Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Mutlulukmu yoksa heycanmı Buruklukmu nedir...

REKLAM ALANI
    something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Alıntı SAZMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallahi şirket aracım var, kapıda duruyor iş yerine motorla geliyorum. Ama İstanbul motor kullanmak için en tehlikeli şehirlerden diye düşünüyorum, sırf bu nedenle her gün defansif sürüş yapmaktan geriliyorum ve 40 yaşında olduğumdan bir kaza yapsam iyileşmekte zorlanırım diye ara vermeyi düşünüyorum, ama yapamıyorum. Birazdan mesai bitecek, mis gibi Cuma trafiğinde eve gitmenin hazzı hiç bir şeye değişilir mi ?

O hayır hayır, İstanbulu terk etmeli ama motoru terk etmemeli,
    Bende kaskim bagajda bekliorum cuma cuma kimse arabaya bindiremez beni
    Bir bayan olarak dizaltim hep mor motorun orasi burasi pegi pusuru degiyor.. vazgecmem dedigim cok seyden vazgecmis durumdayim, allah beterinden saklasin iyiyiz gene
    Lucien bunu beğendi.
    Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    nc750x
    İstanbul'dan, motordan değilde trafiğinden kalabalığından soğuyor insan. İyice yaşanmaz hale geldi. Neredeyse bütün Türkiye bir şehire sıkışacağız. Tam bir hengame. Az önce trafikteydim abi iş çıkışı mıdır nedir herkesin ölümüne acelesi var yha
    SAZMAN bunu beğendi.

hayırlı olsun
    şu sahneyi seviyorum. ikiteker bizi trafikten değil; şehirden kurtarsa
    https://youtu.be/eSQlpffQxEo?t=197
    SAZMAN ve Heaven bunu beğendiler.

DÜn akşam motoru teslim aldım bugun eşimle kısa bi tur attık az önce sordum:
    "ilkkez vitesli motora binen birisi için nasıl bir histi?"
    cevap: 3.5 bildiğim bütün duaarı okudum

MoRFy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 600 - BMW R25/3
    Alıntı Lucien adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    32 yaşında 1 yıllık evli bir arkdaşınızım kabul ederseniz tabi.. Çok arada kaldım gittim geldim istanbulda ailemde karşıydı eşimde sonra eşim hevesimi gördükce hevesini al sat içinde kalmasın diyip destek verdi ailem yumuşadı birtek ablam hala karşı gittim pazarlık ettim anlaştım ama içim rahat etmedi alamadım yapamadım sonra 1-2 uykusuz gece gereksiz stress hala bi burukluk var içimde yok değil ama siparişi verdim faturası kesildi trafik sigortası yapıldı plaka işlemi bitmeden teslim bile edecekler mutlu muyum ?
    biraz gidiyo gelio dengesiz bi mutluluk dengesiz bi burukluk var. araban var vs vs ona bin daha ne istiyosun ve yazamayacağım bir sürü diyalok verebileceğim tek cevapsa hevesinizin olmadığı birşeye bukadar karşı olmak neden? ha tabi bu konusma esnasında üzerime çıkmaya çalışan bir dolmuş !!!! koca arabayla seni sıkıştıran motorla ne yapmaz al diye onları haklı çıkarır hareketler.yazarken bile şuan derin bi nefes çktim acaba kaçınız bu yoldan geçti yada geçmedi? aranızda çocuğu olanlar var sizlerin bu konuda düşüncesi nedir istanbulda olupta mtor kullanmak nasıl bi duygu?
    şayet ben çocuk olana kadar binerim dedim öle ikna ettim diyelim hem kendimi hem etrafımdakileri. belki maddi olarak zarar edicem satarken fakat deneyimimin, alacağım hazın bi fiyatı olmayacak. istanbuldan önce bodrumda yaşıyordum orda hep scooter üstündeydim orda serbestti arkdaşlarımdan 636 , srad 1100 gibi deneyimlerimde oldu ama hız meraklısı değilim. yazarken bir oraya bir buraya atlıyorum. içimde çok dagalı bi deniz sert rüzgarlı bi hava var güneş bi görünüyobi bulutların ardında. şimdi aklımdaki içimdeki soru mutlumuyum neyim bu hissettiğim nedir?
    okursunuz okumazsını paylaşmak istedim heycanımı burukluğumu yada her neyse adı koyamadığım.yazmamışım bu arada pulsar ns 150 sahibi oluyorum.

sevgiler sagılar iyi geceler

sizlerinde dediği gibi "tekerimiz düz bassın"
    tam anlamı ile son 1 aydır yaşadığım duygu geçişlerini tarif etmişiniz. ailemden yalnızca annemin rızasını alamadım. yok araba çarpıcak yok düşcen vs vs vs... alcam alamıyorum, vazgeçsem vazgeçemiyorum sokakta kıyıda köşede görünce bi burukluk oluyor... son 2 gündür birdaha mı bu yaşa gelicem diyorum kendi kendime. bineceğim 2-3 yıl diyip gözümü karartıyorum. sanırım pazartesi bende motosiklet ailesine katılacağım... Bu arada motorunuz hayırlı olsun tekeriniz düz bassın...

mt kask aldım daha önce kullandığım (yazları saymazsak yıllar önce ) yoğurt kasesi diye tabir ettiğim anti trafik cezası kasklardan sonra bu fullface kask biraz garip geldi alışmadım varmıdır bir yolu yordamı yoksa sadece zaman mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------

Alıntı MoRFy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tam anlamı ile son 1 aydır yaşadığım duygu geçişlerini tarif etmişiniz. ailemden yalnızca annemin rızasını alamadım. yok araba çarpıcak yok düşcen vs vs vs... alcam alamıyorum, vazgeçsem vazgeçemiyorum sokakta kıyıda köşede görünce bi burukluk oluyor... son 2 gündür birdaha mı bu yaşa gelicem diyorum kendi kendime. bineceğim 2-3 yıl diyip gözümü karartıyorum. sanırım pazartesi bende motosiklet ailesine katılacağım...
    açıckası şöle söyliğim eğer biraz fazla düşünne yargılayan bir insansanız benim gibi : ben motoru aldım ve o içimdeki kavuşma heycanını yaşayamadım o burukluk içimde büyüdü gitti şimdi sakin yavas yavas alışıyo gibiyim alt üstü 2. gün ama bayağ kafa yordum birde 2-3 sene demeyin hiç 2-3 sene uzun bi süre gelecektir ailenize .

Motosikleti
    Ybr 125 Esd-Pulsar 200 NS(<3)
    Alıntı Onurhan D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende 22 yaşındayım 3 4 senedir içimde dinmeyen bi sevda var motora karşı hatta hastalık-takıntı derecesine geldi.Babam hiç razı olmasa da gönlü el vermesede bu durumumdan dolayı kabul etti,annem ve abimde öyle.Lise hayatım çok sıkıntılı geçti ailecek zor dönemler atlattık.O yaşlarda yaşadığım şeylerin erkisini atabilmiş değilim.Allaha şükür kafamı takabileceğim bi durum yok ama nedense hiç mutlu değilim.Hep içimde bi burukluk var ama sanki motoru alınca tüm bunlar geçecekmiş mutlu olacakmışım gibi hissediyorum.Bi yandan da sizinde dediğiniz gibi annemin babamın isteksizce kabul etmeleri aklımı çok kurcalıyor.Babamın bu yaşımdan sonra aklım her an her saniye sende kalacak demesi aklımı iyice allak bullak ediyor.Ama motoru almazsam da bu takıntılı sevdayı içimden atamam.Nolursa olsun herşeyi bi kenara bırakıp çok istediğim bu arzuya kavuşup sadece yollarda olmak istiyorum.Bazen gün doğarken şehri ayaklarımın altına alabileceğim yerlere gitmek,bazen stresten kaçıp doğayla başbaşa olabileceğim kendimi dinleyebileceğim yerlerde motorumla olmak istiyorum.Akşam gün batarken sahilde turlamak bütün izmiri karış karış gezmek istiyorum.Bence insan nolursa olsun isteğinden,hevesinden,arzusundan vazgeçmemeli.Benimde içim allak bullak biraz duygusal anıma denk geldi kusura bakmayın artık yazı da uzun oldu.
    Ben de 22
    Ybr mi tam 1 ay önce aldım. Bundan 2 seneye kadar da araba kullanıyordum inan araba daha tehlikeli . Misal dik yokuşta araba stop etti el freni çeksen bile epey kayar uçurumdaysan geçmiş olsun motosiklette stop edersen ayağını yere koyduğun an duruyorsun. Motosiklet daha seri geliyo bana kaçış manevrası daha kolay aralardan geçersin veya çok sıkıldın en sağ şeride yaslanırsın gibi gibi.
    SAZMAN bunu beğendi.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)