Arka disli ve somun görüntüsü hakkinda
Reklamlar
-
Herkese merhaba
Motorum cb125e
Motorun butun metal kisimlari ve resimdeki gibi bi hal aldi bicok kimyasal denedim ama bi cogu ise yaramadi ozellikle somonlara ne oldugunu merak ediyorum arka dislide siyah noktalar olustu onun yagdan olabilcegini tahmin ediyorum ama benzin veya tiner gibi maddelerle cikartamadim ve şu somunlara ne olmus olabilir ayrica debriyaj kolum cok sertti servis eger boyle devam ederse teli degistirmenin gerek oldugunu soylemisti telin durumuda resimlerde bunlar neden olmus olabilir her zaman wd40sıkıyorum ayrica motor subata kadar garajda durdu ama kışın karda çamurda yağmurda herzaman kullandim bunlarin etkisi varmidir ne yapabilirim ??
Simdiden tesekkurler..
Resimler burda ----http://www.motosiklet.net/forum/members/121526-albums3800-picture13849.jpg
Resimler 3tane digerlerinede bakarsaniz sevinirim
Yada direk profilimdeki albumden bakabilirsiniz mobilden yazdigim icin paylasamamis olabilirim linki.
Reklamlar
-
Somonlara o konuda ben de çok kırgınım. Cevabını bulursan yaz çekinme.
-
Draconian adlı üyeden alıntı
Somonlara o konuda ben de çok kırgınım. Cevabını bulursan yaz çekinme.
Bulur bulmaz heryerde paylascam takintiliyim biraz bu konuda
-
somonlara inek muamelesi yapıp tapmaya gerek yok. iste pas tutsun ister lekelensin senin sürüşüne etkisi yok. Şu transporterını petrolde yıkattıktan sonra saatlerce cam silen dayılara benziyor seninkisi.
Ha illa batıyor bana diyorsan, sprey boya al siyah boya veya nikel sprey al. somunları açtığında tekrar sıkarsın
Somonları boya capon balığı gibi olur valla
Allah somondan başka dert vermesin kardeş dertsizlik dert olmuş sana
-
svtcobra adlı üyeden alıntı
somonlara inek muamelesi yapıp tapmaya gerek yok. iste pas tutsun ister lekelensin senin sürüşüne etkisi yok. Şu transporterını petrolde yıkattıktan sonra saatlerce cam silen dayılara benziyor seninkisi.
Ha illa batıyor bana diyorsan, sprey boya al siyah boya veya nikel sprey al. somunları açtığında tekrar sıkarsın
Ne diyeyim bilemedim ama su transporter ornegi baya iyi olmus bi adam var bizim orda ayni dediginiz gibi her gun arabayi yikiyor ve onun icin erken kalkiyor. Ben de biraz takintiliyim ama bu duruma alismam lazim bunda boyle pislik oluyosa cross dusunemiyom crf 250l hayraniyim yalniz boyayinca biraz abarti olur artik cozumu yoksa aliscaz bu duruma tesekkurler
-
svtcobra adlı üyeden alıntı
Aynen sana katılıyorum hem ne olacak ki ? Yolda giderken müstakil evde oturan birinin garip bir sıvıyı yola dökmüştür sende onun üstünen falan geçince olmuşta olabilir çok takma o kadar kötü görünmüyor
-
Bende diyorum kim bu somunlari pasli gorgusuz. Birini görünce ilk somunlari bakarım paslimi diye.
-
-
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
somon Norveç somonumu
Hic bilmiyorum orjinal uzerindekiler fabrika cikisi honda cb125e
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)