Öncelikle merhabalar,abilerim ablalarım kardeşlerim bi sorum olacaktı.
Ben şuan A1 ehliyet için sürücü kursuna başvurup gerekli belgeleri halledeip ders almaya başladım fakat sürücü kursundanmıdır bilmem ama derslerde hiç motosiklet ile ilgili bi konu açılmıyor bildiğimiz araba ehliyeti alacaklarla aynı derse giriyorum.Benim için bir sorun teşkil edermi ?
Ve 07.02.1999 doğumluyum A1 ehliyet alıcam şansıma ben geçtiğimiz şubatta 17 yaşıma girdiğim zaman A2 ehliyeti için geç kalmış oldum o yüzden yeni yasaya denk geldim ve A1 ehliyete yazılmak zorunda kaldım. ehliyetsiz 12.000 13.000 arası motosiklet tecrübem var o yüzden direk Bajaj Pulsar 200NS almayı planlıyorum ama A1 ehliyetim buna engel teşvik ediyor. A1 ehliyeti ile 125cc motosiklet sürmem gerekirken 200cc sürsem ne gibi sıkıntılarım olur ? Polis amcalar bi sıkıntı yaparmı ? Ehliyetsiz sürerken fazla bi sıkıntım olmadı genellikle ruhsata bakıyorlardı muayene felan varsa yolluyolardı tabiki motoru ekipmanlıda kullanıyodum ondan dolayı bakmıyor olabilirlerde.
Polis amcalar beni A1 ehliyetimle 200cc motor kullanırken yakalarsa bi sıkıntı olurmu olursa nasıl bi sıkıntı olur ? Yardımcı olursanız sevinirim.