Sigortamı = Bütçeye tecavüzmü öğrencinin geliri ne ki sen ehliyete 1000 TL istiyosun,
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hocam nereden bakarsan öyle görürsün. Tecavüz gibi geliyorsa keyif almaya bakacaksın yapacak bir şey yok.
-
Draconian adlı üyeden alıntı
Hocam nereden bakarsan öyle görürsün. Tecavüz gibi geliyorsa keyif almaya bakacaksın yapacak bir şey yok.
Ooo Trollcü hocam hoşgeldin haklısın zevk almaya bakacağızda büyük beyaz balina yunus balığı ile çifleşmeye kalkması gibi oluyor anlatabildimmi tünele giremeyen tren caps gibi bu konuya sessiz kalmayacağım
-
Aynı dertten müzdaribim.6 aydır para biriktiriyorum.Üniversite öğrencisiyim part time işte çalıltım biriktirdim.Motorun parası çıktı,ekipmanın parası çıktı.Alsam siforta yaptıramicam.400 falan olsa neyse.800 900 nedir ya valla isyan edicem bende en sonunda.
-
Demek ki bu iş senin butçene göre değilmiş. İett ye devam
-
tablo aynen bu şekilde, kimse vatandaşı düşünmüyor, mümkün olduğu kadar sen kendini kollayacaksın, gerekirse isteklerinden feragat edip bütçeni mecburen ekipmana yada işletme giderlerine kaydıracaksın, yoksa yetkililerin bizi düşünüp, hiç olmazsa ekonomik motorlarda bir düzenlemeye gitmesini beklersek, çok bekleriz...
-
bozok_54 adlı üyeden alıntı
Demek ki bu iş senin butçene göre değilmiş. İett ye devam
Paramın yetmediği yerde canımı harcarım biraz hassas olunmalı bu konuda dur demek şart
-
MeehMT adlı üyeden alıntı
Paramın yetmediği yerde canımı harcarım biraz hassas olunmalı bu konuda dur demek şart
merak etme helvana ayrı bir bütçe ayarlarız biz.
-
berkcigdem adlı üyeden alıntı
merak etme helvana ayrı bir bütçe ayarlarız biz.
Öldüren motor değil öldüren kendimiz insan para kazanmak için ömrünü harcar sonra kazandığı parayı ömrüne harcar stresten ölüp yanımdan arora 100 cc motosikletle geçip hava atanların havasını çekmektense ne olmuş alacağım adam verecek kaskımı dizlik dirseklik pat diyede vutututu diye 160-170 görecek değilim zaten alıp tenha yerlerde çalışacağım motora geliştireceğim kendimi olay bu yani tepkinizde haklısınız kasksız ekipmansız düşüpte ortadan ikiye ayrılanları duyduk ben kendime güveniyorum en önemliside bu değilmi hocam ?
-
aslında güzel konu. mesela yeni tanıştığın iki teker ortamında böyle bi konu aç eee burda böyle yiyosa gel tarzı konuşuyosa direk salla güzel bi test malzemesi olur
-
Ooo Trollcü hocam hoşgeldin haklısın zevk almaya bakacağızda büyük beyaz balina yunus balığı ile çifleşmeye kalkması gibi oluyor anlatabildimmi tünele giremeyen tren caps gibi bu konuya sessiz kalmayacağım
Seçim günü sessiz kalan halka müstehak birader. İstikrar istediler, istikrarlı bir şekilde ittiriyorlar vatandaşa.
Toplanma işi de hikaye. Sen ben bunun farkındaysak bu ülkeyi yöneten kişiler hayli hayli farkındadır. Sadece onlar ittirmekten, bizim halk da itelenmekten hoşlanıyor. Olay bu.
-
Ben sigortacı olsam sana en az 50.000 TL fiyat çekerim.
Motosikletli Kaplumbağa...
-
Beyler 3 yıldır para biriktiriyorum. Ne zaman motoru almaya niyetlensem zam geliyor. Cbr 500r alacaktım bi baktım fiyatlar uçmuş. Param artıyor ama zamlar da gelince hevesim kursağımda kalıyor.
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Ben sigortacı olsam sana en az 50.000 TL fiyat çekerim.
ben kask, dizlik dirseklik gibi şeyleri ekipmandan saymıyorum onlar benim parçam benim kast ettiğim full ekipmandı öyle yapamayacağım sende o ittirici heriflerdensin zaten hepimizi senin bakış açından görüp fiyat çekiyolar ayrıcı benim ekipmanımla motorumun alakasıda kel yani hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:17 ----------
osmanico adlı üyeden alıntı
Beyler 3 yıldır para biriktiriyorum. Ne zaman motoru almaya niyetlensem zam geliyor. Cbr 500r alacaktım bi baktım fiyatlar uçmuş. Param artıyor ama zamlar da gelince hevesim kursağımda kalıyor.
aynen bende hocam 2.2.5 yıl olacak ben yılda 3 bin biriktiriyorum motora ekipmana geliyor 2.500 tl zam
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------
Draconian adlı üyeden alıntı
Seçim günü sessiz kalan halka müstehak birader. İstikrar istediler, istikrarlı bir şekilde ittiriyorlar vatandaşa.
Toplanma işi de hikaye. Sen ben bunun farkındaysak bu ülkeyi yöneten kişiler hayli hayli farkındadır. Sadece onlar ittirmekten, bizim halk da itelenmekten hoşlanıyor. Olay bu.
Hocam ne güzel dedin tam yerine oturdu vallahi fakat ben seçimle alakalı olduğunu düşünmüyorum bence çıkarcı insanımız ve çıkarcı utanmaz şirketler i suçluyorum bu konuda. Bence herşey kollara bölünen yönetimin suçu demektende kendimi alamıyorum
-
Sanma ki bu lafı söylerken altımda son model motosiklet var. İstediğin kadar hevesli olabilirsin, eğer elindeki para sadece motoruna yetiyorsa bu iş sana göre değil bu kadar basit. Bugün sigorta yaptırmayan ekipman almayan adam yarın motora bakım yaptırmaz lastik almaya paran kalmaz. Bu iş böyle böyle gider.
Canını güle güle harca, Show TV de yine bir apaçi yine bir ölüm başlıklı haberi izlerken, senin defin işlemlerin için uğraşan anana babana acırım.
-
-
Motosikletli Kaplumbağa...
-
Ehliyetini almışsın ,ok şimdi 1000 lira ekipmana bayılacaksın ok? bu şart kardeşim hiiç mırın kırın etmiyeceksin ls2 kask alacaksın 2 tane , ha yok ben hayatta artçı almam dersen al bi tane onada ok ama eldivenin montun kaskın olacak , bide dizlik şık olur. Sonra sigortayıda yaptıracaksın sevve seve . Yan yatırdığında 5.000 lira masraf çıkarmayan motor alıcaksın , motorun kendine o kadar bütçen var zaten artık tvs 'mi alırsın mondial'mi az daha koyup bajajamı girersin bilemem (ns150 iyidir) önün yaz motorla gelen lastikle idare edersin kışada binerim dersen lastiğini alacaksın. Çok büyük paralar değil kardeşim çalış hepsini alırsın .İçindeki apaçiyi gömüp efendi gibi yol yapıcaksın yoksa gömülen sen olursun eninde sonunda
-
motosiklet.net boks köşesi açılsın. atıyorum her cumartesi buluşup ekipmanlar tam olması kaydıyla (boks eldivenleride dahil) herkes istediğine vursun ortam bir sonraki cumartesiye kadar saygı ve huzur bulsun.
-
Öyle olsun iyiliğim için bana böyle davrandığınızı biliyorum hayırlı günler size
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------
SenC_an adlı üyeden alıntı
Ehliyetini almışsın ,ok şimdi 1000 lira ekipmana bayılacaksın ok? bu şart kardeşim hiiç mırın kırın etmiyeceksin ls2 kask alacaksın 2 tane , ha yok ben hayatta artçı almam dersen al bi tane onada ok ama eldivenin montun kaskın olacak , bide dizlik şık olur. Sonra sigortayıda yaptıracaksın sevve seve . Yan yatırdığında 5.000 lira masraf çıkarmayan motor alıcaksın , motorun kendine o kadar bütçen var zaten artık tvs 'mi alırsın mondial'mi az daha koyup bajajamı girersin bilemem (ns150 iyidir) önün yaz motorla gelen lastikle idare edersin kışada binerim dersen lastiğini alacaksın. Çok büyük paralar değil kardeşim çalış hepsini alırsın .İçindeki apaçiyi gömüp efendi gibi yol yapıcaksın yoksa gömülen sen olursun eninde sonunda
teşekür ediyorum herşeye tamam fakat içimdeki apaçiyi azad ettim ömür boyu izindeler apaçi olduğumu nereden çıkardınız onu anlayamadım ben zaten s...ve seve yapacağım ama bunları hak etmeyene vermek istemiyorum yarım kilo fiberglas neden bukadar pahalı ülkemde derken konu nereye geldi ls2 kask verecek alacağım adam dizlik dirseklik tamam mayıs ayındada body armor alacağım konu bitti gitti kapandı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler