Hacı bu motor kafadan bir yere çarpınca kafa grenajı kırılıyor, ama kawasaki honda falan çarpınca asfaltı deliyorlarmış, arabaya çarpınca yarıp geçiyorlarmış, motorda çizik bile olmuyormuş....
oğlum şaka mı yapıyonuz, matrak mı geçiyonuz anlayamıyorum ki yazdıklarınızdan. "oğlum bak git" diyesim geliyor böyle anlamsız konuları görünce
Motor kafadan çarpmış kafası dağılmış nesi garip? yana yatınca mı kafası kırılmış da garip olsun? Geçen gün boğaz köprüsünden de biri atlamış ölmüş, oda garip geliyor mu size?
Bunları motoru körü körüne savunmak amaçlı da yazmıyorum, yanlış anlaşılmasın, çıkıp aynı lafı cbr250r için söylesen yine aynı cevabı veririm ki vermişliğim de var yani...
Desen ki "R25in grenaj kalitesini CBR250 ile kıyasladım, cbr daha sağlam" amenna başımın üzerinde yerin var.
Motordan soğumak ve motoru almamak için bahane arıyorsan eğer daha sağlamı var dostum dur ben yardım edeyim sana: "Ya R25 ler yatak sarıyormuş, bence dikkat et derim yani, bizim hala oğlu öyle duymuş ona göre..."