Fenerbahçe stadının önünde kaza, 1 ölü !!!
Reklamlar
-
19 Haziran 2006, 01:53
Eşime Salı pazarının kurulduğu yerde antreman yaptırırken Fenerbahçe stadı tarafından inanılmaz bir darbe sesi geldi. Kesin ölü var dedim. Birazdan ambulans sirenleri de geldi. Gidip baktık. Beyaz bir Subaru Kadıköy'den Bostancı istikametinde tam Çevreyolu'ndan stada doğru çıkıştaki yerde kaza yapmış. Kaza yerine gittiğimizde sürücü tarafındaki çocuğu arabadan çıkartmaya uğraşıyorlardı. İki kişiymişler, diğer çocuğu hastaneye kaldırmışlar. Gencecik çocuk öldü gitti. Bu arada bir motosikletliyi de yoldan çıkartmış. O motosikletli arkadaş bu forumdansa çok geçmiş olsun. Kazanın detaylarını anlatabilirse sevinirim. Çok dikkat edin arkadaşlar, etraf bu tip adamlarla dolu. Yolunuzda düzgün bir şekilde gitseniz bile, bu tür bir olay başınıza gelebilir.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Reklamlar
-
19 Haziran 2006, 01:55
hepsine çok geçmiş olsun.ölen arkadaşın da kendisine rahmet, sevenlerine sabır dilerim.
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
19 Haziran 2006, 01:58
-
19 Haziran 2006, 02:04
geçmiş olsn.. ölen arkadaşada Allah rahmet eylesin..
-
19 Haziran 2006, 02:14
@merttunax
Ya arkadaşlar ben bu kaza vb. olayları duymaktan sıkıldım. Her geçen gün motordan bu nedenlerden dolayı korkmaya başladım dahi diyebilirim.
Arkadaşım hayatın gerçekleri bunlar. İster scooter kullan, ister racing başına herşey gelebilir.
-
19 Haziran 2006, 02:15
Gerçi olacağı warsa motorda da olur yolda yürürken de olur. Fark etmez ama insan canının kıymeti kalmamış her geçen gün bunu daha iyi anlamaya başlıyorum.
Kaza Anında Sizi Korur...
-
19 Haziran 2006, 02:23
bu tip kötü haberler forum kullanızılarını bir kat daha tebbirli olmaya sevkediyor diye düşünüyorum gerçi bniz ne kadar dikkatli olursak olalım 4 tekerler tehlike saçıyor hepinize geçmiş olsun
-
19 Haziran 2006, 02:41
Kazada ölen arkadaşa Allahtan Rahmet ve yakınlarına da baş sağlığı dilemekten başka yapacağımız bir şey yok.. Motosikletle kazada bulunan arkadaşa da büyük geçmiş olsun Arkadaşar hiçkimse kaza haberlerinden haz etmiyor ama her kaza haberi bizim için bir teorik tecrübe.. Motosiklette daha ne kadar dikkat etmemizi sağlayacak uyarı levhaları gibi. Allah kimseye kaza bela müsibet vermesin..
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
-
19 Haziran 2006, 12:00
Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.
-
19 Haziran 2006, 12:03
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun herkese
-
19 Haziran 2006, 13:01
ewt haklısın cok dıkkatlı olunmalı .dun sabah ta ben patladım kız arkadasımı unı sınavına bıraktım bıraz dolsmak ıcın turluyodum yolda yavs bı sekılde
( goztepede oluyo bu olay) donus olmayan yolda donmek ısyen bı araba onume cıktı motoru yatırdım arbayı sollamak ıcın ama arbada gaza basınca benı gecmek ıcın on tampondan bı gırdım hop obur taraftan cıktım anlıcanız.( uzun sure aktıvıtelerde bulunamam heralde ) neyse ....
-
19 Haziran 2006, 13:07
@aiqa
Herhalde saat 21.00-22.00 gibiydi. 10-15 motosikletli geldi. Belki siteye üye olanlar da vardır. Ben şu yoldan çıkan motosikletliyi merak ediyorum çünkü olayı bizzat canlı yaşamış. Detayları verse...
-
19 Haziran 2006, 13:08
er5 geçmiş olsun abi ciddi bişeyin yoktur umarım..
Ya ne yapıcaz bu kafesçilerle bilmem ki.. Hiç saygı yok hiç.. Onların etmediği dikkati biz edelim lütfen..
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
-
19 Haziran 2006, 13:15
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
19 Haziran 2006, 13:29
yazın bu tür olaylara daha sık rastlanmaktadır çok dikkatli olmalıyız sadece motosiklet üzerinde değil arkadaşlar;oto'da hatta yaya olarak kaldırımda yürürken bile...
-
19 Haziran 2006, 15:05
er5 adlı üyeden alıntı
ewt haklısın cok dıkkatlı olunmalı .dun sabah ta ben patladım kız arkadasımı unı sınavına bıraktım bıraz dolsmak ıcın turluyodum yolda yavs bı sekılde
( goztepede oluyo bu olay) donus olmayan yolda donmek ısyen bı araba onume cıktı motoru yatırdım arbayı sollamak ıcın ama arbada gaza basınca benı gecmek ıcın on tampondan bı gırdım hop obur taraftan cıktım anlıcanız.( uzun sure aktıvıtelerde bulunamam heralde ) neyse ....
geçimiş olsun. Sende bir hasar yok umarım.
Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.
-
19 Haziran 2006, 15:58
hep sine çok geç miş olsun hız severim ama konturol suz guç guç değil dir
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
-
19 Haziran 2006, 16:01
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler