Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arka disli ve somun görüntüsü hakkinda

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA CB 125 E
    Herkese merhaba
    Motorum cb125e
    Motorun butun metal kisimlari ve resimdeki gibi bi hal aldi bicok kimyasal denedim ama bi cogu ise yaramadi ozellikle somonlara ne oldugunu merak ediyorum arka dislide siyah noktalar olustu onun yagdan olabilcegini tahmin ediyorum ama benzin veya tiner gibi maddelerle cikartamadim ve şu somunlara ne olmus olabilir ayrica debriyaj kolum cok sertti servis eger boyle devam ederse teli degistirmenin gerek oldugunu soylemisti telin durumuda resimlerde bunlar neden olmus olabilir her zaman wd40sıkıyorum ayrica motor subata kadar garajda durdu ama kışın karda çamurda yağmurda herzaman kullandim bunlarin etkisi varmidir ne yapabilirim ??
    Simdiden tesekkurler..

Resimler burda ----http://www.motosiklet.net/forum/members/121526-albums3800-picture13849.jpg

Resimler 3tane digerlerinede bakarsaniz sevinirim
    Yada direk profilimdeki albumden bakabilirsiniz mobilden yazdigim icin paylasamamis olabilirim linki.
    weirdo1 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Somonlara o konuda ben de çok kırgınım. Cevabını bulursan yaz çekinme.

Motosikleti
    HONDA CB 125 E
    Alıntı Draconian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Somonlara o konuda ben de çok kırgınım. Cevabını bulursan yaz çekinme.
    Bulur bulmaz heryerde paylascam takintiliyim biraz bu konuda

somonlara inek muamelesi yapıp tapmaya gerek yok. iste pas tutsun ister lekelensin senin sürüşüne etkisi yok. Şu transporterını petrolde yıkattıktan sonra saatlerce cam silen dayılara benziyor seninkisi.

Ha illa batıyor bana diyorsan, sprey boya al siyah boya veya nikel sprey al. somunları açtığında tekrar sıkarsın
    Somonları boya capon balığı gibi olur valla
    Allah somondan başka dert vermesin kardeş dertsizlik dert olmuş sana
    kahraman1 bunu beğendi.

Motosikleti
    HONDA CB 125 E
    Alıntı svtcobra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    somonlara inek muamelesi yapıp tapmaya gerek yok. iste pas tutsun ister lekelensin senin sürüşüne etkisi yok. Şu transporterını petrolde yıkattıktan sonra saatlerce cam silen dayılara benziyor seninkisi.

Ha illa batıyor bana diyorsan, sprey boya al siyah boya veya nikel sprey al. somunları açtığında tekrar sıkarsın
    Ne diyeyim bilemedim ama su transporter ornegi baya iyi olmus bi adam var bizim orda ayni dediginiz gibi her gun arabayi yikiyor ve onun icin erken kalkiyor. Ben de biraz takintiliyim ama bu duruma alismam lazim bunda boyle pislik oluyosa cross dusunemiyom crf 250l hayraniyim yalniz boyayinca biraz abarti olur artik cozumu yoksa aliscaz bu duruma tesekkurler

Ali Bircan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motor mu, ne motoru ? motor ne arar la ögrencide
    Alıntı svtcobra adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Aynen sana katılıyorum hem ne olacak ki ? Yolda giderken müstakil evde oturan birinin garip bir sıvıyı yola dökmüştür sende onun üstünen falan geçince olmuşta olabilir çok takma o kadar kötü görünmüyor

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Bende diyorum kim bu somunlari pasli gorgusuz. Birini görünce ilk somunlari bakarım paslimi diye.
    mertcan1 bunu beğendi.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    somon Norveç somonumu
    SametSenel bunu beğendi.

Motosikleti
    HONDA CB 125 E
    Alıntı YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    somon Norveç somonumu
    Hic bilmiyorum orjinal uzerindekiler fabrika cikisi honda cb125e

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)