Venom Diablo II (d2) veya
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Görüntü açısından bakarsak Venom marka mont bence daha iyi duruyor. Prohel'in montunu kullananların sayısıda azımsanacak kadar değil. Tabiikide karar sizin ama ben Venom derdim marka olarakta Prohel'den daha iyidir.
-
Valla kalitesini falan bilmemde ben beyaz olanı daha çok sevdim görsel olarak. Benimde yazlık montum beyaz ama her hafta mont yıkanıyor yazların.
1 - kiri direk belli ediyor
2- ister istemez terliyorsunuz , boyun ve bilek bölgesi anında kararıyor.
3- Görsellik olarak daha güzeller
4- karanlıkta daha çok gözüküyorlar.
-
Venom daha iyi koruma sağlayacaktır. Fakat biraz sıcak tutucaktır
-
Çok mu kirleniyor beyaz ya.
-
Ege Anıl EFE adlı üyeden alıntı
Çok mu kirleniyor beyaz ya.
benım held mavi :D arada beyaz cizgili renkler var bildigin kahverengi oluyor camur rengi.
Honda, Kawasaki, Suziki, Ducati, Yamaha Çok xoştirrr emaaa Benanaaa...
-
Merhaba Venom marka montu yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. 4 mevsimlik bir mont kışın dahi kolay kolay üşütmüyor. Sadece 2 kere sağa ve sola düştüm omzundaki titanyum yazılmış ama ne derece doğru bilmiyorum , korumalar kırıldı. Onun dışında herhangi bir deformasyon olmadı. Ben geçen sene fuardan 400 TL ' ye almıştım. Yazında içindeki içliği çıkardığın zaman çok dur kalkt yapmadığın sürece terletmez. Bana göre tam bir fiyat performans ürünüdür. Alıcak olsam yine bu ürünü alırdım.
-
Hadi ya, o zaman yavaş yavaş venoma doğru gidiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:49 ----------
Teşekkür ederim 👍
-
prohell bende var kesinlikle mevsimlik değil şuan bile ufak ufak sıcaklatıyor güneş çıkınca birde yağmur koruması çok başarılı değil sadece ucuz ve korumalı o kadar birde beyaz yerler şuan sarımtrak 2 hafta önce kurutemzilemden aldım sen düşün
-
Tamamdır çok teşekkür ederim ☺
-
Koyu renk iyidir kiri belli etmez.
-
Beyaz mont pişmanlıktır. Yazlık montum beyaz bazen seni alırken hangi kafadaydım diye montla konuştuğum oluyor
-
Venom Diablo II 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum, prohel gibi herkesin üstünde gördüğün bir mont değil, kışın içine kalın bir kazak giyerek kullanabilirsin ama yazın çok terletir haberin olsun.
http://www.motosiklets.com/VENOM-KIS...,PR-46235.html bu sitede venomun farklı bir montu var 339 TL bir bak.
Bu arada korumaları öyle ahım şahım değil, dirsek omuz belki idare eder ama sırt korumasının çok faydasını olacağını düşünmüyorum, bu montu alıyorsan sırt korumasını çıkar ekstra sırt koruması al derim.
-
Beyaz almayın 2 ay sonra gri yer yer siyah bir montunuz olur.Venom görünüş olarak güzel gibi ancak korumaların özelliklerine derisine bakmak gerekli iyi pazarlık edin 500 e bırakabilirler.
-
Venom almaya karar verdim
-
repsol rengi cbr'ye uygun nasıl bi mont olur. venom düşüyordum ben de ama turuncu beyaz renk arıyorum. hiçbir yerde yok.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
BENCE 2 MONT GEREKLİ , 1 YAZLIK , 1 KIŞLIK ,
BEN VENOM DYNAMIC KULLANIYORUM(fileli), 315 TL YE ALDIM , ÇOK MEMNUNUM ,
KIŞLIK İÇİN PARAYA KIYIP HEİN GERİCKE TOURER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
-
Gittim aldım arkadaş yanında birde venom d2 eldiven de aldım daha öncede tanismisligimiz olduğu için 640 dedi fakat sonrasında direk 600 yaptılar sagolsunlar.şimdilik hoşuma gitti fakat henüz trafikte kullanamadim. Tavsiyeleriniz için teşekkürler
-
Ege Anıl EFE adlı üyeden alıntı
Gittim aldım arkadaş yanında birde venom d2 eldiven de aldım daha öncede tanismisligimiz olduğu için 640 dedi fakat sonrasında direk 600 yaptılar sagolsunlar.şimdilik hoşuma gitti fakat henüz trafikte kullanamadim. Tavsiyeleriniz için teşekkürler http://i.hizliresim.com/JAb93J.jpg
Kazasız günlerde kullan inşALLAH...
-
Hayırlı olsun genç.. korusun seni.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)