A2 Ehliyet sağlık raporu sorunu
Reklamlar
-
Selamlar. A2 ehliyet sınavına girdim ve ehliyet almaya hak kazandım. Fakat sağlık raporumun sonuç bölümüne doktor "A2 Ehliyet alabilir yazmış.". Ankara emniyet müdürlüğüne gittim eğliyeti almak için. Evraklarımı verdim dediler ki Sağlık raporunda "Ehliyet alabilir" yazması lazım. O A2 yazan yeri doktor kalemle karalayıp kaşe bassın. fakat doktorum Ankarada değil ve ben salı günü şansımı yine denemeye gideceğim. Böyle bir şey başına gelen oldu mu daha önce?
Reklamlar
-
Moderatör
Tekrar rapor al hoca yoksa, çok problem olmasa gerek ?
-
benim raporumda da a2 ehliyet alabilir yazıyordu sorun olmadı hiç
-
ya tekrar rapor alamıyorum çünkü rapor tarihiyle ehliyet kursu başvuru tarihi aynı olması lazımmış
-
halo1925 adlı üyeden alıntı
ya tekrar rapor alamıyorum çünkü rapor tarihiyle ehliyet kursu başvuru tarihi aynı olması lazımmış
Sanmıyorum öyle bir şey olacağını. Sonuçta sertifikayı alıp belgeyi 1-2 sene sonra çıkartanlar var(dı artık 1 seneyi geçemiyorsunuz). adam geçen yılın sağlık raporuyla gidemiyordu yeni rapor alıyordu. Bu şekilde çıkartılıyordu.
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
-
Selamlar. A2 ehliyet sınavına girdim ve ehliyet almaya hak kazandım. Fakat sağlık raporumun sonuç bölümüne doktor "A2 Ehliyet alabilir yazmış.". Ankara emniyet müdürlüğüne gittim eğliyeti almak için. Evraklarımı verdim dediler ki Sağlık raporunda "Ehliyet alabilir" yazması lazım. O A2 yazan yeri doktor kalemle karalayıp kaşe bassın. fakat doktorum Ankarada değil ve ben salı günü şansımı yine denemeye gideceğim. Böyle bir şey başına gelen oldu mu daha önce?
ben evin yakınındaki trafik şubeye gittim rapor eski değiştirmen lazım dediler, sonra başka şubeden randevu aldım ve gittim oradan ehliyeti aldım. bence şansını dene. hatta randevu almadan şubenin birine gösterip bu rapor oluyo mu diye sorabilirsin böylece zamandan da kazanmış olursun hem
-
Öyle birşey yok, yeni saglık raporu çıkartabilirsin.
-
Ehliyet alabilir yazsa motor ehliyeti yazmamış derler.. mal bu polisler yeminle... sanki uçak ehliyeti alıyoruz.. keyfe keder iş yapıyorlar.. eminiyet amirine şikayet bence..
-
Benim sağlık raporunu kurs ayarladı şaka gibi. Doktora gittim gözde problem var göz muaynesine git gözlük al sonra gel sağlık raporunu verim dedi. Kursa söyledim 40 liraya göz doktoruna gitmeden sağlık raporunu ayarladı gözlüklü olarak yazdı. Ehliyetten sonra gözlük aldım
-
ya ben de Ankara'da başka şubeden deneyeyim diyorum da. Ankarada emniyet müdürlüğü dışında nereden alabilirim?
-
ya ben de Ankara'da başka şubeden deneyeyim diyorum da. Ankarada emniyet müdürlüğü dışında nereden alabilirim?
her ilçenin trafik şubesi vardır, bi tanesine gidebilirsin. https://surucurandevu.egm.gov.tr/ ranevu al a tıkladıktan sonra ankara trafik şubeleri görebilirsiniz.
-
Dostum selam benimde başıma kırıkkalede kaza geçirmiştim samsunda adli vakka tutanağım olmadan tedavi olamadım konuyu kırıkkale savcılığına ilettim adamlar buraya gelecen dedi sonra e-devletten bimer girdim orada şikayette bulundum maduriyetimle ilgili 5 gün sonra dönüş yapıldı telefonuma sms geldi kırıkkale baş savcısı kalemi atmış dilekçe ile faks çekin hemen gönderelim dediler sende bimer bildir dönüş yapılıyor bimer baya sağlam çalışılıyor
-
Bu kamunun işleyişi veren eder insanı. Beyinsizlik, başka bir şey değil.
-
ayağımdan tedavi olacam olamıyorum kırıkkaleye gidecen diyor samsun nere kırıkkale nere yani şimdi iyi bimer var eskiden daha kötüydü polislemi takıştın koş bimere doktorlamı takıştın koş bimere cezası da var
-
leylekbaba adlı üyeden alıntı
Dostum selam benimde başıma kırıkkalede kaza geçirmiştim samsunda adli vakka tutanağım olmadan tedavi olamadım konuyu kırıkkale savcılığına ilettim adamlar buraya gelecen dedi sonra e-devletten bimer girdim orada şikayette bulundum maduriyetimle ilgili 5 gün sonra dönüş yapıldı telefonuma sms geldi kırıkkale baş savcısı kalemi atmış dilekçe ile faks çekin hemen gönderelim dediler sende bimer bildir dönüş yapılıyor bimer baya sağlam çalışılıyor
Leylek baba sağolasın ben bi bimere başvurayım gayet de güzel olur teşekkürler önerin için
-
Nedemek kardeşim muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz allah başımızdaki büyüklerimizden razı olsun önce millet devlet için vardı artık değişti devlet millet için var
-
leylekbaba adlı üyeden alıntı
ayağımdan tedavi olacam olamıyorum kırıkkaleye gidecen diyor samsun nere kırıkkale nere yani şimdi iyi bimer var eskiden daha kötüydü polislemi takıştın koş bimere doktorlamı takıştın koş bimere cezası da var
Adam, "Neden beni Kırıkkale'ye gönderen sistem var? İlla her arızada devlet büyüğüne şikayet etmek zorunda kalmam ne kadar saçma. Derdim neden sistem dahilinde makul ölçülerde çözülmüyor? " diye itiraz etmiyor da "İyi, bimer var." diyor. YAz da gör bakalım BİMER'den hangi kopyala yapıştır cevap gelecek. O ayağın hikayesi hangi özel hastanede toplamda kaç para ödeyerek çözülecek acaba... Geçmişler olsun leylekbaba.
-
o değil de konu ehliyet için sağlık raporundan buralara nasıl geldi hiç anlamadım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)