Kuba Black Cat Maks.izin verilen ağırlık
Reklamlar
-
Arkadaşlar başlıkta belirtiğim gibi kuba black cat cross motorunun maks. İzin verilen ağırlığı kaç kg ? Sayfasında 150 kg yazıyodu az gibi. forumun cross - enduro bölümüne yazdığım halde hiç bir allahın kulu cevap vermedi bende burada açıyım dedim cevaplarsanız sevinirim
Reklamlar
-
-
almayı planlıyorumda onun için
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------
Motora artçı ile bindiğimizde sıkıntı olur maks. 150 kg ise
-
Sürekli artçıli binecekseniz farklı tarz bir motosiklet tercih etmelisiniz. 150 kg dahi olsa sürekli artçıli kullanımda kısa sürede arka amortisoru bitirirsin.
-
Sürekli değil ara sıra , çukur , kavis vs. Şeylerde sıkıntı olurmu diye merak ettim
-
Arkaya bi topcase atıp paket servise de çıkarsın sen. Cross bu dostum. İzin verilen ağırlık da belli. Burada pazarlık mı yapıyorsunuz anlamadım ki ben.
-
Denizli İl Temsilcisi
yazılan maks. 150 kg benim şahsi bildiğim güvenli olarak parçaların dayanabileceği kg dır. Sadece olayı şase vb. olarak düşünme aşağıda yazdıklarım kg üstüne çıkarsan belli sürede kendini bitricek
1- zincir : sen gergin kullanıcaksın tek kişi bindiğin gerginlik ile 2 kişi bindiğin gerginlik fazla olucak zıplıcaksın yani bir anda 300 kg civarı baskılara ulaşıcak zincirin ömründen ömür gider.
2- jant ve telleri dayanımı : jant tellerinin kaldırabileceği ağırlık bellidir çok ters bir açıda fazla ağırlıkda kevgire dönebilirler
3- şase ve amaotisör esnemesi : fazla kg olduğu zaman şasen ve amortisörlerin limit fazlası esniceğinden dolayı vidalarının ve diğer hareketli parçaların daha çabuk gevşicek .
-
suan 76 kiloyum motoru ilk aldıgımda 105 kilo ben 80kilo kardesim dag bayır geziyorduk pek bi sorun yasamadık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)