kardeşim alma. gerçekten alma. yok yedek parçası yok yok. vallahi yok billahi yok. yok oğlu yok. yemin ediyorum yok. inanmıyon ama yok yok yok!!! :D
kardeşim alma. gerçekten alma. yok yedek parçası yok yok. vallahi yok billahi yok. yok oğlu yok. yemin ediyorum yok. inanmıyon ama yok yok yok!!! :D
Macit rumuzlu üye haricindeki tüm yorumları dikkatle okuyorum, not alıyorum dostlar. Biraz önce Bumoto yedek parçası satan bir beyfendi ile görüştüm o da olumsuz yorum belirtti. Bu vakitten sonra alırsam ancak ölü fiyatına alırım. Hepinize teşekkür ederim.
Adamın biri Elma'ya ALMA diyormuş.Pazara gitmiş satmaya, ALMA ALMA demiş kimse almamış........ Bu fıkrayı da ben uydurmuştum. Konuya tam uydu Sen almak istiyorsun zaten kardeşim, al işte... Motor bu biri gider biri gelir, buna da binmiştim dersin en azından...
alma gardaşım...bu kadar insan senin iyiliğin güzelliğin ve alın terini çöpe atmaman için çabalıyor...kalbinin sesini değil mantığının sesini dinle...neden alma ve o zaman ne alam sorusu iiçinde zamanlama kötü konuyu yeni gördüm...gel başka makinalara bakalım forum ahalisi olarak...sen bu kalibre malibre işini iptal et ...anlaştıkmı gardaşşş
cbf150 al falan demeyecem merak etme...
Al kardeşim harika makina!!
belki tersini yaparsın bi umut..
tipine göre insanları değerlendirmediğin gibi motorları da tipini göre değerlendirme.
Bir alırken bir de satarken sevinirsin.
bi ara benimde niyetlendiğim fakat biraz araştırınca vazgeçtiğim sadece fotoğraflarda güzel olan motosiklet vazgeçmen iyi oldu şimdi hep beraber bir 250 cc bakalım sana
benim söylediğimden bunu mu anladın?
konuya ilgili motor hakknda bir sürü yorum yapıldığı halde neden benim yorumuma beni tanımadığın halde ince ince itici bir yorum yapma ihtiyacı duydunuz? bu cesareti size kim veriyor? ben şurada 10 yıl yazdım 1 kişinin tipine ve şahsına imalı kelime yazmadım.
bu konuda seni gocunduran nedir? ben 10yıldır bu forumdayım ve 36 yaşındayım belki senin hayatından fazla motosiklet tecrübem var, neden bir motosiklet konusunu evirip çevirip benim şahsıma yönelttin evladım? açık açık söyle kızmıycam.
bana bunu yazmanın, alıntılamanın sebebin nedir? imzam mı?
eğer alakası yoksa ben özür dileyeceğim senden.
bak bu aşağıdaki de benim tipim, beğenmediysen söyle açık açık.
Sakin ol dayı az önce başka konuda da takıldınız tip konusuna.İnsanları konu ettiniz üstteki yorumda bende ordan birşey çıkarttım.
Motosiklet sonuçta biz bunu parayla hobi için alıyoruz mutlu olmak için tip için motor mu alınır mı demek nedir? Bal gibi alınır evinize koltuk alırken estetik yönde bakmıyor musunuz? Benim ters düştüğüm yön bu parayla alınan bir eşya sonuçta...
Bu arada foto görünmüyor hocam sistemi bozdunuz heralde karizmanızla
haklısın telefondan girince görünmüyor al direk linkini vereyim sana birde alternatifi ile
http://prntscr.com/ar4vyp
inan şu yazdıklarına karşı eski üyelerden en sakin en mantıklı olabilecek kişi benimdir, ne adamlar geldi geçti bu siteden.. sen motosikletine evdeki koltuk ve hobi muamelesi yapıyorsan zaten boşa tartışıyoruz. motosiklet bizim için yaşam tarzıdır, ben rahatsızlık verdiğim için özür dilerim.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Bu arada foto görünmüyor hocam sistemi bozdunuz heralde karizmanızla
Ülkemizde haberleşme ve iletişim kanalları sürekli bir saldırıda altında , sonuçsuz bir kontrol oluşturma çabasında telekom , kısaca ''ÖZGÜR'' dns ayarı gerekirse vpn vs ayarlamaları yapılmadan bu gün bazı resimleri, yarın haberleri, öbür gün dünyanın ve kendinizin halini görme şansınız kalmayacak.. Yorum yapmadan önce kendi sisteminizin düzgün çalıştığından emin olun kısaca.
Burada herkes sadece fikrini belirtmiş , bu fikirler de sizin fikrinizin yönünü bence de olması gereken yönde değiştirmiş ve konu kapanmış. Sizi anlık sinirlendiren bir yorumun üstüne giderek size yardımcı olmaya çalışan insanları azaltmayın derim
sabahtan beri tipimizle ve üslubunla dalga geçer gibi yazan sen değilmsisin yiğit? ben sana saygı çerçevesinde cevap vermeyeyim mi? bence de birşey deme. inan senin gibi binler geldi geçti buradan motosikletin adını unuttular. bak yiğit yüksek beygirlere geçince tadın kaçar bu iş sadece görünüm ve ses değilmiş dersin beni anlarsın. benim demek istediğim bu, yolunuz açık olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:29 ----------
telefondan görünmeyebilir
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Yok hocam nerden çıkarttınız tipinizle dalga geçtiğimi sizi görmedim bile.Benim haddime değil dalga geçmek.Bence sizin duygusal bir anınıza geldi.Kusura bakmayın bende ötürü sıkıntı olduysa
Ben işe görünüm ve ses olarak bakmıyorum eğer öyle baksaydım yarın gidip bir 600rr alabilecek durumdayım belki ama tehlikeli olacağı için şu anlık aklımdan bile geçmiyor.Tamam siz daha iyi biliyorsunuz da bizde bir şeylerin farkındayız.Benim dediğim bir motor alınırken neden insanlar şeklinin iyi olmasını istemesin ki
direk kullanıcıs olarak halan daha aktif olarak kullanıyorum eğer grenajları ben yaparım elimden gelir dersen al çünkü bulamayacağın tek parçası grenajlar mekanik olarak mondial extreme (max değil 250cc su soğutmalı olan) ile aynılar artı olarak bir tanede cruiser motor var asyanın getirttiği ondada aynı blok var honda ax-1 (nx250 ile birebir aynı) bloğunun kopyası blok güzel tek sorunu radyatör biraz yetersiz oda fandan kaynaklı isteyice grenaj hariç tüm parçaları bulunuyor hatta yurtdışı alışveriş sitelerinde vs bol bol var mekanik parçlar beyin vs dahil gel gelelim alım mı dersen eğer apaçilik yapmıcaksan motor sorun çıkartmaz ben 2 kere kaza yaptım ikiside benim gaza gelmemden kaynaklı oldu o kazalar harici arıza yaşamadım o kazaların birinde farketmeden radyatörü deldiğim için yolda su kaybından yazda olduğu için hararet yaptı conta yaktım diğreinde de ön fren diskiyle fren merkezi zarar gördü ama bloktan yana bir şikayetim yok ayarsız subablar ve karbüratörü dahil bajajı çok rahat geçer cbr ı zorlarsın pilotaja bağlı ya kuyruk gibi gidersin yada en son hız harici (171 net gördüm cbr lı arkadaş 180 di) kafa kafaya gider yakıt olarak hiç ölçmedim ama normal yakan bir motor sen yeter ki motorun limitlerini bil sorucağın birşey olursada ben burdayım :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)