Uzun yol düşüncen varsa en rahat enduro tipi motorlardır. Ben kendi adıma mondial'i kapıma koymam, o kadar para vereceksem çok temiz BMW F 650 GS bakarım full enjeksiyon 3,7 lt/100km su soğutmalı motor, 50 ps ve 60 Nm tork var, mondial ne ya...
Uzun yol düşüncen varsa en rahat enduro tipi motorlardır. Ben kendi adıma mondial'i kapıma koymam, o kadar para vereceksem çok temiz BMW F 650 GS bakarım full enjeksiyon 3,7 lt/100km su soğutmalı motor, 50 ps ve 60 Nm tork var, mondial ne ya...
Hem iyi gitsin hem artçı taşısın hem çanta yükleneyim ama az yaksın varsa öyle bi motor bende alayım 250 cc ile uzun yol yapılır fakat kazın ayağının öyle olmadığını kısa zamanda daha iyi anlarsın
r25 racing oturuş pozisyonu belini ağrıtacak, r3x naked daha mantıklı , mondial olması dışında bence bir sorun yoktur
Öncelikle öneriler için teşekkürler. Ben de farkındayım isteklerimin hepsini bir motorda toplamak imkansız ama en akıllıca beni üzmeyecek seçimi yapmak istiyorum. Benim aklım TNT 250'de şu servis beni tam olarak tatmin etse. Bir de ikinci el piyasasına güvenebilsem düşünmeden alırım. 4 silindirli motorlar tamam uzun yolda iyi olabilir ama işe git gel yapacağım her gün. Bunu da hesaba katarsak şehir içi çok yakar. 4 silindir düşünmüyorum. İnazumayı herkes öneriyor ama ben hayatımda böyle tipsiz motor görmedim arkadaş Dediğim gibi bütçem max 15 bin. Üstüne çıkmayacak öneriler olursa sevinirim. Alacağım motoru hemen değiştirmeyeceğim en az 3-5 sene kullanırım, belki daha fazla.
Al kardeşim inazuma F bak işine malum sitede 15 bine inazuma f dolu
RX3 kesinlikle.Güzel bir shad arka çanta, sis farları, bol bol aksesuar takarsınız.Yedek parçasıda ucuz.Ancak diğer motorları alsan, R25 zaten ele, çanta, çanta demiri, koruma demiri, uzun tur camı, bunlar bile 2 3 milyar para yapar.Rx3 de bunlar hazır geliyor bunuda unutmamak lazım.
http://www.haberler.com/yollarin-efe...481807-haberi/
https://ikiteke.com/2015/12/14/japon...ybr-hazirlama/
Bu adamlar bu ufacık motorlarla o kadar uzun yol yapmışlar ki, sen 250 cc bunlara göre daha güçlü ve rüzgarı daha az yiyen motorlara uzun yol motoru değil diyorsun.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Mondial olunca insan çekiniyor işte, bazı arkadaşlar şu parçayı söyledim bi ay bekledim gibi konuşunca ben de kendi kendime mondial gibi bi motorda da parça bulamayacaksak dedim..
Naked motor neye göre uzun yol gitmez? 400-500 km gidemez miyim? Bakınız ilandaki motoru ne de güzel donatmış: https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...84311056/detay
TNT & RX3i.... R25 ile kıyaslanamaz yaa... Yapmayın gözünüzü sevem al R25 devam et... Bunda kararsız kalacak ne var
tipik herkesin söylediği şeyleri soyluyorsunuz 3 3.5 sene kullanırım satmam vs. fakat seçenekteki motorlar juzun yola uygun değil. Sizin tercihiniz için en iyi motor Suziki Inazumadır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:36 ----------
ne gerek var? yol motoru varken naked ile yol yapmaya,o paraya olmasa alıp tourıng yapılırda birsürü gezilecek motor var
@Tundzhay
Bisikletlede yol yapan var, ama bisiklet almıyoruz. Her motorla yapılır bütçen yoksa. Ama 15 binim varsa ben yol yapmak istiyosam yol motoru alırım bu kadar basit. Bana belli örnekler vermenize gerek yok..
Siz de tipik savunmalar yapıyorsunuz. Ben de soruyorum neden uygun değil? İnazuma düşünmüyorum tipini sevmiyorum bu kaliteden anlamadığım anlamına da gelmez insan içine sinen motoru almalı. Bedava verseler almayacağım inazumayı, rahat kaliteli olduğuna şüphem yok ama şöyle arkamı dönüp bakınca senin gibi motorun tipini ... demek istemiyorum
RX3i kullanan arkadaşların özellikle tavsiye etmesi de ilginç özel olarak konuştuğum herkes memnunum diyor. Kimi de sattım kurtuldum. Burdan sanki sıkıntı motorda değil de kullanıcıdaymış gibi geliyor bana. Ya da memnun olanlar motoruna toz kondurmuyor bilemedim.
Marka değeri de önemli. Mondial bu sefer iyi bir motor yapmış da olsa nihayetinde Mondial. O kötü imajını düzeltmesi için daha çok motorlar yapması gerekir. 15 bin lirayla kumar oynamak bana pek mantıklı gelmiyor.
R25 de varmış seçeneklerde. Düşünmeye gerek yok. Gidişi, görünüşü ve popülerliği tatmin edici bir alet.
sana bitane mt 25 lazım yan cantayı dayıcan gezecen tip var cantada olur rahat edersin
onun sebebi: çin işi kumar işi. tamamen şans. bende de vardı çin. aynısından çevremde de vardı.kendi gözlemim tamamen şans olduğu. kullanıcı farkı var ama alet hastaysa kim olursa olsun farketmiyor. ben en az sorun yaşayanlardan olduğum halde diyorum ki Allah bir daha nasip etmesin çin yapımı türk markası şeyleri.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------
scooter düşündğnmğ hiç? xmax tam ihtiyacına göre görünüyor ama scootera binerim dersen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)