abi çok güzel girmisin birden karar değiştirip bozul yola girip düsmeden kurtulman kendim olsam motoru bırakırdım kendimi kurtarırdım
abi çok güzel girmisin birden karar değiştirip bozul yola girip düsmeden kurtulman kendim olsam motoru bırakırdım kendimi kurtarırdım
Kol bozuk.
Arkadas kontra tekniğini değişik bi yöntemle anlatmış
Bütün ev ahalisine i zlettim seniii
Amerika'da vs. böyle polisten kaçıyolar dirtbike'larla aklıma direk o geldi :dd
Yalnız bir şey diyeceğim tamam viraja girememiş falan ama çok güzel kurtarmışsın bence.
Doğru bir şey yapmışsın eğer tabi oranın daha güvenli bir yer olduğunu bilerek yaptıysanız. En azından orada düşsenizde toprakta düşmüş olacaktınız. Bence doğru yapmışsınız.
Bu arada sondaki tepki bence baya iyi
ya herkes gülmüş ben inanılmaz duygulandım.viraja giremeyen arkadaş benim idolüm f1 pilotu ayrton sennanın 1994 san marino da öldüğü kazayı motosiklet ile bire bir taklit etmiş.vallahi izlerken o geldi aklıma helal olsun alakasız oldu ama :D :D
Geçmiş olsun son anda mantıklı olan kararı almışsın bence de ama papaz her zaman pilav yemez bu yüzden hızını biraz daha düşük tutman iyi olur.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
virajda ne oldu ya....ım böyle bir şey yaptın yol dışına çıktın
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
videoyu normal bir şekilde izledim küfür bölmünde patlattım kahkayı :D
Hahaha arkadaşlar teşekkür ederim. Daha detaylı anlatsam iyi olacak, videoyu çeken arkadaş Mert tempolu sürüyor hep. Bende onun önüne geçip "yavaş yavaş" diyerek el işareti yapıyorum. Dedim ki en öne geçeyim bari, Mert hızlanıp durmasın, kontrol bende olsun. Ben biraz fazla hızlandım viraja girerken bi baktım yerler toz toprak, bide köy girişi... Kaçacak bir yer olmasa viraja girip sıkıntısız çıkabilirdim belki ama o kararlılığı o an gösteremedim. Korktum kayıp düşmekten, çizgim iyi olmasına rağmen bi korku geldi bende hemen karşıya bakıp oraya gittim :D bu kadar anlattımda bunlar bir saniye içinde olanlar.
Arazide duramama sebebim de, o anki şokla reflekslerimi kaybettim kendimi topladığımda yol epey bozuk ve nemliydi frenleyemedin rahatça.
Geriye dönünce Mert'in "noldu ya..m" demesi de "noldu lan yavas yavas diyodun kendin girdin" anlamında :D
Tabi insan o an "kardesim ne oldu, biseyin var mi?" demesini bekliyor ama işte gerçek dostlar öyle demiyor :D
Bu arada girdiğim arazi o kadar bozuktu ki, crf girerdi anca. Motor bi 2 dakika sonra teklemeye başkadı. Karbüratör iğnesi mi ne, açık kalmış. Motoru tamirciye ite ite götürdük, o videoyu da yükleyeyim bari
Muhakkak yükle.
Mekan ve konum olarak videodaki kazayı sizinkine çok benzettim.
ne virajı ya belli adamın canı yeşillik çekmiş direk salmış kendini yeşilliklere otlara ))
doğaya ilkkez salınan kuzu gibi bir sevinç ve coşku gördüm..
Hoslandigim kizi yol kenarinda gorunce ben
Iyi kesmissin viraji, Allah`tan tabelaya filan kilitlenmemis bakis
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)