ailenizin "üzerine az daha koy, şunu al" cısı geldi
benelli tnt 25 al
motora bin
En az 5-6 tane motor bloğu 10-15 bindeyken patlamış yerine başka model motor takılan calibreler gördüm. Ankarada ışıl motorda serviste yatan motor bunlar. Nakinat sıkıntılı, parça yok. Alan bin pişman. Sakın o parayı o motora verme. Alacağın şey pişmanlık, baş ağrısı ve sitres olacak haberin olsun. Ama iyi bir yanida var motorun sanayide baya çevre edinirsin benden söylemesi
Efendim kinaye mi yapıyorsunuz, anlayamadım
Estağfurullah. Elbette önemli. Neden şartlanayım sevgili arkadaşım? Burası umama açık bir alan. Tartışma detaylansın ki Bumoto üzerine araştırma yapan insanlar daha çok bilgiye ulaşsın.
Kaç yıldır kullanıyorsunuz Calibre'yi? Çok hız meraklısı değilim. Soğutma sisteminin hantallığını gidermenin bir yolu var mı? Rampalarda performansı ne durumda?
TNT'ye binmedim ama kalitesinden eminim. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.
performans olarak gayet mamnunum çekişi vs sorunsuz 4. sene şuan hatta bu ay dolucak ortalama 2 sene full artcılı bindim bir kere bile yokuş vs sorun yaşamadım radyatörün sadece fanını biraz daha kaliteli bir markanın ki ile değişsen olur ben bi dönem geçici pc fanından bozma birşey yapmıştım hazirandan temmuza kadar 1 kere hareret yapmadı sen düşün üstündeki fan yetersiz sadece birde ikinci el alıcaksın radyatör hortumlarını çıkartıp temizletirsen en azından senede 1 bile yapsan sorunsuz binersin ki normalinde yapılması lazım zaten
ben en fazla 5 veririm ki alırken 5 750 almıştım çok da öle 0 havasında değildi grenajlar ufaktan sorunu vardı 4-5 arası daha üstünü vermezdim
subap vuruntusu varmı ona bak frenleri kontrol et disklerde yamukluk vs varmı mümkünse egsozun orjinal olmasına dikkat et değiştirdiyse yapıcak birşey yok tabi fanına bak test sürüşü iste gezdikten sonra hemen kapatma rica et motor biraz çalışsın eğer hararet birden fırlıyorsa zaten bulaşma ama ortalarda vs duruyorsa bi 10 dk çalıştıktan sonra bile sıkıntı yoktur birde grenajlara bak kırık çıkık varmı diye son olarak lasitkleri eğer orjinal yada dandik markaysa diablo rossoyla değiş yeni tarihli olsun ön 120 arka 150 tabanı geçme orjianalide o çünkü ben çok artısını gösdüm
orjinal egsozu bu başka versiyonu yok bazı çakallar bu yeni kasa vs der dinleme birde grenajlar orjinalse ortasından siyah çizgi gecenler yeni gelen seriler onlarda da egsoz aynı başkada fark yok derse yok o farklı bu farklı inanma :D bende o yüzden çok bakınmıştım alırken siyah olan dan ama eskilerle birebir aynı herşeyleri renk farklı sadece
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Bende alma diyorum çünkü yüzlerce parçası var bu aletlerin şu olur yaptiririm bu olur yaptiririm diye düşünme çünkü gerçekten sonu gelmeyebilir.Ayrica 18kuruş cimri falan değil 18krş=100km de 18tl=4.7litre şuan ki fiyatlarla baya baya ciddi rakam ben gt250r kullaniyorum calibreden performans olarak çok yüksek olmasına rağmen asiri agresif kullanımda anca o kadar yakiyor yani.Birde bu motoru alirsan diğerleri gibi hem aracin hemde kenardaki param gözüyle bakamazsin satisi çok zarar ettirir,yapacağın masraflarla beraber çok zarar edersin.Macera aramaya gerek yok piyasasi olan veya olmayan en azindan kullanicisi belli sağlam bir motor al satamasanda sorunsuz kullan.Olurda alirsan para harcamak için para vermiş olursun aldigin keyif değil eziyet olabilir.Bu kadar kişinin alma deme sebebi de bunlari bildiklerinden dolayidir.Sende tecrübe etmeden öğrensen senin için iyi olur.
Scooter 100cc (35k) - Vitesli 125cc (14k) - 250cc (54k) - 600cc (6k)
Alma!
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)