindir, devirli kullanmak ister. Uzun yolda da pek farketmez. Yollar ve trafik malum.
Motosiklette sürat iyi de durmak önemli. 2 tekerde duruş 4 teker gibi değil.
Eğer motoru daha çok şehir içi trafikte vb dur kalklı kullanacaksanız , tek silindir daha rahat ve keyifli olur.
Ne alırsanız alın, iyi bir lastik takın.
Keyifli sürüşler.
-
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Şehir içi ön planda ama uzun yol seyahatlerim de oluyor. 125'lik motorla Ankara'dan Kütahya'ya gittim sorunsuzca, sadece otobanda insanın uykusu geliyor 100-110 km hızlarda. Aklımdaki motor Repsol ama R25 ile birlikte takılacağız surekli. Lastik motor ne olursa olsun çok önemli. Artık bu saatten sonra alıp şehir içi şehir dışı keyfime bakmak istiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)