Efenim geçen pazar viraja girerken toz toprak gördüm yolda biraz korkup düz devam ettim. Eheheh
Not; kufur var..
Efenim geçen pazar viraja girerken toz toprak gördüm yolda biraz korkup düz devam ettim. Eheheh
Not; kufur var..
Arkadaşının tepkisi süper sanırım çok iddialaştınız sende gazla çok hızlı girdin oda geçti dalgasını :D
Küfür var hoparlör vs. dikkat.
Kufurlu olmayaydi iyidi rezil oldum millete bayanlarda vardi insan bi yazar kufurlu diye..
şekil 1-a en kötü karar kararsızlıktan iyidir.
Dağa taşa vurmaya başlamışsın motoru Batu :D
Güzelmiş... Birkaç sefer mecburiyetten benim de yapmışlığım var. Güzel taktik, yatırmaktansa...
Ya hu nedir ya :d
Ne güzel donuyordu bodozlama daldı bahcaya. Yol kenarlarında ufak kanallar teller taşlar olur . Öyle pat diye dalma, dikenli tellere Omurcek ağına dolanmis sinek gibi yapisirsin vallaha.
geçmiş olsun. zoru başarmışsın.
durum kötü! (önceki video). süpervizöre ihtiyacın var.
Sesli dinleyemedim ama arkadasin dumduz devam edip gidisi cok komik gorunuyor ))
o kadar küfür bekledim gelmeyince sonda sesi açtım ve '' noldu y.rrağaaam ''
Küfürlü konuşmaları sevmem pek ama çok içten ve doğal olmuş
Küfür sonda beyler.
Her gördüğün tozlu topraklı virajda bunu yapcaksan işin zor
ben ordan yol geciyor sandım. çünkü yol varmış gibi sürünce bilerek sürdü sandım yaylada çimlere uzanacagını sandım dinlenmek için.
hHHAHhahahahhahah çok hoşş ya, sen viraja bildiğin diklemesine girmişsin olmuş olmuşş
Hahahah çok komik duruyor ya kamerayı çeken o napıyor lan dermiş gibi sessizce bakıyor ya ilk baş çok güldüm :D Allah kaza bela vermesin
Abi o nasıl oldu öyle ya yol çok mu bozuktu ki?
"Panikleme, motosikleti kaldırma ve düz gidiş."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)