Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Polisten Kaçma

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    İyi akşamlar arkadaşlar benim ehliyetim yok 1 ay sonra alacağım ve bu akşam yolda ilerliyorum ışık vardı yeşil yandı tam gideceğim polis çıktı sağa çek dedi bende kaçtım gittim korkudan hemen yanımdaydı polis sonra arkamdan bişey dedi duymadım plakayı görmüştür tahminimce şimdi bana ceza ihtimali varmı bizim burada çoğu motorcu kassız ehliyetsiz geziyor bende kask felan var ama şimdi plaka ile ceza yazarmı yoksa illaki durdurmasımı gerekiyordu bilginiz varmı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    ehliyetsiz yakalandığında 3.500 tl ceza ve motorunu çekmelerinden yiyceğin ceza emin ol iyidir e devleten plakaya yazılmış cezan varmı yokmu görebiliyorsun bildiğim olmadı ehliyetini aldıktan sonra emniyete sorgulat kontürol amaçlı dersin

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    ehliyetsiz gezme arkandan ateş etseydi ne olurdu. ceza canından önemlimi ?.

Morphin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR650F
    Genel çevirme değilse itiraz et, kulaklık vardı duymadım dersin.

kuzan14 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600RR
    Polis'in ihtarlarına uymama, trafiği tehlikeye atma mı ne o tarz şeyler vardı onlardan yer motor sahibi, 400 tl civarı yersin yani eğer yazarsa

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    normalde gezmem köyde kullanıyorum trafiğe çıkmıyorum ama işim çıkmıştı acil gitmem gerekti şehire sizce ceza gelirmi eve gelirse annemin dırdırından kafayı yerim

Motosikleti
    kuba kb100-6 cup
    plakayı aldılarsa dur ihtarına uymadığından gönderirler bişe olma 180 tl fln olması lazım15 gün içinde 148 tl ödedim ben

webingo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25
    Alıntı Asikurt68 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    normalde gezmem köyde kullanıyorum trafiğe çıkmıyorum ama işim çıkmıştı acil gitmem gerekti şehire sizce ceza gelirmi eve gelirse annemin dırdırından kafayı yerim
    Ödesene o kagıt eve mutlaka gelir :D ben netten baktım odedım sonra eve geldı aylar sonra .D

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    polis dibimdeydi hızım 20 km felandı hızlandım gittim bakıp görmüş olma ihtimali yüksek ama acıyıpda işleme almazlar inşallah

macremmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Polisi gorunce ehliyetin olmadigi icin kactin gittin Allah korusun birine vurdugun zaman yada bir kazaya karistiginda ne yapacaksin onda da ehliyetin olmadigi icin boyle kacacak misin valla kim ne derse desin ehliyetsiz arac kullanmayi kesinlikle dogru bulmuyorum ehliyetin eline gecene kadar binmemeni oneririm.
    SweentLy bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı macremmm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polisi gorunce ehliyetin olmadigi icin kactin gittin Allah korusun birine vurdugun zaman yada bir kazaya karistiginda ne yapacaksin onda da ehliyetin olmadigi icin boyle kacacak misin valla kim ne derse desin ehliyetsiz arac kullanmayi kesinlikle dogru bulmuyorum ehliyetin eline gecene kadar binmemeni oneririm.
    kardeş o konuda haklısın zaten alacağım dediğim gibi böyle gezmezdim ama oldu hata inşallah yazmazlar yarın netten ögrenebilirmiyim ki acaba

Motosikleti
    gt250r
    Alınan ceza nete hemen düşmez,en az 15gün sonra düşer.

webingo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25
    Alıntı kahraman1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alınan ceza nete hemen düşmez,en az 15gün sonra düşer.
    alınan ceza ertesi gun edevlette gorunuyor emın olabilirsin

Motosikleti
    Kawasaki EL-250 ,Mondial Z-ONE 150
    Abicim ortalık karışık , adım başı kontrol var çünkü ihtiyaç var üstelik kaçtığın an polisin seni vurma yetkisi var şaka değil ,bir anonsa bakar takılsalar peşine panikle kaza yapsan , durdurmak için ateş açılsa of of aklım gitti valla . şu ara polisten kaçılırmı abi napıyosun...

kuzan14 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600RR
    Alıntı SenC_an adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abicim ortalık karışık , adım başı kontrol var çünkü ihtiyaç var üstelik kaçtığın an polisin seni vurma yetkisi var şaka değil ,bir anonsa bakar takılsalar peşine panikle kaza yapsan , durdurmak için ateş açılsa of of aklım gitti valla . şu ara polisten kaçılırmı abi napıyosun...
    Arkadaş çok haklı, 3400 tl canından değerli mi?

Motosikleti
    gt250r
    Alıntı webingo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emin olamam çünkü elimde şuan 3 adet beyanli ceza var hic biri gözükmüyor?

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    Alıntı webingo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok be kardeşim,görünmüyor,,arkadaş ile 2 araçlarımızla,nişan töreni için gittiğimiz yerde parkedecek yer bulamadık,gece olması nedeni ile inen bine pek olmaz diye otobüs durağına peşpeşe park ettik,4 gün sonra arkadaş bana telefon etti,otobüs durağına park ettim diye ceza geldi,sende arkamdaydın sanada geldimi dedi,,bende hemen e devletten baktım ama plakama ceza görünmüyordu,,ama aradan 1 hafta geçti eve ceza bildirisi geldi,bu sefer e devlette görünüyordu,gidip paşa paşa ödedik

yani diyeceğim,10-15 gün sürebiliyor e devlete düşmesi

Motosikleti
    Derbi ETX
    Kötü örnek olabilirim ama en iyisini yapmışsın dursaydın fena kenetleyeceklerdi.
    Vurma yetkisi olabilir ama kullanmaz yurdum polisi ne beklersiniz adam soruşturmayla falan mı uğraşsın.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_MTV_SORGU bu siteden görünürmü ceza gelirse

kaçman daha mantıklı olmuş yakalansaydın küçük rakamlarla kurtaramazdın

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)