800-1400 TL ARASI 2.EL MOTOR TAVSİYESİ
Reklamlar
-
ÖNCELİKLE SA BEYLER BAYANLAR BEN 17 YAŞIMDAYIM VE 125 CC YE KADAR KULLANA BİLECEĞİM BİR EHLİYETE SAHİBİM VE BAŞLIKTA OKUDUĞUNUZ GİBİ 800-1400 ARASI MOTOR TAVSİYESİNE İHTİYACIM VAR. MOTORU KÖYDE KULLANACAĞIM YANİ ARAZİYE UYUM SAĞLAMALI(TABİ Bİ ENDURO GİBİ DEĞİL NEFES ALSIN YETER GİBİ ) YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM NOT: HIZ KONUSUNDA 110 YAPSIN BENİM İÇİN KAFİ DAHA ÇOK SAĞLAMLIK ÖNEMLİ. BİDE SCOTTER VE CUP OLMASIN TEŞEKKÜRLER.
Reklamlar
-
Hocam o paralara trafik sigortası önerebilirim size. Motor için daha var gibi.
-
Araziye ve hıza uygun tavsiyem Metzeler Enduro 3 Sahara.
-
O paraya kaliteli bir troll yumurtalığı alınabilir
-
1400 tl ye kalın bir ıslak sopaya ne dersin
-
Yanlış anlama da ben 4.000 liraya alamıyorum sen o paraya nasıl alacaksın ?
Ayrıca hem köyde kullanıcam diyosun hemde 110 a çıksın diyosun.Demek ki anayola da çıkacaksın o yüzden sigorta yaptırman lazım.800 sigorta 120 noter devir ücreti.Hiç değilse bide en azından kask alman lazım.En ucuz 150 de ona.1070 lira yapar.
-
-
köyde 110 nerede yapacaksın allah aşkına :D trolololololololololol
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-2007-model-temiz-kullanilmis-kymco-289183574/detay
iyi midir? gücüm maddi açıdan yeterse alıcam
-
PoyrazIsaTR adlı üyeden alıntı
yaw niye öyle diyonuz :(
Köyde kulanıcam diyorsun zorunlu tirafik sgortası saten bin lira yaptırmam yola çıkmam köyde kulanıcam diyorsan mondial çin malarına 2 elerine bak belki kismetine bulursun bir nefes alanı
pulsar ck125 mazide kaldı tamiratı kolay parçası bulunan çin malarına bak derim canım
-
pejo olabilir,
üstünede güzelce uzandınmı 170kmh i bile görebilirsin. devir sigorta kask hiç bişeye ihtiyacın yok, 2. eli 300-500arası halledersin,
bundan iyisi şamda kayısı.
-
az daha koysan boxer alırsın herhalde
-
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-2007-model-temiz-kullanilmis-kymco-289183574/detay
iyi midir? gücüm maddi açıdan yeterse alıcam
fena bişeye benzemiyor,kymco kalitelidir,çin mallarıyla mukayese edilmez,kore malı,fiyatıda biraz pazarlık edersen ulaşabilirsin gibi
-
Az daha koy, sonra az daha koy, sonra biraz daha koy ama ybr alma köylük yere gitmez. Köylü diye tabir edilen motorlara bak, mondial mg125 falan, aradığın motor o ama azda olsa limitini yükseltmen lazım 500 tl civarı.
-
-
Beyler cup nsıldır?
bende onu diyecektim temiz evraksız bir cup bulunur bin liraya bakımlıysa 100 yapar ama dahasını bekleme
-
Muratın enduro o işine yaramaz kardeşim panigale sana yakışır.
1485 TL pazarlık yaparsan1400 e düşer bence.
http://urun.n11.com/akulu-ve-elektrikli-arac/peg-perego-ducati-gp-akulu-motor-gmc-0018-P58904508?cid=604001&gclid=Cj0KEQjw3Le4BRDxx5bk4aD n9t4BEiQAfmxQGQfMA6pnekFssFa9-ikZnGrXSSB5shbf4_ht56efglwaAj_d8P8HAQ&gclsrc=aw.ds
-
-
Draconian adlı üyeden alıntı
Hocam o paralara trafik sigortası önerebilirim size. Motor için daha var gibi.
Bu şekilde yazılan yazılardaki verdiğin cevaplara bayılıyorum , performanstan düşme sakın takipteyim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)