yamaha ybr eksoz , direksiyon kilidi , siyah renk
Reklamlar
-
18 Haziran 2006, 21:50
MRB arkdaşlar foruma ynei üyeyim.yamaha ybr 125 almayı düşünüyorum kısmetse 30 haziranda renk secimini ilk olarak siyah yaptım ancak görüşalışverişi yaptığım ybr sahibi büyüklerim siyahi yerine gri rengi önerdiler cabuk solar ciizk gösterir motoru kısa zamanda eski gösterir dediler sizinde bu konuda görüşleriniz beni mutlu edecektir. birde şu eksoz konusu ybr ye takabileceğim eksozlardan önerirsniz seviiniyrim cok acemiyim bu konuda tşk ederim şimdiden önerileriniz için izmirden sevgilerle...
hmm unutmadan direksiyon kilidi mevcut değil sanırım ybr de ancak takabilirmiyim? güvenlik acısından katkısı ne olur?
Reklamlar
-
18 Haziran 2006, 22:42
acik renkler günesten fazla etkilenmez vede kirli göstermez.boyanin en büyük düsmani günes.koruyucu kremler kullanirsan acik koyu farketmez.gördügüm ve bildigim kadariyla sicak ülkelerde acik renkler tercih ediliyor.son sözüm icine sinen boya rengi olsun...
-
18 Haziran 2006, 22:50
sana bişey söymek istiyorum adam resmen siyah rengi satmak istemiyor siyah renge antalyada 0 bile olsa adam fazla para çekiyor daha doğrusu indirim yapmıyorr bzim arkadaşın var ve antalya gibi sıcak bi şehirde yaşıyoruz hiç bir sorun yok egzoz konusundada sana şunu göstereyim
-
18 Haziran 2006, 23:32
eksos güzel de markamı yoksa actırmamaı?actırmaysa nerede yaparlar ne kadara mal olur? ilginiz için tşk ederm
-
19 Haziran 2006, 03:12
eğer motorunu kapalı garaj ya da branda gibi sürekli güneş ışığında maruz bırakmıcaksan boyada solma olmaz egzoz içinde orjinalliğini bozmanı tavsiye etmem ama illa ki yapıcam dersen bence açtırmak yerine aksesuarcılardan arabalar için uygun bi egzoz başlığı beğenip herhangi bi egzozcuya monte ettirebilirsin ,bu arada benim bildiğim ybr lerde direksiyon kilidi mevcut ama sen yinede extra kilit ve alarm gibi taçhizatları edinmeye bak bence
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
-
19 Haziran 2006, 04:04
direksiyon kilidi her motorda olduğu gibi ybr dede var
egsoz içinde orjinalini bozmadan egsoz çıkışına apart egsoz takabilirsin
-
24 Ağustos 2008, 10:51
-
24 Ağustos 2008, 12:49
bu motor kac model eger 2004 yada 2005 se abı bu 13 beygır mtor cok hızlı
satmayı falan duşunursen ilk bana söyle
yamaha_ali adlı üyeden alıntı
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
-
24 Ağustos 2008, 13:37
Bence En güzeli Ya Gri yada kırmızı hem kırmızıya modifiye daha güzel oluyo.....
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
-
24 Ağustos 2008, 14:49
ybr'de egzos yokmu
şaka biyana ehliyet varmı? korumalar tamammı eğer tamam değilise önce onları düşün derim.
alacağın motosikletin şimdiden hayırlı olsun kardeşim
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
26 Ağustos 2008, 01:22
Bende siyah renk düşünüyorum. Tiger egzoz falan almayı düşünüyorum ama zamanla olacak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler