köy yollarında beklediğin performansı alabilir misin bilmem ama Ducati X-diavel S önerebilirim. biraz pahalı gelirse Suzuki GSX-R 1300 Hayabusa ama o da toprak yola girer mi bilmem. zorlarsan 110'a da çıkabilir.
köy yollarında beklediğin performansı alabilir misin bilmem ama Ducati X-diavel S önerebilirim. biraz pahalı gelirse Suzuki GSX-R 1300 Hayabusa ama o da toprak yola girer mi bilmem. zorlarsan 110'a da çıkabilir.
Cahil deyiliz rahat ol o paraya onların gaz elcigini bile alamam
mobilet anca alabilirsin
Cup vb bir şeyler bir ihtimal olabilir. Sigortasız vs anca köy içinde belki. Ama 110 dediğinde iş değişir aldığın cevaplardan bunu anlaman lazım.
100cc cup tam senlik
Ben kendi motorum için söylüyorum 110 civarı yapmışlığı var
Evraksiz sigortasiz dedigin fiyatlara bulunur
Köy içinde birebir parçası bakkalda bile var tavsiye ederim
Herkes bir dalga geçmenin peşine düşmüş.Adamın bütçesi belli gevşek gevşek yorum yapmanızın manası yok.O fiyatlara Yuan,Mondial vs. gibi markaların 150-200 cc arasında cross tipi motosikletlerine bakabilirsin.Alırken babanın veya bir büyüğünün üzerine yaparsan ikametgah da köydeyse sigorta çok fahiş çıkmayacaktır.
sahibine gir fiyat aralığına 1000 tl yaz bari geri kalana da kask eldiven mont alırsın ekipman almadan motor alma kardeşim
Cg tipi motor veya cub al ben 100mg prince yi 1300tlye aldım bulunduğun şehrin tüm ilanlarını takip et sahibindende denk getirirsin acele etme
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)