Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kuryelik yapabilirmiyim. ???

REKLAM ALANI
    REASON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Breton S125
    Lise 4'e gidiyorum istediğim bölüm ygs de ve ygs den istediğim puanı yaptım.Şuan okula gitmiyorum. a2 ehliyetim var 4-5 ay önce almıştım 18 yaşındayım daha doldurmadım. Ama tecrübem yok sürmeyi filan biliyorum ama kendi motorum olmadı hiç ehliyette sürmüştüm 2-3 saat trafiğede çıkmadım öyle. Şuan boşum ve iş bulamıyorum , kuryelik istiyorum tehlikesini biliyorum ama çalışmak zorundayım. Sizce yapmalımıyım.?
    Not-İstanbulun kalabalık bir semtindeyim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Emreerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1250 GSA
    Tecrübe yok, İstanbul, Kuryelik.

Canım kardeşim hiçbir şey bulamadıysan git Burger King v.s. gibi yerlerde çalış. O iş sana göre değil.
    nines bunu beğendi.

Motosikleti
    Hyosung GV650
    Alıntı Emreerol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tecrübe yok, İstanbul, Kuryelik.

Canım kardeşim hiçbir şey bulamadıysan git Burger King v.s. gibi yerlerde çalış. O iş sana göre değil.
    dostum lafı ağzımdan aldın.

@reason bunun haricinde, marketing işleri yapabilirsin. hani şu büyük marketlerde salam sucuk filan tanıtanlar varya o iş bakma oda saat ücretine vurduğunda iyi para bırakır. 6 sene evvel günlüğüne 50 lira alıyordum (sadece hafta sonu çalışıyordum). bunların haricinde starbucks'a filanda bak derim. iş mcdonald's burger king gibi yerlerden bir nebze daha hafiftir. anketörlük işi bakabilirsin ki çok zevkli olabiliyor bu iş.

Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Kısa mesafe işlerde çalışırsan neden olmasın. Büyük firmalardan ziyade daha küçük çaplı yerlere bakabilirsin. Hem daha az iş çıkar hem de deli gibi bi mutfakta bi motorda çalıştırmazlar seni.

Motosikleti
    sibief 150 sisi
    kardeşim ben mesela bakırköyde kuryelik yapıyorum bölge sadece 2-3 mahalle falan en uzak gittiğim yer 5 dk sürüyo semtini yazarsan sana iş bulabilirim

seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    Kartal civarindaysan ulas bana.
    Full time eleman ariyoruz pakette

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    en temizi buyuk marketlerde pastane kısmında durmak. o da olmadı avm otoparklarında güvenlik. yemek işine girenler çok dert yanıyor genelde garsonlukta buna dahil

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    İlk önce çevrendekı sucu,,börekçi,,pastane vs gıbı senın semtınde motor surebılecegın yerlerde iş arastır,
    motora alıştıktan sonra dıer kurye işlerıne bakabılırsın,,,,

osmanico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    Kuryelik zor iştir. Hele İstanbul'da. Çevreyolu'nda 70-80 ile giderken kapısını açıp tüküren insanlar var arabasından. 2 sene aynı anda 2 farklı yerde çalıştım. Günde 16 saat kuryelik.
    Sana tavsiyem gir bi avm'de 7,5 saat çalışacağın yerlerde çalış içerde

yeniii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    grand dink 250i - pulsar 200ns - ktm duke 390
    Part-time işler daha uygun olur daha iyi para kazanırsın.

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    canım ufak kardeşim, hayata yatırım yapmalısın, kurye,market,burger falan değil, cüzi miktarlarda ygs den istedigin bölüme yakın iş yerine gir en dusuk ücret olsun sadece yolunu versinler mesleğine yatırım yap.. aman zamanınızı geçici işlerde kaybetmeyin... ilerdeki işine uygun min para alcagın, ama ilerde CV ne yazabilecegin ve küçük yaştan bu işe yönelik bir yerde çalıştım diyebilceğin bir yere gir...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)