CR1 mi discover 125 ST mi ?
Reklamlar
-
Merhabalar
Gecenlerde acrigim konuda bir arkadas cr1 i onermisti . Biraz arastirdim kimisi cok memnun kimisi cok elestiriyor gorunusu cok şik
Discoverw ise kardesim istiyor . Onunda yakit tuketimi cok cezbedici geliyor
Ikisininde sifiri ayni 4200 tl civari
Devamli artcili kullanilacak
Yilda minimum iki defa trabzona gidip gelecek olsaniz sehir icide gunde 50 km yapacak olsaniz siz hangisini neden secerdiniz ??
Herkese yorumlari icin tesekkur ederim.
Reklamlar
-
Hintli bir çinliye göre daha iyidir.bajajda kübaya göre daha iyidir diye düşünüyorum.
-
-
Hıc dusunme gıt dıscover al kardesım. Ben de full artcılıyım, dıscover kıyak motor.
-
-
Bence kesinlikle discover...
-
Yorumlariniz icin cok tesekkurler
Peki discoverin kronik sikintisi varmidir ustalar sizen gore + ve - leri nedir ??
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------
Guncell...
-
1Aydır kullanıyorum kötü bir durumla karşılaşmadım %80 şehir içi 100 km ye 2.16 lt yakmış st 125 bölümüne yazdım 100 cc cub umdan daha az yakıyor bu paraya alınabilecek en iyi motor
-
Bajaj discovery i bilmem çünkü ne yakından gördüm nede cevremde kimsede var. Ama cr1 güzel motor ybr kalitesinde yakıtı az gündüz farı ve dijital göstergesi çok hoş... İkiside iyidir ama sana nacizhane tavsiyem git servislerine bak kullanıcı yorumlarını al hangisinin servisi iyi ise (fiyat olarak değil işcilik olarak) onu al derim. ikiside üç aşağı beş yukarı benzer motosikletler
-
tr100a adlı üyeden alıntı
1Aydır kullanıyorum kötü bir durumla karşılaşmadım %80 şehir içi 100 km ye 2.16 lt yakmış st 125 bölümüne yazdım 100 cc cub umdan daha az yakıyor bu paraya alınabilecek en iyi motor
Hocam yakit ortalakan ruya gibi 10 kurus altinda peki serwise gittinmi bakima birde kaca aldin
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------
harun27 adlı üyeden alıntı
Bajaj discovery i bilmem çünkü ne yakından gördüm nede cevremde kimsede var. Ama cr1 güzel motor ybr kalitesinde yakıtı az gündüz farı ve dijital göstergesi çok hoş... İkiside iyidir ama sana nacizhane tavsiyem git servislerine bak kullanıcı yorumlarını al hangisinin servisi iyi ise (fiyat olarak değil işcilik olarak) onu al derim. ikiside üç aşağı beş yukarı benzer motosikletler
Cr1 in gorunusu cook guzel gercekten fakat yakitina fazla dijital gostergesine ve benzin gostergesine cok yaniliyor diyorlar kardesiminde istegi dogrultusunda galiba discower aljcaz
-
Servise bakım icin gitmedim cay kahve icmeye gittim motoru normal fiyatının cok altında aldım samimi arkadaşım olduğu için süspansiyonu cbf 150 gibi yumuşak ve rahat titreşim yok gibi aynalar sallanmıyor tek silindir bütün motorlarda titreşim olur yok diyen yalan söyler bmw gs650 de bile var kullanıcı yorumlarını oku istersen bazı arkadaşlar çamur atmaya bayılıyor o yakıtıda çevre yollarında değil şehir içi dur kalk olarak yaptım 323 km nin 52 kmsi çorlu muratlı iki kişi yaptım başka uzun yol yok kusuru vites göstergesi olsa iyi olurmuş ama alibaba da 14 dolar alıp takarız sıkıntı olmaz
-
discover alırım ve var bende
-
Servise bakım icin gitmedim cay kahve icmeye gittim motoru normal fiyatının cok altında aldım samimi arkadaşım olduğu için süspansiyonu cbf 150 gibi yumuşak ve rahat titreşim yok gibi aynalar sallanmıyor tek silindir bütün motorlarda titreşim olur yok diyen yalan söyler bmw gs650 de bile var kullanıcı yorumlarını oku istersen bazı arkadaşlar çamur atmaya bayılıyor o yakıtıda çevre yollarında değil şehir içi dur kalk olarak yaptım 323 km nin 52 kmsi çorlu muratlı iki kişi yaptım başka uzun yol yok kusuru vites göstergesi olsa iyi olurmuş ama alibaba da 14 dolar alıp takarız sıkıntı olmaz
Eyw, hocam sagol yorumlar icin nasip olursa ay basi almayi hedefliyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------
buğratuncer adlı üyeden alıntı
discover alırım ve var bende
Sagol hocam senin yakit nasil hocam
-
harun27 adlı üyeden alıntı
kuba'nın servisleri genellikle mahalle arası tamirciler oluyor
-
ybr cbf gördüğüm kadar discover 125 görmeye başladım. memnun olmasalar almazlardı herhalde bişey çok sattığında organize olup karar verirler
-
ilk bakımda yağ değişti, ben de yağ filtresi vardı filtreyi ben verdim 10-40 castrol yağ koyuldu. sağı solu kontrol edildi, zincir yağlandı vs. 40 lira aldı servis.
yağ ve benzin filtreleri 5 lira civarında zaten. parçaları çok ucuz. 5.000 km. de bir yağ değiştiriyorsun.
servis çok bilgili ve ilgili, ben her şeyinden son derece memnunum.
-
fabialife adlı üyeden alıntı
ilk bakımda yağ değişti, ben de yağ filtresi vardı filtreyi ben verdim 10-40 castrol yağ koyuldu. sağı solu kontrol edildi, zincir yağlandı vs. 40 lira aldı servis.
yağ ve benzin filtreleri 5 lira civarında zaten. parçaları çok ucuz. 5.000 km. de bir yağ değiştiriyorsun.
servis çok bilgili ve ilgili, ben her şeyinden son derece memnunum.
Iyimis hocam
Nasip olursa ekipmandan sonraki kalan parayi kasip almaya caliscaz
Sifir alimlarda plaka ruhsat ve sigorta ucretleri nekadar tutmakta ??
-
190 tl ruhsat ek1 doldurulmuyor dosyayı trafik veriyor plaka 22 tl (10tl artı eksi oynayabilir tam hatırlamıyorum) sigorta 195 tl istanbuldan bir arkadaş sigortasına 900 tl ye yakın fiyat istemişler çorludan bir sigortacı tanıdığı 300 tl gibi bir rakkama yapmış adres ruhsat sahibi aynı çok soruşturun bu sigorta işini
-
190 tl ruhsat ek1 doldurulmuyor dosyayı trafik veriyor plaka 22 tl (10tl artı eksi oynayabilir tam hatırlamıyorum) sigorta 195 tl istanbuldan bir arkadaş sigortasına 900 tl ye yakın fiyat istemişler çorludan bir sigortacı tanıdığı 300 tl gibi bir rakkama yapmış adres ruhsat sahibi aynı çok soruşturun bu sigorta işini
Eyw hocam sagol yorumlarin icin
-
mrt0661 adlı üyeden alıntı
Iyimis hocam
Nasip olursa ekipmandan sonraki kalan parayi kasip almaya caliscaz
Sifir alimlarda plaka ruhsat ve sigorta ucretleri nekadar tutmakta ??
ben ocak ayında almıştım plakayı, çok kolay olduğu için takip işini kendim yaptım. 10 lira dosya parası (Şöförler odasından alınıyor)+190 lira trafik + 16 lira plaka basım parası+sigorta bedeli
yalnız trafiğe giderken elindeki fatura, teknik belge vs. tüm evraklardan birer tane fotokopi çektirip git. bazı evrakların aslını, bazılarının fotokopisini trafik şube alıyor kalanlar sana veriliyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)