Ybr 125 Cafe Racer - Street Tracker
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Yaptıktan sonra neden olmasın ?
-
-
avici adlı üyeden alıntı
Ben evet diyorum.
Eyvallah hocam
bagriacik adlı üyeden alıntı
Yaptıktan sonra neden olmasın ?
Abi demir testeresiyle yarım saat o koltuğun kalıbını oluşturan alüminyum levhayı kesmeye çalışmışlığım var bu heves kaçmazsa yaparım inşallah :D
-
Yapılabilecek bir şey olursa gel Gelibolu'ya. Bizde yardımcı olmaya çalışırız.
-
bagriacik adlı üyeden alıntı
Yapılabilecek bir şey olursa gel Gelibolu'ya. Bizde yardımcı olmaya çalışırız.
Eyvallah abi geleceğim inşallah bir gün
-
https://m.facebook.com/story.php?sto...91409407813107 çizerek gosterene kadar direk link atsaydinda millet canlı canlı gorseydi modelini
-
onx09 adlı üyeden alıntı
biliyorum bunu hocam çok esinlendim fakat depo değiştirebilir miyim bilmiyorum
-
-
tabi yaa desteğin kralını bulmuşsun yap kardeşim kolay gelsin
-
Nerde bi proje varsa altından tinerci ve bagriacik çıkıyor.
-
Tebrikler guzel proje sonucta bagriacik ve tinercu var
-
Moderatör
Hadi bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya. Merakla bekliyoruz.
Kolay gele
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
tabi yaa desteğin kralını bulmuşsun yap kardeşim kolay gelsin
Eyvallah hocam
mustafa42121 adlı üyeden alıntı
Tebrikler
guzel proje sonucta bagriacik ve tinercu var
Eyvallah hocam
Lucas adlı üyeden alıntı
Hadi bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya. Merakla bekliyoruz.
Kolay gele
Valla ben de merak ediyorum eyvallah
-
Güzel bir çalışma takipteyim
-
Takipteyim,güzel bi proje olacak gibime geliyor.
-
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Darısı adam akıllı bi r60/6 yada 7 bulursam benim başıma.
-
heves kırmak gibi olmasın ama şöyle bir durum var ki, yurt dışında bu işi yapan insanlar en ufak bir maddi kaygı gütmeden yapıyor yapacağını.
motor ybr olmuş honda cg olmuş önemli değil ama kişisel bir hale getirmek için ebayden alınan çin kökenli stopla sinyalle küçük mor ışıklı göstergeyle olmuyor maalesef.
Keyifle izlediğimiz yabancı projelerde dikkat edin böyle parçalar asla ve asla yok.
spirali alıp şaseyi kesmek, sprey boyayla motor blogunu mat siyaha boyamak, tahta üzerine sünger koyup suni deriyle kaplayıp baklava deseni vermek de bir commuterı cafe-racer rat-bike vs.vs. yapmaya yetmiyor.
bence, nitelikli vir v motor ya da cb serisi gibi klasik dört silindir ya da bmw boxer'ı gibi bi donör motor ve de ciddi bir bütçe ayırmadan bu işe girişmek ilk başta oluyor hissi verse de işin sonunda olay modifiyeli mobilet sendromuna bağlanıp kalıyor.
eleştirmek amacıyla yazmadım ama şu an dışarıya yansıyan genel görünüm bu doğrultuda.
-
chopperrider adlı üyeden alıntı
heves kırmak gibi olmasın ama şöyle bir durum var ki, yurt dışında bu işi yapan insanlar en ufak bir maddi kaygı gütmeden yapıyor yapacağını.
motor ybr olmuş honda cg olmuş önemli değil ama kişisel bir hale getirmek için ebayden alınan çin kökenli stopla sinyalle küçük mor ışıklı göstergeyle olmuyor maalesef.
Keyifle izlediğimiz yabancı projelerde dikkat edin böyle parçalar asla ve asla yok.
spirali alıp şaseyi kesmek, sprey boyayla motor blogunu mat siyaha boyamak, tahta üzerine sünger koyup suni deriyle kaplayıp baklava deseni vermek de bir commuterı cafe-racer rat-bike vs.vs. yapmaya yetmiyor.
bence, nitelikli vir v motor ya da cb serisi gibi klasik dört silindir ya da bmw boxer'ı gibi bi donör motor ve de ciddi bir bütçe ayırmadan bu işe girişmek ilk başta oluyor hissi verse de işin sonunda olay modifiyeli mobilet sendromuna bağlanıp kalıyor.
eleştirmek amacıyla yazmadım ama şu an dışarıya yansıyan genel görünüm bu doğrultuda.
Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle şunu söyleyeyim ki ben öğrenciyim ve bu motoru bile zar zor aldım. Şu durumda tabiiki ben de isterim büyük bir motor ama hayaller ve hayatlar diye bir gerçek var ayrıca ben cg veya ybr veya diğer küçük motorlardan cafe racer, street tracker gibi projelerde başarısız olunacağı konusuna katılmıyorum. Benimki güzel olur olmaz onu bilemem, dediğiniz gibi modifiyeli bir cg havası da olabilir Benim amacım sadece motorumu biraz kişiselleştirmek. Ne ayırdığım doğru düzgün bir bütçe ne de imkanım var. Ama özellikle yurt dışında ybr den yapılmış cg den yapılmış çok güzel örnekler gördüm ben. Tabiiki bu benim düşüncem sizin düşüncenize de saygı duyuyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)